Kedilerimiz Hakkinda Sorular ve Cevaplar

bunlarda benim kedilerim :) kırmızı tasmalı olan Boncuk , pembe tasmalı olan Bıdık :) pembe tasmalı kırmızı tasmalının yavrusu aynı zamanda :) kedilerimin sizlere selamı vaar :)

Arkadaşlar merhaba, birbirinden güzel kedileriniz var, uzun yıllarınız olsun birlikte.. Bir sorum var. Kedisinde patela (arka bacak, kalça kemiği) çıkığı problemi yaşayan var mı? Kızım 3 yaşında kısırlaştırılmış bir tekir. Benim kızım 1,5 - 2 yıl önce patela çıkığı nedeniyle arka sol bacağından ameliyatını olmuştu. Şimdi de arka sağ bacağı çıkıyor. İçim acıyor onu öyle topallarken gördükçe, ama deli gibi de koşturuyo evde ona rağmen. Geçen hafta veterinerdeydik, hemen ameliyata almak istemedi, koşturmasın atlayıp zıplamasın bir süre gözetin dedi, iyi de kedi bu, ayrıca biz bütün gün evde değiliz çalışıyoruz. Ameliyat da çözüm değilmiş, sonra tekrar edebilirmiş zaten. Napıcaz biz? Nasıl evde koşturmasına engel olabilirim var mı bir fikriniz.

Hep birlikte sağlıklı uzun yıllarımız olsun arkadaşım.Çok geçmiş olsun inşallah sana fikir verebilecek arkadaşlar olacaktır.

çok üzüldüm yaa..nasıl engel olunur ki bilemedim..biraz düşünmek lazım..ama inan içim acıdı..kıyamam ona canım benim

Kimsenin fikri yok sanırım

Şu veterinerlerde yada petshoplarda hayvanları tuttukları açık delikli geniş kafesler var onlardan alıp evde tutsam diyorum bir süre. Dün yine veterinerdeydik veterinerimiz yine 1 hafta kadar kafeste tutmaya çalışın dedi, bağlar kaynar en azından git gide kıkırdakların düzleşmesini engelleyelim dedi. Bu kafeslerden nerden bulabilirim fikri olan var mı? En azından kumu maması yanında olur 1-2 adımda atabilir böylece...

Çok üzlüdüm geçmiş olsun. Tecrübem olup yardım etmek isterdim. insallah çabuk toparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…