ben mutfağa almıyorum artık babam gelnce bide benden izin alıyo tatlı bi miyavlıyo hayır diyorum çirkefleşiyo cadım :) sonunda cıkıyo tabi bende indiriyorum
ya bir sorum daha var benım kızlar kedilernz szinde böyle yüzünüze sürtnp seviyodur sizi sanrm bizimki hep oyle yapıyo bana ben daha bi aşık oluyorum neyse işte oyle yüzünü sürtüncede hep sol gözüne bsey oluyo bi kısıyo bişey kaçmış gibi acaba kaşlarımı çok uzun göznü rahatsız ediyo veterinerimi arasam?
kızlar merhaba,
benim bir dişi bir erkek 3 aylık dünyalar güzeli british lerim var fakat çişleriyle başım fena halde dertte,artık vileda elime yapıştıdenemediğim şey kalmadı tuvalet kaplarını da kullanıyorlar ama günde 1-2 kere mutlaka aynı yere çişlerini yapıyorlar kumlarını düzenli temizliyorum,sessiz sakin bir ortamdalar,birbirlerini mi kıskanıyorlar anlamadım(aynı anda aldım her ikisinide,hatta uzaktan akraba sayılırlar ve doğdukları evde kaba yapıyorlarmış)lütfen bana akıl verin,bazıları birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışıyorlardır falan dedi ama?iyice karıştım
arkadaşlar ben kedilere sokakta bakıyorum.yani birkaç kediye her gün yemek veriyorum ve bu kedilere ilk doğdukları günden beri bakıyorum.kısırlaştırmadığım için onlarında yavruları oldu ve bu yavrulara aşı yaptırmak istiyorum.ne yazık ki yavrular çok olduğu için hepsinin aşı masrafını karşılayamıyorum.üzüldüğüm nokta yavru kediler aşılanmadığında bir kısmı ölüyor düşündükçe üzülüyorum.ücretsiz aşı yapan bir kurum bulsam çok sevinecem...
Acil yardımınıza ihtiyacım var. 2aylık kedimin sağ burnundan kan geliyorKaç saattir dinmedi.Veteriner de yok kapalı dükkanlar..
Ne yapıcam ben, buzla kompres yaptık ensesine ve burnunaOf ya bitanecime biişi olmasa bari..
Daha önce de yaşadınız mı bu tür bir kanama,bugün ilk kez mi oldu ?
kanama damla şeklinde mi yoksa daha mı yoğun?
Buzla yaptığınız kompresin yanında tampon da uygulaya bilirsiniz.
Kediler de burun kanaması çok sık rastlanan bir durum değildir,uzun süreli değil ise panik yapmanızı gerektirecek önemli bir durum olmaya bilir,ama tekrarlanan kanamalar daha büyük ciddiyet taşır.
Aldığı bir darbeye bağlı bir kanamada yaşıyor olabilir,bunun yanında bir çok etken daha var alerjik durumu,tansiyonu ve solunum yolu rahatsızlıklarından kaynaklana bilir.
Yine de yarın bir hekimin görmesini tavsiye ederim, şu an için yaptığınız müdahale doğrudur.
Geçmiş olsun..
Hayır bugun ilk kez kanadı ve suan hala kanıyor. iki burun deliğinden de geliyor.hapşuruyor.. Damla şeklinde değil. pıhtı olarak geliyor arada.
Of ne yapıcam bilmiyorum.Çok hareketlidir, oynarken bir yerlere çarpmış olabilir mi? Çok darbe almaya müsait bi kedi çünkü:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?