- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.577
- 598
Biliyorum...yaa dün kızım ateslendi beyaz kan değeri biraz düşük dedi..Allah'ım kime kizim enfeksiyon kapmis dediysem kedidendir dediler.sinir oldum tabii. Ben normalde dra söyleme taraftarı deilim ama eşim sağolsun kedimiz var bi zarari olmaz dimi dedi drda aşılarıni sordu ama kedi besleme taraftari değil belli.. ben simdi 3ayda bi parazit yaptiriyorum başka birşey gerekio mu. Çok karışık anlattim kusura bakma
Sağolun..yarın sorucam inşaallahVar elbette özellikle de bebekli evde aşılarının tam olması gerekiyor.Kuduz, lösemi, gençlik hastalığı aşısı, karma aşı yaptırmanız gerekiyor. Veterineriniz daha detaylı bilgi verir zaten.
Cok mutlu oldum, hadi gozunuz aydinKedimi bulmus kızlar annemler
Moral veren herkese cok tesekkur ederim :))))
Aynı bizim yasadıklarımızı yasamıssınızMerhaba ,göZünüzaydın allah hiç ayırmasın sizi inşallah.
Benim kızım da(kedim) dün sabahtan beri kayıp , Dün akşam bi ara gördüm çağırdım gelmek istemedi birazdan alırım dedim sonra aradık çağırdık gelmedi. Akşamdan beri de sokaklara bakıyoruz sesleniyoruz yokkedim çok asi kimseyi iplemez benden başka eşimi bile kaaleye almaz. Ama benim sesimi duyunca çıkar kendini gösterirdi. Milletin evine girer yatar gezer çıkar. Ev kedisi olmasına rağmen komşuların farelerini temizledi hep.dışarı çok seviyor toprağı çok seviyor tuvaletini bile tutar dışarı yapar (bu eve taşındığınızdan beri böyle davranıyor) Ve şimdi perşembe sabahından beri yok
Önceden de oldu dışarda kaldığı ama görürdük bilirdik iyi durumda olduğunu yakalayamazdık öyle kalırdı şimdi hiç Bi belirti yok . Dışarda beslediğim bütün pisilerimiz bahçede benim şapşal kızım yok dua edin ne olur bişey olmasın, yarın gelsin evimize ,Oturduğum yerde pek hayvansevgisi olan yokkorkuyoruz .
Bizimki evini bulur alışık dışarı çıkmaya , korkum şunlarAynı bizim yasadıklarımızı yasamıssınız
Evin kapısını acınca tüm sokaktaki kediler orda olurdu bizimki yoktu.
Bisimki asi değil cok uysaldı dısarı kosullarına da alıskın değildi
Komusunun bodrum katına sığınmıs
Bana evin etrafına çiş yaptıgı kumından serp dediler siz de deneyin isterseniz
Bizimki de 3 gün snr bulundu inş siz de yavrunuzu bulursunuz
Bizimki evini bulur alışık dışarı çıkmaya , korkum şunlar
Ya Birinin evine apartmanına Bi yere girdi ve kapalı kaldıysa,
(Çok dikkatlidir) ama araba çarpmış Sa
Ya da biri aldı saklıyor ( öyleyse çok fazla tutamazlar ellerinde kaçar gelir)
Dışarıdayken kimse sevemez onu tırmalar ısırır herkesi.ama birinin evine girdiyse orda sevdirebilir. Sabah çıktım o kadar seslendim sokakları gezdim yok
İnşallah sen kısa zamanda gelir
Mahallede kedi seven çok kişi yok ama benim kızıma herkes hayran ,dengesiz insanlar da var off napıcam bilmiyorum(
İlan falan yapıstırınBizimki evini bulur alışık dışarı çıkmaya , korkum şunlar
Ya Birinin evine apartmanına Bi yere girdi ve kapalı kaldıysa,
(Çok dikkatlidir) ama araba çarpmış Sa
Ya da biri aldı saklıyor ( öyleyse çok fazla tutamazlar ellerinde kaçar gelir)
Dışarıdayken kimse sevemez onu tırmalar ısırır herkesi.ama birinin evine girdiyse orda sevdirebilir. Sabah çıktım o kadar seslendim sokakları gezdim yok
İnşallah sen kısa zamanda gelir
Mahallede kedi seven çok kişi yok ama benim kızıma herkes hayran ,dengesiz insanlar da var off napıcam bilmiyorum(
Ben istemezmiyim evde dursun ben geldiğimde evde beni bekliyor olsun , aklım onda hiç kalmasın aç mı kaldı,soğukta mı kaldı yağmur yağdı ıslandı mı üşüdü mü bunlatı düşünmek hoşuma gitmiyor inanın. Ama eve geldi mi yemeğini yer miyavlamaya başlar.dışarı çıkmak ister . Hep istedim evde dursun kafamda düşünmeden işe gideyim içler acısı ağlıyor içim parçalanıyor tutamıyoruz evde. Sürekli gözü dışarda av peşinde sokaktan aldık çok küçüktü Ankara kedisiValla 18282729283 kere söyledik yine söyleyeceğim bıkmadan, sabırla tekrar edeyim. Kediniz çıkar gezer evi bir bulur iki bulur üçüncü de bir köpek parçalar ya da araba altından toplarsınız. Eğer tamamen korunaklı, tellerle çevrili bahçeniz yoksa salmayın kedilerinizi sokağa. Sonra böyle ağlar durursunuz.
Evde hayvan beslemeye biz de karsıyız ama hayvanlar hep bizi bulduBulmanıza sevindim. Ben evde hayvan beslemeye işte tam bu nedenle karşıyım. Evcil hayvanlar evde yaşamak üzere ıslah edildikleri için dış ortama adaptasyon kabiliyetlerini kaybediyorlar. Ya bulamasaydınız? Geçmiş olsun diyelim...
Neden yeterince ilgilenmeyelimon yaşımdan beri aralıklarla kedi besledim hiçbiri sokağa gitmek için miyavlamadı.ya kedilerle yeterince ilgilenmiyorsunuz ya da kızgınlığa girdikleri için evden kaçıp çiftleşmeye gidiyor bu hayvanlar.
eğer evde yalnız kalıyorsa sıkılması normal oyuncağı yoksa sıkılması normal hanımefendi.Neden yeterince ilgilenmeyelim
Dünden beri burada bi hayvansever sizmiş gbi davranıyorsunuz
Bir sizin yok kediniz
O bnm cocugum gbi nasıl ilgilenmem
İnsanların hassas noktasından vurmayın
Doğrudur. Anlıyorum sizi, iyide yapmışsınız. Söylediğim sizinle ilgili değil doğrudan.Evde hayvan beslemeye biz de karsıyız ama hayvanlar hep bizi buldu
Bu kedi iişyerime sıgındı 4 sene evveel
Ev kedisi oldugunu anladım
Nasıl sokakta bırakabilirdim ki,mecbur aldımmeve
Alınca da canından bir parca gbi oluyor işte
Oyuncakla oynayan bir kedi değil bizimkieğer evde yalnız kalıyorsa sıkılması normal oyuncağı yoksa sıkılması normal hanımefendi.
Ben de aynı fikirdeyim ama merhametten bırakamadımDoğrudur. Anlıyorum sizi, iyide yapmışsınız. Söylediğim sizinle ilgili değil doğrudan.
Yani ben temelde evde her türlü hayvan beslenmesine karşıyım. Yani biz sevelim diye bu hayvanlar bazı genlerinden oluyorlar.
Bence hayvanları doğal yaşam alanlarında uzaktan sevmek en iyisi.
İyi yapmışsın canım. Dışarıda başına neler gelirdi Allah bilir.Ben de aynı fikirdeyim ama merhametten bırakamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?