Kimliği sende mi ve sahibi kısmında kimin adı soyadı varYa bende boşanma aşamasında kaldığım için kedi onda kaldı bakmıyordur da sabah işe gidip akşam annesigile gidiyor hiçbir fotoğraflarında kedim YÖK kedime velayet davası açabilir miyim ya
Onun adı yazıyor kimliği bende amaKimliği sende mi ve sahibi kısmında kimin adı soyadı var
Bazi kediler sokaktan kopamiyor bence. Ben de 2 ay kadar oldu herhalde bir kedi sahiplendim. Bir kac gun sokaga salmazsam evde cok mutsuz oluyor. Yanimiza bile yanasmiyor, bizden kaciyor, yerinden bile kalkmak istemiyor. Ben de mecburen haftada bir ya da iki kez disari cikariyorum. Evin onunde asma var oraya tirmaniyor hep. Sıkılınca kapiya geliyor :) Bu sekilde daha mutlu sanirim.
Yorumlarda “ben de olsam kıskanırım” diyenler vardı. Konu sahibi de kendini aldatılmış hissetmiş. Kedinin sahibi olduğunu düşünen kişi de kediyi kıskanıp evden salmamış. Hepsi enteresan geldi. Ama sorsak hayvansever olarak tanımlanan insan grubundanız derler. Ben de kedi besledim. İstediğinde girip, istediğinde çıkıyordu evden. Ne bileyim konu da, konudaki karakterler de bencil geldi.Yorumunuzu biraz daha açar mısınız merak ettim açıkçası düşüncelerinizi
Bu konuda bile taşlayacak bi şey bulmuşsunuz ya pes artık. Şimdi sırf kedisini kıskandı diye hayvansever olmamış oluyor öyle mi? Püff...Yorumlarda “ben de olsam kıskanırım” diyenler vardı. Konu sahibi de kendini aldatılmış hissetmiş. Kedinin sahibi olduğunu düşünen kişi de kediyi kıskanıp evden salmamış. Hepsi enteresan geldi. Ama sorsak hayvansever olarak tanımlanan insan grubundanız derler. Ben de kedi besledim. İstediğinde girip, istediğinde çıkıyordu evden. Ne bileyim konu da, konudaki karakterler de bencil geldi.
Dışarıda sizinle geZmesi ne güzel. Ben bunu dememiştim ki. Kedi belli ki bir süredir başka bir eve gidiyormuş. İşkence görse gitmezdi. Zorla kediyi o eve hapsetmek, hoşlandığı bir eylemden mahrum etmek bence kötü bir durum. Hayvansever olan, kedinin mutluluğunu düşünürdü. Ben diğer ev sahibi ile irtibatta kalır kedimi kontrollü bir şekilde yollardım. Herkes mutlu olurdu. Kedi de dahil. Konu sahibi de “kendimi terk edilmiş” hissediyorum dediği ve ardından “ben de olsam kıskanırdım” diyen yorumcular için yazmıştım. Kıskanmak, terk edilme hissi manasız geldi. Ben 3 kedi baktım, üçü de sokak kedisiydi. Gün geldiğinde çekip gittiler. Köpek de beslesim onda da tasma yoktu, keyfince çıkar gezerdi. Başkası ona yemek verse, onu sevse çok mutlu olurdum. Sizin kedinizi korumanız çok doğru bir şey. Dışarıda çok kötülük var.Bu konuda bile taşlayacak bi şey bulmuşsunuz ya pes artık. Şimdi sırf kedisini kıskandı diye hayvansever olmamış oluyor öyle mi? Püff...
Not: Benim de kedim oldu ve asla tek başına dışarı çıkmasına izin vermedim benle çıkıp gezdi benle girdi eve. Çünkü dışarısı hiç güvenli değil araba çarpabilir, psikopat birileri yakalayıp işkence edebilir, çocuklar kovalayabilir. Ayrıca ben de kıskanırım başkasının bu kadar sahiplenmesini. Sevmek isteyen gelir benim evimde sever gider, kimsenin evine göndermezdim ben. Ne kadar da hayvan sevmeyen biriyim sizin bakış açınıza göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?