merhabalar ,mayıs ayında fethiye ye gideceğim 7 ay gibi kalacağım ama simdiden uykularım kaçtı kedimi nasıl getireceğim oraya diye düşünmekten tansiyonum çıkıyor.
çok üzgünüm asla bırakamam uğurumu ne olursunuz nasıl götürebilirim bana bir fikir verin bayıltıp götürme bana uymuyor başka yolu varmı lütfen yardım edin nasıl götüreyim.
merhabalar ,mayıs ayında fethiye ye gideceğim 7 ay gibi kalacağım ama simdiden uykularım kaçtı kedimi nasıl getireceğim oraya diye düşünmekten tansiyonum çıkıyor.
çok üzgünüm asla bırakamam uğurumu ne olursunuz nasıl götürebilirim bana bir fikir verin bayıltıp götürme bana uymuyor başka yolu varmı lütfen yardım edin nasıl götüreyim.
Bende kesiyorum ama pskolojik bi sikinti yaratmadi normal hayatina devam ediyor :)bende geçen günlerde tırmaklarını kestim birazcık çok fazla batıyordu . tırnak kesmek özgün eksikliği yaratıyormuş doğrumu ?
Benim kedimde halinin ustune yapiyordu mecburen yaptigi haliyi kaldirdim 15 20 gun oyle kumuna alisti kucukken. Silikon kum kullan ve temiz olmasi lazim kumun.kirli olursa yapmiyor.tezgah icin ise balon sisir tam ciktigi anda tekini arkasindan patlat birdaha gidip cikmiyor .buyukdukce hicbirini yapmiyor zaten.4 aylik kedime soz dinletemiyorum. 5 haftalikken gelmisti evimize hala cisini halinin ustune yapiyor. Kizip, bagirdigimiz andyapmıyor. kosup kumuna isiyor ama onun disinda sanki bile bile haliyi kirletiyor
Diger bir derdimiz de mutfak tezgahi. Ne yaptiysam tezgahin ustune cikmasina engel olamadim.
Tecrubelerinize ihtiyacim var hanimlar.
Benim kedimde halinin ustune yapiyordu mecburen yaptigi haliyi kaldirdim 15 20 gun oyle kumuna alisti kucukken. Silikon kum kullan ve temiz olmasi lazim kumun.kirli olursa yapmiyor.tezgah icin ise balon sisir tam ciktigi anda tekini arkasindan patlat birdaha gidip cikmiyor .buyukdukce hicbirini yapmiyor zaten.
Buyuyunce alisir annesiTsk ederim cevap icin. Bizim kiza en pahali kum alip haftada bir degistiriyordum ama kakasini bile disari yapiyordu. Kumu degistirdim neyseki simdi cok daha iyi ama bazen yaramazlik yapiveriyor iste.
Tezgah icin balon olayini deneyeyim birde.
ben tırnaklarını hala kesemiyorum kedimin. çünkü acıtırsam ne kadar acıttığımı bilemeyeceğim dili yok sonuçta hiç yaklaşmıyorum o yüzden :) evde değil bahçede zaten doğal ortamda tırnaklı olmaları lazımmış sanırım
Benim kedimde halinin ustune yapiyordu mecburen yaptigi haliyi kaldirdim 15 20 gun oyle kumuna alisti kucukken. Silikon kum kullan ve temiz olmasi lazim kumun.kirli olursa yapmiyor.tezgah icin ise balon sisir tam ciktigi anda tekini arkasindan patlat birdaha gidip cikmiyor .buyukdukce hicbirini yapmiyor zaten.
4 aylik kedime soz dinletemiyorum. 5 haftalikken gelmisti evimize hala cisini halinin ustune yapiyor. Kizip, bagirdigimiz anda kumuna kosup kumuna isiyor ama onun disinda sanki bile bile haliyi kirletiyor
Diger bir derdimiz de mutfak tezgahi. Ne yaptiysam tezgahin ustune cikmasina engel olamadim.
Tecrubelerinize ihtiyacim var hanimlar.
bende geçen günlerde tırmaklarını kestim birazcık çok fazla batıyordu . tırnak kesmek özgün eksikliği yaratıyormuş doğrumu ?
Konu baya pasif kalmış hemen üste çıkaralım :) benim kedim süt ve süt ürünlerini yediği zaman nedendir bilmem kusuyor ağzından köpükler çıkarıyor sanırım alerjisi var kızımın . Birde kedisini kısırlaştıranlar maliyeti nekadar merak ediyorum. ??
Merhabalar. Benim dünya tatlısı bir chinchilla kedim var ve kulakları duymuyor rengi beyaz olduğu için ben farkettim ama birkac ay sonra farkettim veterinere götürdüm duymadığını söyledi çok üzüldüm kısırlaştırmak zorunda kaldı eğer evden kaçarsa araba çarpabilirdi zaten kedimin evden kaçmasına dayanamam kulakları duymadığı için acaba kendini kötü hissediyormu diye çok üzülüyorum çünkü sebepsız yere ağlıyor hergün( ama her istediğini yapıyorum herseyi var sağlık olarak hiç bi sıkıntısı yok ama böyle hergun bir kac dakika korıdorda ağlıyor
Benim bir kizim var 2,5 aylik galiba tam emin degilim sokaktan aldik hic bir asisi yok bugun bagli oldugum belediyenin veteriner islerini aradim onlarda asi yokmus istanbul bahcelievlerde oturuyorum kizim icin veteriner oneriniz var mi?
Benim kedim lağım faresiyle arkadaş olmuş peşine takmış balkona getirmiş yaa nasıl ayırcam bunları eve gelmiyor fare yüzünden
Hayvansever kediBenim kedim lağım faresiyle arkadaş olmuş peşine takmış balkona getirmiş yaa nasıl ayırcam bunları eve gelmiyor fare yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?