Kedim oğlum kayboldu:((

Gece 12 yle 5 arası bulma ihtimaliniz daha yüksek. Bende kedimi daha once kaybettim gunduz saatlerce aradim bulamadim ama gece evin kömürlügünde buldum. Uzaklasmamisti. Kediler gunduz bizi görsede sesimizi tanısada malesef saklaniyorlar gece çıkıyorlar.

Kedimi bulmus kızlar annemler
Moral veren herkese cok tesekkur ederim :))))

Maddi durumunuz varsa bi an once kısırlaştırın. Kısır olmayan kediler hormonları yüzünden gidip kaybolabiliyolar. Hele erkek kedi dişiye gore daha düşük bi ihtimalle eve dönüyo. Kısırlaştırırsanız evine bağlı olur asla kaybolmaz başına kotu bisey gelmedigi surece evine gelir. Kısırlaştırın

Bulundu pisim :)

Evet oyle yapıcaz
Peki kısırlastırınca kedi için zor oluyor mu
Nasıl atlatıo o süreci
Agırlasıyormus uysallasıyormus bunun dısında neler yasar

Kedimi bulmus kızlar annemler
Moral veren herkese cok tesekkur ederim :))))

Aa çok sevindimmmm !

Ama lütfen lütfen kısırlaştırın bakın defalarca yazdık o eve getirdiğiniz dişi kediler doğruyor o yavrular ölüp kalıyor, yaşalarda sefil bir hayat sürüyorlar. Bu vebale girmeyin artık lütfen aksi taktirde hayvan sevginizi sorgulamak zorunda kalacağım.

Sarmanı öpüyorum kirli patilerinden leş gibidir şimdi heheh sıpa

Evet oyle yapıcaz
Nasıl atlatıo o süreci

Erkek kedi kısırlaştırması beş dakika. Biz verdik oğlanı bir saat sonra aldık hafif bir anestezi ile oldu topların ucundan alıyor hiç korkulacak bir şey değil inanın. Ruhen de hiç etkilenmedi benim oğlan. Korkmayın bir şey olmayacak. Dişi olsa zordu ama çünkü ameliyat yanda oluyor ve epey dikişi oluyor kızların.

Evet oyle yapıcaz
Nasıl atlatıo o süreci

Azıcık iştahı açılır,biraz kilo alır onun dışında kızışma zamanlarını çok rahat atlatır.
Cok sevındım bulunduguna.Çip taktırabilirsiniz dısarıya cıktıgında en azından bulunması kolay olur dısarı cıkınca.

Evet kısrlastırıcaz
Eve gelenlerle zaten birlikte olamadımbizim oğlan sürekli kavga etmıslerdi
Yandaki evin bodrum katına sığınmıs
Annem ben o kadar bagırıyoruz günlerdir hiç ses vermedi
Aksam annemler sesini duymus havalandırma cami acıkmiş ordan girmiş sanırım
ağlamıs bizimki baya ağlama sesine duymuslar

Şükür bulunmuş ama anladığım kadarıyla kısırlaştırılmamış kediniz tabiki evde durmaz annemin kediside öyle gider gelirdi ev müsaitti ama istemiyorduk aslinda sonra kısırlaştırdık şükür evden çıkmakta istemedi ondan sonra

1 günde kendine gelir oyle zor bi operasyon degil korkmayin. Evet yaramazlığı azalır daha uysallaşır.
Hiç yaramaz değil bizimki zaten
Bize gelseniz evde kedi oldugunu anlamazsınız
Oyıuncı da değil cok uysal
6-7 kg geliyor daha ne kadar alıcak kilo acaba:)

Oy kıyamam yaa çok sevindim ben de yaşadım o korkuyu ve vicdan azabını iyi bilirim. Kısırlaştırma artık çok kolay size dört kedi annesi olarak garanti verebilirim :)))

Evet kısır değildi cnm

Oy kıyamam yaa çok sevindim ben de yaşadım o korkuyu ve vicdan azabını iyi bilirim. Kısırlaştırma artık çok kolay size dört kedi annesi olarak garanti verebilirim :)))
Ben canı yanacak falan diye cok ğzülmüştüm kıyamadım o bakımdan ama sanırım zamanı gelmıs artık
Tşk ler cok

Bibi senin kız di mi ? Oğluma alıcam ben onu verir misin ?

Bizimkide bir kaç sefer yara bere içinde gelince bidaha salmadık kısırlaştırdık zaten yüksek bi eve taşınmıştık sorun olmadı.
Bide 1 hafta gelmemişti patisi yaralanmış gitmiş yatmış bi yerde kıyamam annem günlerce sokak sokak gezdi

Ben canı yanacak falan diye cok ğzülmüştüm kıyamadım o bakımdan ama sanırım zamanı gelmıs artık
Tşk ler cok

Ay yok yoook diyorum ya Ares' i verdik bir kaç saat sonra gittik hafif bayık gibiydi ama yürüyordu beş dakkalık bir şey dedi veteriner ve normal hayatımıza devam ettik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…