Kedim oğlum kayboldu:((

Var elbette özellikle de bebekli evde aşılarının tam olması gerekiyor.Kuduz, lösemi, gençlik hastalığı aşısı, karma aşı yaptırmanız gerekiyor. Veterineriniz daha detaylı bilgi verir zaten.

Var elbette özellikle de bebekli evde aşılarının tam olması gerekiyor.Kuduz, lösemi, gençlik hastalığı aşısı, karma aşı yaptırmanız gerekiyor. Veterineriniz daha detaylı bilgi verir zaten.
Sağolun..yarın sorucam inşaallah

Merhaba ,göZünüzaydın allah hiç ayırmasın sizi inşallah.
Benim kızım da(kedim) dün sabahtan beri kayıp , Dün akşam bi ara gördüm çağırdım gelmek istemedi birazdan alırım dedim sonra aradık çağırdık gelmedi. Akşamdan beri de sokaklara bakıyoruz sesleniyoruz yok kedim çok asi kimseyi iplemez benden başka eşimi bile kaaleye almaz. Ama benim sesimi duyunca çıkar kendini gösterirdi. Milletin evine girer yatar gezer çıkar. Ev kedisi olmasına rağmen komşuların farelerini temizledi hep.dışarı çok seviyor toprağı çok seviyor tuvaletini bile tutar dışarı yapar (bu eve taşındığınızdan beri böyle davranıyor) Ve şimdi perşembe sabahından beri yok
Önceden de oldu dışarda kaldığı ama görürdük bilirdik iyi durumda olduğunu yakalayamazdık öyle kalırdı şimdi hiç Bi belirti yok . Dışarda beslediğim bütün pisilerimiz bahçede benim şapşal kızım yok dua edin ne olur bişey olmasın, yarın gelsin evimize ,Oturduğum yerde pek hayvansevgisi olan yok korkuyoruz .

Aynı bizim yasadıklarımızı yasamıssınız
Evin kapısını acınca tüm sokaktaki kediler orda olurdu bizimki yoktu.
Bisimki asi değil cok uysaldı dısarı kosullarına da alıskın değildi
Komusunun bodrum katına sığınmıs
Bana evin etrafına çiş yaptıgı kumından serp dediler siz de deneyin isterseniz
Bizimki de 3 gün snr bulundu inş siz de yavrunuzu bulursunuz

Bizimki evini bulur alışık dışarı çıkmaya , korkum şunlar
Ya Birinin evine apartmanına Bi yere girdi ve kapalı kaldıysa,
(Çok dikkatlidir) ama araba çarpmış Sa
Ya da biri aldı saklıyor ( öyleyse çok fazla tutamazlar ellerinde kaçar gelir)
Dışarıdayken kimse sevemez onu tırmalar ısırır herkesi.ama birinin evine girdiyse orda sevdirebilir. Sabah çıktım o kadar seslendim sokakları gezdim yok
İnşallah sen kısa zamanda gelir
Mahallede kedi seven çok kişi yok ama benim kızıma herkes hayran ,dengesiz insanlar da var off napıcam bilmiyorum (

Bulmanıza sevindim. Ben evde hayvan beslemeye işte tam bu nedenle karşıyım. Evcil hayvanlar evde yaşamak üzere ıslah edildikleri için dış ortama adaptasyon kabiliyetlerini kaybediyorlar. Ya bulamasaydınız? Geçmiş olsun diyelim...

Valla 18282729283 kere söyledik yine söyleyeceğim bıkmadan, sabırla tekrar edeyim. Kediniz çıkar gezer evi bir bulur iki bulur üçüncü de bir köpek parçalar ya da araba altından toplarsınız. Eğer tamamen korunaklı, tellerle çevrili bahçeniz yoksa salmayın kedilerinizi sokağa. Sonra böyle ağlar durursunuz.

İlan falan yapıstırın
Ben dün 30 tane ilan bastım bilgisayardan kedimin resimi olan
Heryere asıcaktım
Evet bnm de en buyuk korkum oydu birinin alması, arabalar ya da bi yere sıgınıp kapalı kalması
Nitekim de kapalı kalmıs allahtan uzaga gidememiş biizmki
Kumu serpin siz yıne de etrafa
İyi
Düşünün iyi olsun ltf
İnşallah gelir minnos ya da siz bulursunuz

Ben istemezmiyim evde dursun ben geldiğimde evde beni bekliyor olsun , aklım onda hiç kalmasın aç mı kaldı,soğukta mı kaldı yağmur yağdı ıslandı mı üşüdü mü bunlatı düşünmek hoşuma gitmiyor inanın. Ama eve geldi mi yemeğini yer miyavlamaya başlar.dışarı çıkmak ister . Hep istedim evde dursun kafamda düşünmeden işe gideyim içler acısı ağlıyor içim parçalanıyor tutamıyoruz evde. Sürekli gözü dışarda av peşinde sokaktan aldık çok küçüktü Ankara kedisi ben de çok kızardım sizin gibi şu kedileri dışarı niye salarlar diye vazgeçiremedik. Tatile gidince evde bırakıyoruz komşuma anahtar bırakıyorum o sıkılmasın evde diye hergün çocukları gelip oynuyorlar onunla evde olduğu için içim rahat oluyor . O zaman bile kaçmaya çalışıyordu evden .sürekli balkondan camdan dışarı oturup dolardaki kedilere bakıp iç geçirip miyavlıyor. Keşke hep evde kucağımda dursa yanımda olsa kim ister evladının sokakta bilinmezliğe durmasını ki

on yaşımdan beri aralıklarla kedi besledim hiçbiri sokağa gitmek için miyavlamadı.ya kedilerle yeterince ilgilenmiyorsunuz ya da kızgınlığa girdikleri için evden kaçıp çiftleşmeye gidiyor bu hayvanlar.

Evde hayvan beslemeye biz de karsıyız ama hayvanlar hep bizi buldu
Bu kedi iişyerime sıgındı 4 sene evveel
Ev kedisi oldugunu anladım
Nasıl sokakta bırakabilirdim ki,mecbur aldımmeve
Alınca da canından bir parca gbi oluyor işte

on yaşımdan beri aralıklarla kedi besledim hiçbiri sokağa gitmek için miyavlamadı.ya kedilerle yeterince ilgilenmiyorsunuz ya da kızgınlığa girdikleri için evden kaçıp çiftleşmeye gidiyor bu hayvanlar.
Neden yeterince ilgilenmeyelim
Dünden beri burada bi hayvansever sizmiş gbi davranıyorsunuz
Bir sizin yok kediniz
O bnm cocugum gbi nasıl ilgilenmem
İnsanların hassas noktasından vurmayın

dış ortama adaptasyon= dayak,tecavüz,araba altında kalma,çocukların taşla saldırması falan herhalde.ormana adapte olamaz bu hayvanlar adı üstünde EVCİL HAYVAN

Neden yeterince ilgilenmeyelim
Dünden beri burada bi hayvansever sizmiş gbi davranıyorsunuz
Bir sizin yok kediniz
O bnm cocugum gbi nasıl ilgilenmem
İnsanların hassas noktasından vurmayın
eğer evde yalnız kalıyorsa sıkılması normal oyuncağı yoksa sıkılması normal hanımefendi.

Doğrudur. Anlıyorum sizi, iyide yapmışsınız. Söylediğim sizinle ilgili değil doğrudan.

Yani ben temelde evde her türlü hayvan beslenmesine karşıyım. Yani biz sevelim diye bu hayvanlar bazı genlerinden oluyorlar.

Bence hayvanları doğal yaşam alanlarında uzaktan sevmek en iyisi.

eğer evde yalnız kalıyorsa sıkılması normal oyuncağı yoksa sıkılması normal hanımefendi.
Oyuncakla oynayan bir kedi değil bizimki
Ve evde yanlız kalmıyor tatile bile ailecek gidemiyoruz biz
Sıkılmasın diye evde illa nöbetlese kalıyoruz
Bilmediğiniz seyler hakkında yorum yapmayın
Benim kedim oyuncu bir kedi değil
Dolu oyuncagı var yüzüne bile bakmaz
Bu kadar kedi beslediyseniz her kedinin oyuncu olmadıgınu bilmeniz gerekir
Konum kedimi n kaybolması idi
Burda kediler üzerine annelik yapmayın

Ben de aynı fikirdeyim ama merhametten bırakamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…