Malesef kızım melek oldu bıraktı gitti bizi 10 gün oldu biz ailece çok üzüldük çok ağladık 2 gün sonra yine bir pisicik evlat edindik onuda sokaktan sahiplendik 3,5 aylık bir kızımız var Park'ta bulduk ya ben pet shop tan almaya çok karşıyım oyuncak almaktan farkı yok.... onuda çok sevdik çok tatlı çok masum sevilmeye ve bakıma muhtaç evimizi açtık hemen veterinere götürdük sağlıklıymış iç dış parazitini yaptırdık aşılara başlancak bu hafta inşaallah uzun yıllar bizimle Yaşar.... Tabiki ilk göz ağrım canım miyam hep kalbimizde yaşıycak onu hiç unutmayacağız kara prensesimdi o benim
çok üzüldüm, elbette unutulmaz, onu çok sevseniz de üzülseniz de en doğru kararı almışsınız, en kısa sürede yeni bir kedi sahiplenmeniz hem de sokaktan yalnız bir cana kucak açmanız çok güzel çok düşünceli. yeni kedinizin ismi ne?
miya için çok üzgünüm, umarım yeni kediniz biraz olsun acınızı hafifletmiştir.
Selam sevgili arkadaşlar çok kısa sorunumu anlatayım geçtiğimiz yaz sokaktan bir pisicik evlat edindik çok küçüktü neyse bi kaç gün sonra kayınvaldem geldi görür görmez çığlığı bastı aynen şöyle dedi ay ne çirkin bu ıyy iğrenç uzak tutun onu benden daha fazlasını söylemiycem gelip gidip ne çirkinsin sen diyip duruyordu kuzuma hep uyardim söyleme öyle diye ama ne çare beni kahrediyordu ni tekim kuzucuğum ağır bir hastalıktan öldü bende hemen bir pisicik daha aldım sokaktan ve kaynanam bize geldi ve aynen şöyle dedi Ayy ne kadar çirkin bu öbürü bıraz tatlıydı nasıl buluyorsunuz böyle çirkin kedileri dedi bu kısa kestiğim hali her geldiğinde beni mahfediyor eşime söylüyorum ben ne diyim şimdi anneme diyor napıyım bilmiyorum o kadarda tatlı bir kızım var anlatamam pofuduğum benim😔 ne diyim kırmadan sonuçta büyüyümüz gerçi o beni çok kırdı cevaplarınızı bekliyorum
sanırım kayınvaliden kedileri sevmiyor. ne çirkinmiş diyerek istemediğini belirtme şeklide olabilir. hani diyorum sizin eve gelince yeri mi daralıyor acaba? misafir misafiri istemez evsahibi hiç birini istemez misali
cnm kayınvaldem sadece kedi değil hiç bir hayvanı sevmez evet istemiyor evimizde bir hayvan olmasını ama ben eşim oğlum bayılıyoruz kızımıza çok seviyoruz onu maalesef her kayınvaldem gelip gittiğinde bir süre kendine gelemiyor koltuğun arkrsından çıkmıyor gün aşırı bana uğrar kayınvaldem ve resmen kabus gibi geçiyor kızıma çok üzücü sözler sarf ediyor anne söyleme öyle kırıcı sözler diyorum anlıyor hayvan o ne anlar diyor ama gerçekten anlıyor çok hisliler sevenide sevmeyenide anlıyorlar ama bugün sondu birdaha bu sözleri söylerse kesinlikle tersleyip beni çok üzdüğünü belirticem kırmayada çok çekiniyorum ama o beni çok kolay kırıyor
evet kedilerin hisleri çok kuvvetlidir, aslında tüm hayvanların kuvvetlidir. onlarda bir can taşıyor, ruh taşıyor. duyguları var elbet. kayınvalideniz sevmezse yaklaşmaz olur biter. yok çirkindir, gibi kırıcı sözlere gerek yok. yani tabi onunla olan dialoğunuza karışmak istemiyorum ama büyüğünüz olduğu için,,önce eşinizle konuşsanız daha iyi olurmuş gibi geliyor.
Selam sevgili arkadaşlar çok kısa sorunumu anlatayım geçtiğimiz yaz sokaktan bir pisicik evlat edindik çok küçüktü neyse bi kaç gün sonra kayınvaldem geldi görür görmez çığlığı bastı aynen şöyle dedi ay ne çirkin bu ıyy iğrenç uzak tutun onu benden daha fazlasını söylemiycem gelip gidip ne çirkinsin sen diyip duruyordu kuzuma hep uyardim söyleme öyle diye ama ne çare beni kahrediyordu ni tekim kuzucuğum ağır bir hastalıktan öldü bende hemen bir pisicik daha aldım sokaktan ve kaynanam bize geldi ve aynen şöyle dedi Ayy ne kadar çirkin bu öbürü bıraz tatlıydı nasıl buluyorsunuz böyle çirkin kedileri dedi bu kısa kestiğim hali her geldiğinde beni mahfediyor eşime söylüyorum ben ne diyim şimdi anneme diyor napıyım bilmiyorum o kadarda tatlı bir kızım var anlatamam pofuduğum benim😔 ne diyim kırmadan sonuçta büyüyümüz gerçi o beni çok kırdı cevaplarınızı bekliyorum
kedi sahipleniyorsanız sokaktan yavru bulun. onlarca yavru telef olmakta sokakta. petshop sisteminin artık bitmesi lazım hayvanlar alınıp satılacak mallar değildir.
merhabalar ,mayıs ayında fethiye ye gideceğim 7 ay gibi kalacağım ama simdiden uykularım kaçtı kedimi nasıl getireceğim oraya diye düşünmekten tansiyonum çıkıyor.
çok üzgünüm asla bırakamam uğurumu ne olursunuz nasıl götürebilirim bana bir fikir verin bayıltıp götürme bana uymuyor başka yolu varmı lütfen yardım edin nasıl götüreyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?