Offf cok zor birsey yaaaaBizimkide bir kaç sefer yara bere içinde gelince bidaha salmadık kısırlaştırdık zaten yüksek bi eve taşınmıştık sorun olmadı.
Bide 1 hafta gelmemişti patisi yaralanmış gitmiş yatmış bi yerde kıyamam annem günlerce sokak sokak gezdi
Benim ki kız anneminko erkekdi ama maalesef gecen sene kaybettik
Benimkide kısır yavrum bi ise yaramazlanet cazgır bi dişi zaten ayni anası
Himm içim rahatladı şimdiAy yok yoook diyorum ya Ares' i verdik bir kaç saat sonra gittik hafif bayık gibiydi ama yürüyordu beş dakkalık bir şey dedi veteriner ve normal hayatımıza devam ettik.
tekirler cok azgın oluyorlar ya:))Benim kızım da seninkine benziyor zaten tekir ya dişiler neden edepsiz böyle ? Bi de b.k boğazlı afedersin. Aynı ben
Offf cok zor birsey yaaaa
Kac gündür şiş gözlerle geziyorum aplamaktan
Masum onlar ya cidden herseyden cok seviyorum onu
Bizmki de bikac kere agzı yüzü çizik geldi ama annem snr üzüldü yine bıraktı gezsin cocuk diye
T
tekirler cok azgın oluyorlar ya:))
Biz bikere kısın eve gecici misafir tekir aldık evde kırılmadık sey kalmadı :)))
Bizim oğlan 4 senedir bizde hiç zararı olmadı
Tekir herseyle kendine oyun yapıyordu
Annemin omzuna falan cıkıp sokulup otıruyprdu
Bizim oğlanı mumkun değil ellemen kucaga alman cok zor yuz vermez asla
Sadece bizi görecek hep ama temas yok:)
:))) sarılmaya müsade etmıyoBen Jack' i kaybettiğimde helak oldum ağlamaktan. Bizim de bodruma saklanmıştı mama koyunca çıktı. Diyordum ki " oğlum böbrek hastası şimdi tavuk verirlerse dokunur hastalanır" annem de diyodu ki " kızım millet eti tavuğu kendi bulamıyor senin kedine mi verecek meraklı mı ?"Neyse bu gece çok sarılın ona korkmuştur kuzum.
Bizimki kaplan yaSon aldığım kedi sarman. Diğerleri farklı renklerde olsalar ırk tekir. Yandım ben yani yandım :))) Aslında sarmanlar da tekir ırkına mensup sonuçta ama tam tekir olanlar çok enerjik oluyor.
öyle olmuyor işte çok yanlış bir düşünce bi dahaki sefere hayvan sahibi olursanız bunları tekrarlamayın umarım sapasağlam gelirbıraktığım yer şehirde ınsanların arabaların içinde kocabir cadde değil
evımız agaclıkların içinde ıkı uc sokak mustakıl evler olan bır yer
sehır merkezıne uzak
ve kendı bahcemızde bıraktım
şehirde olsa idik aslka bırakmazdım zaten
bahceye bıle hemen tek basına salmadım
once bırlıkte etrafı tanıdık gezdık, alıstıgını düşünüyordum uzaklasmayacagını
Dişiler pek bi gıcık oluyorBenim kızım da seninkine benziyor zaten tekir ya dişiler neden edepsiz böyle ? Bi de b.k boğazlı afedersin. Aynı ben
Canım hiç korkma erkeklerin kısırlastırılması çok basit dişilerin zor oluyor biraz bizimki kısırlaştırılmıstı uyandı dışarı çıktıHimm içim rahatladı şimdi
Bu hsonu soralim veterinerimize
aynen öyle bir de bıraktıkları kediler dışardakileri hamile bırakıyor filan sıkıntılıİyi niyetten çok eminim ama yanlışlar bir değil.
Kediyi kısırlaştırmamak
Hayvan kızgınlığa girdiğinde eve sokak kedisi alıp bir sürü yavrunun kanına girmek vebalini almak
Kediyi sokağa bırakmak
Bir daha aynı hatalara düşmemeniz dileğimle inşallah döner kediniz.
Bebegim benim yaaa :) nasil sevindim anlatamam, basindan beridir konuyu takip ediyorum yazmadan duramadim :)Kedimi bulmus kızlar annemler
Moral veren herkese cok tesekkur ederim :))))
Biz de öpüyoruz:)Bebegim benim yaaa :) nasil sevindim anlatamam, basindan beridir konuyu takip ediyorum yazmadan duramadim :)
Arelle birlikte ikinizi de opuyoruz
Çok sevindim yaa. İnşaallah bidaha gitmez. Kiyamam ona nasıl korkmustur yavrum.Biz de öpüyoruz:)
Valla öldüm öldüm dirildim
Öğlen anneme gttim ev bombostu içim fena oldu
Mama kabi battaniyeleri su kabi herseyi duruyor o yoktu.
Tesekkur ederimÇok sevindim yaa. İnşaallah bidaha gitmez. Kiyamam ona nasıl korkmustur yavrum.
Kurban olurum onu veRene Artik daha dikkatli olursun canmm..Tesekkur ederim
Yan evin bodrumuna sıgınmıs
Bizm tanısmamız da o sekilde olmustu
Bizim işyerine gelmişti 4 yıl evvel
Bir cok kedi sever var burda birsey danışmak istiorum.özellikle bebeği olupta kedi bakanlar
Kedimi bulmus kızlar annemler
Moral veren herkese cok tesekkur ederim :))))
Biliyorum...yaa dün kızım ateslendi beyaz kan değeri biraz düşük dedi..Allah'ım kime kizim enfeksiyon kapmis dediysem kedidendir dediler.sinir oldum tabii. Ben normalde dra söyleme taraftarı deilim ama eşim sağolsun kedimiz var bi zarari olmaz dimi dedi drda aşılarıni sordu ama kedi besleme taraftari değil belli.. ben simdi 3ayda bi parazit yaptiriyorum başka birşey gerekio mu. Çok karışık anlattim kusura bakmaBebeğim yok ama rahatlıkla cevap verebilirim hiçbir zararı olmaz, toksoplazmaya da neden olmaz. Aşı ve bakımlarını eksik tutmayın, kedi dünyanın en güzel varlığı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?