Pıhtı ile kanama ya solunum yolları ile ilgilidir ya da darbeye bağlı bir kanamadır,aynı zamanda hapşurması hem ailerjik bir durumunun olduğunu gösterebilir hemde pıhtıyı kolay atmak için vücut refleksi olarakta düşünüle bilir.
Panik yapmanıza gerek yok,darbeye bağlı kanamalar uzun süren kanamalardır çok büyük bir darbe olmadığı sürece ölüm riski taşıyan kanamalar asla değildir.
Ama kanama nedeninin tespiti için mutlaka en kısa zamanda bir veterinerin görmesi lazım.
olabildiğinde hareketsiz tutmaya çalışın ve gün için de tekrarlarsa kanama yine buz kompresi uygulayın.
Keyfi yerinde yani kendini salmışlığı halsizliği filan yok gayet iyi durumda.. Çok teşekkür ederim=)
kedilerdeki pireler için önerisi olan var mı acaba??
belli aralıklarla boynuna damlatılan pire ilaçlarından kullanıyorduk ilk defa etki etmedi o kaşındıkça ben üzülüyorum
başka bir çözüm yolu arıyoruz
belli aralıklarla boynuna damlatılan pire ilaçlarından kullanıyorduk ilk defa etki etmedi o kaşındıkça ben üzülüyorum
gzmeyp ve Lebensfreude cevaplarınız için teşekkür ederim inşallah yakın zamanda kurtuluruz ve burada paylaşırım[/QUOTE
Birşey değil canım,siz yeterki o kan emicilerden tez zamanda kurtulun... :)
işte bizim bıdık
Eki Görüntüle 535961
Bu bebişi 10 gün yaşatabildimHala sebebini bilmediğim bir nedenden öldü..yaramı deştiniz şuan
Benim erkek bi kedim var 1 buçuk yaşında.
3-4 aydır yorganları kıyafetlerimizi emiyor. Bunun sebebini çok merak ediyorum bilen varmı ?
:)) annesinden çok erken ayrılmışsa, emme ihtiyacı çıkıyor ortaya. oral dönemdeki eksiklikten yapıyor olabilirler. benim kedim de 2 yaşında, dönem dönem emme davranışı gösteriyor... kendi yorumum, bilimsel dayanağım yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?