- 6 Ağustos 2012
- 250
- 7
- 26
- Konu Sahibi Rabbulbeyt
-
.senelerce baktıkları hayvanları kaybedenler nasıl dayanıyor?
Çok üzgünüm çook...
çok üzüldüm okuyunca, başın sağolsun mu diyim bilmemki
her canlının vadesi aldığı nefes bile sayılıdır,
bence sen elinden gelen herşeyi yapmışsın
Senelerce baktıkları evlatlarını kaybedenlerin de nasıl dayandığını düşünerek biraz sakinleşebilirsin..
Başın sağolsun.seni anlıyorum..
Başın sağolsun canım çokkötü bişey..Ben anlıyorum şekerim , benim de yaşasın diye çok uğraştığım tavşanım ölmüştü. Çok ağlayıp üzülmüştüm.
Mesajını okurken yine ağlıyorum..çok teşekkür ederim..bu konuyu açma sebebim de buydu zaten halimden anlıycak birilerini bulmak..çok çok çok teşekkür ederim..Handecim seni çok iyi anlıyorum başın sağolsun öncelikle...
Malesef bazı insanlar onun da bir can taşıdığını, hastalandığında şefkate ihtiyaç duyduğunu , canı acıdığında bir bebek gibi isteklerini söyleyemediğini anlamıyorlar..
Annem babam sokakta kedilere sahip çıkıyor diye kızıyorlar insanlarda anlayış, merhamet kalmamış... malesef.. Çok doluyum bu konuda ama fazla vaktim olmadğı için yazamıyorum..
Seni çok iyi anlıyor ve acını paylaşıyorum.. Sen elinden geleni yapmışsın...Kedicik onu seven birinin elinde vefat etmiş bu bile onun için şans biliyor musun?...
sevgilerimle...
kuzum ya çok zor bir şey bu
ve bu ülkede hayvana ne gözle bakıldığı ortada sana verilen tepkiler gayet normal
sen öyle güzel bir şey yapmışsın ki keşke yaşasaydı sneinle ne güzel bir yuva sahibi olmuş
biz de bir yavru kedi almıştık geçen hafta kıızm kedilere aşık :)ben de bütün hayvanları çok severim ama kızım da alerji çıktı ve kediyi geri vermek zorunda kaldık ,kızım ağladı ben ağladım
edinebiliyorsan bir hayvan daha edin bu çok güzel bir duygu
ben kedimizi evime aldığımda annem babam arkadaşlarım bana söylenmeyen şey kalmadı ama kızımda böyle bir şey olmasa hayatta geri vermezdim o güzelliği
seni çok iyi anlıyorum anlamadığım bu ülke insanı
canlıya değer verme yok ,insan yaratılan her canlıya değer vermeli
çocuğuna hayvanı doğayı svemeyi öğretmeli her anne ki ilerde o çocuktan merhamet bekleyesin
ama hayvanların tecavüze işkenceye maruz kaldığı yasayla öldürülmesi hak görüldüğü bir ülkede seni de o kediye duyduğun sevgiyi de anlamaz kimse
acını anlıyorum güzel kalpli arkadaşım
bu kediciği bakmayı ciddi ciddi düşünüyorduk artık..annemde evine kimse gelmez haberin olsun dedi..hiçte umrumda değildi açıkçası..ama benimde oğlumda geçen ay alerji çıktı bütün peluş oyuncakları kaldırdım ve halıfleksi söktüm..kontrölüne gittiğimde sorucaktım kedinin zararı olurmu diye..olur derse onu sahiplendirmeye çalışıcaktım...sorun olmazsada hep bizimle kalıcaktı..ona alıcağım şeylerin listesini yapıyordum aklımda..olmadı...
benimde etrafımda benim gibi insan çok az..Bide şöyle ay ben tiksinirim pistir o diyenler varya..onları boğasım geliyo..söyleyenlerin hçbiride benden temiz değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?