kedimin iki evi varmış

geçen sene bahçede yavru kediye bakmaya başladım.tepemde geziyor kolumun altına başını sıkıştırıp uyuyordu.komşunun kızı da çok seviyordu.kızın peşinden evlerine girince komşu kediyi site görevlisine attırmış.günlerce uyumadım.aylarca aradım.benzer kedilerin peşine düştüm,artık bulamayacağıma ikna olduğum 3 ay sonra çıktı geldi.inanamadım.yemek yedirdiğim yere gitti,doyurdum kucağıma geldi başını gene koltuğumun altına sıkıştırdı uyudu ama akşam üstü gene kayboldu.
bu sürede başka ev bulmuş ve iyi de bakılmış ki geri gidiyor.halen gündüz geliyor,akşam gidiyor.bir ara peşine takıldım ama kaybettim takip edemedim.
kaybolduğunda bana demişlerdi geri gelir unutmaz seni diye ama çok küçüktü,beni bulabileceğini tahmin etmemiştim.ben kabullendim 2 evli olmasını yeter ki iyi bakılsın,sağlıklı olsun.

Ya bende boşanma aşamasında kaldığım için kedi onda kaldı bakmıyordur da sabah işe gidip akşam annesigile gidiyor hiçbir fotoğraflarında kedim YÖK kedime velayet davası açabilir miyim ya

Ya bende boşanma aşamasında kaldığım için kedi onda kaldı bakmıyordur da sabah işe gidip akşam annesigile gidiyor hiçbir fotoğraflarında kedim YÖK kedime velayet davası açabilir miyim ya
Kimliği sende mi ve sahibi kısmında kimin adı soyadı var

:) kedi başkasının ama kedim yazıp duruyorsun dikkatimi o çekti :) nasıl benimsediysen artk. Kavuşursunuz inşallah öpüşüp koklaşırsınız yine :)) ama sen geçicisin o aile kalıcı, fazla kaptırma kendini üzülen sen olursun yuva yıkanın yuvası olmaz

Ya çok sevimli :))))
Minnoşa bak sen. İki ev yapmış. Neden kendinize yeni kedi almıyorsunuz sokaktan? Şahsen kendimi o bayanın yerine koydum,kedimi başkasının sahiplenmesine üzülürüm :) yani yakın biri değilse. Güvenemem alır diye düşünerek evlat çünkü o bizim için,sizin için de olduğu gibi :)
Bence kendinize yeni bir kedi sahiplenin ki sorun ortadan kalksın. O da zamanla gelir gider zaten eğer sokağa bırakıyorlarsa.

Dışarı çıkmayı seviyorlar orası kesin, benim kızımda çıkıyor hafta bir, ama evin önü müsait, site içi, her yer kapalı, önümde ağaçlar var, asmadan küçük çardak gibi bir şey var, oralarda dolanıyor, bir iki ot yiyor, yarım saat sonra camda al beni diye, hafta sonu evde olduğumda çıkarıyorum, gözüm üzerinde oluyor. Ama normal sokaklarda ev hayvanı salınmaz, türlü tehlike dolu ortalık ayrıca fip gibi bir tehlike var, aşı korumuyor bilirsiniz, biraz da ben pipirikliyim sanırım , çocuk gibi takip ediyorum saldığımda =)

Hehe bizim kedi de bir işler çeviriyor bence. Normalde biz evdeyken o da bahçede takılır, göbeğini açıp güneşin altında yatar. Ne zaman arabayla biryerlere gitsem parkederken sokağın köşesinden ok gibi fırlayıp koşa koşa bahçeye giren beyaz bir tüy tumağıyla karşılaşıyorum. Bir de ben parkedene kadar yatma noktasına koşup sonra ağır adımlarla söylene söylene yanıma geliyor. Sanki bütün gün kapının önünde yatıp beni beklemiş ya da o uyuyormuşta ben onu uyandırıyormuşum gibi bir mizansen peşinde kendince ama yemezler. O aldığı ekstra kilolar da gözümden kaçmadı takipteyim.

Kediyi belli ki göndermiyolar yoksa kediler rutinlerinden vazgeçmezler

Hahahahah bence sen kumasın asıl sahıplerı onlar ve onlar daha cok uzuluyorlardır bırakmak ıstememesı cok normal benım haylaz byle bır nane yese acayıp kıskanırım karsı tarafada alın sızınde kedınız demem dgrusu butun masrafı kahrı bana sevmesı poncıklıgı ele mı kalsın hahahah hayatta olmaz ıkı aylıktan gzune baka baka buyutmusum snra baskası ıkı uc ay ılgılendı dıye hahahah neyse bana kızmayın kendımı sızın yerınıze koyamadım :) karsı tarafın yerıne kydum sızde kendınız bı yavruyu sahıplenın onun sıcak bır yuvası varmıs sız de baska bır canın sıcak yuvası olun

Kedi sizim degil gorusmenizi istemiyorlar anlasilan.

Kendinize baska bir kedi bulun.

Asil sahipleri hakli

Yorumunuzu biraz daha açar mısınız merak ettim açıkçası düşüncelerinizi
Yorumlarda “ben de olsam kıskanırım” diyenler vardı. Konu sahibi de kendini aldatılmış hissetmiş. Kedinin sahibi olduğunu düşünen kişi de kediyi kıskanıp evden salmamış. Hepsi enteresan geldi. Ama sorsak hayvansever olarak tanımlanan insan grubundanız derler. Ben de kedi besledim. İstediğinde girip, istediğinde çıkıyordu evden. Ne bileyim konu da, konudaki karakterler de bencil geldi.

Ay çok tatlısınız , derdinizi seveyim
Vay kerataya bak sen ya
Yalnız benim kedim de var aynısını yapsa fena kıskanırdımAma karşı tarafın da ilgilenmesine izin verirdim tabi. Onun için ne kadar çok oyun o kadar mutluluk

Ben kedimi kimsiciklerle paylaşamam. Hak veriyorum yollamamalarina ama dısari bile birakmiyorum aklim kalir o eve gelene kadat. Biri taş mi atarm döver mi, araba mi carpar...
Zaten bizimki de cikmaya merakli degil kendi gozetimimde birlikte bahceye cikiyorduk ama sevmiyor eve girmek istiyor.

Bu konuda bile taşlayacak bi şey bulmuşsunuz ya pes artık. Şimdi sırf kedisini kıskandı diye hayvansever olmamış oluyor öyle mi? Püff...
Not: Benim de kedim oldu ve asla tek başına dışarı çıkmasına izin vermedim benle çıkıp gezdi benle girdi eve. Çünkü dışarısı hiç güvenli değil araba çarpabilir, psikopat birileri yakalayıp işkence edebilir, çocuklar kovalayabilir. Ayrıca ben de kıskanırım başkasının bu kadar sahiplenmesini. Sevmek isteyen gelir benim evimde sever gider, kimsenin evine göndermezdim ben. Ne kadar da hayvan sevmeyen biriyim sizin bakış açınıza göre.

Hahaha çocukluğum aklıma geldi , komşumuzun kedisinde her sabah bize gelirdi annem içeri alırdı oda benim yattığım odanın kapısını zıplayarak açar koynuma gerer mır mır mır birlikte uyurduk en sonunda komşu kızdı bize almayın eve diye .

Siz kendinize başka sokak kedisi bulun artık . Birkere bir canla yaşamaya alışınca zor oluyor vazgeçmek .

Dışarıda sizinle geZmesi ne güzel. Ben bunu dememiştim ki. Kedi belli ki bir süredir başka bir eve gidiyormuş. İşkence görse gitmezdi. Zorla kediyi o eve hapsetmek, hoşlandığı bir eylemden mahrum etmek bence kötü bir durum. Hayvansever olan, kedinin mutluluğunu düşünürdü. Ben diğer ev sahibi ile irtibatta kalır kedimi kontrollü bir şekilde yollardım. Herkes mutlu olurdu. Kedi de dahil. Konu sahibi de “kendimi terk edilmiş” hissediyorum dediği ve ardından “ben de olsam kıskanırdım” diyen yorumcular için yazmıştım. Kıskanmak, terk edilme hissi manasız geldi. Ben 3 kedi baktım, üçü de sokak kedisiydi. Gün geldiğinde çekip gittiler. Köpek de beslesim onda da tasma yoktu, keyfince çıkar gezerdi. Başkası ona yemek verse, onu sevse çok mutlu olurdum. Sizin kedinizi korumanız çok doğru bir şey. Dışarıda çok kötülük var.
Ama söz konusu kedi belli ki zaman zaman serbestçe dolaşıyor. Dışarıdaki kötülüklerle baş etmek için kendince bir yöntemi vardır. Ama kediniz sizsiz çıkmıyorsa tabii ki tek yollamak mantıklı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…