- 14 Ekim 2019
- 1.384
- 3.913
- 63
Öncelikle evinden olması mümkün değil diyeyim çünkü evladımdan farkı yok. Oğlum benim ve inşallah hep bizimle kalacak.Eminim iyi bakıyorsunuzdur ama yinede kedinize acıdım ya. Sadece ilgi istiyor.. Ne var bunda yanınıza alıp uyusanız birlikte. Eşinizin tarafına geçmez. Hem sanki insanların hiç kılı saçı dökülmüyormu.. Belkide kedi evinin yanına akşamdan su ve yemek koyabilirsiniz. Sevdiği oyuncağı da yakınlarda olsun. Bu arada kedi bebeğin ağzına oturmaz. Merak etmeyin. Bebek doğunca giydiği kıyafeti kediye koklatın alışır ona.. Umarım bebek doğunca kedi evinden olmaz :/
İkinci olarak ilgi konusunda şunu söyleyeyim hiç kimse çocuğuyla bile benim onla ilgilendiğim kadar ilgilenmiyordur herhalde. Bütün gün birlikteyiz sürekli oyun oynarız. Zaten bu yüzden bu kadar bağlandı, kediler bu kadar çok bağlı olmaz normalde ama bizimki çok düşkün bize.
Ben de bizimle uyumasını isterim ama eşim tüylerden rahatsız oluyor çünkü gerçekten çok döküyor. Hadi onu geçtim kedim benim bile ağzıma burnuma oturuyor bebeğinkine oturmayacağı garanti değil ki.