• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kedinin kanlı idrarı

Derhal bir ilan açıp instagramda yardım isteyin. Para toplayın. Ve sonra kediyi kedi bakabilecek maddi yeterliliği ve vicdanı olan bir aileye sahiplendirin. DERHAL! Hayvanı göz göre göre öldürüyorsunuz böyle canilik rezalet görmedim ben. Bir daha da kediye bakacak paranız olmadıkça sahiplenmeyin!!!!!

Kan varsa idrar kesesinde büyük ihtimalle tas var. Röntgen felan birsey cekilmedi mi. Bizim kedidede olmustu. Ameliyat olmak zorunda kaldi. Kedimiz cok aci cekiyordu. Sizinki de cekiyordur. Tedavi ettirmek istemiyorda babaniz yukarda arkadas dedigi gibi bir dernekten yardim isteyin.

hayırlı kandiller herkese bir problemimi danışıcam biz kediyi sahiplendiğimizden beri her konuda annem de babam da para ödemekte çok katılar severken iyi ama aşılarında ya da bir hastalığı olduğunda babamla veterinere gittiğimizde resmen kendini de beni de rezil ediyo artık bıktım bu durumdan keşke param olsa eşek gibi çalışır yine öderim ama şunların eline bakmaktan çok sıkıldım artık kedimiz 1 2 aydır falan tuvalete çıkamıyor çok zorlanıyor yani kusuyor haliyle ben de veterinere götürmüştüm onda babam sağ olsun yine sinirlerim altüst oldu 1 gün gidiyor tedavinin kalanı öyle kalıyor ben hasta hayvan götürelim diyorum her seferinde 100 200 vermek zorunda mıyım ben diyip bana bağırıyor ortada kimsenin suçu yok ama kedinin hiç suçu yok hayvanın nasıl canı yanıyordur onu öye görünce benim de içim parçalanıyor ama elimden bir şey gelmiyor. bugün de tam yemeğe oturucaz kedi minderin üstüne çişini yaptı annem yine söylendi git sen temizle dedi ben kalktım baktım ki kan rengindeydi böyle şaşırdım anneme söyledim napim dedi yemeğine devam etti artık gerçekten dayanamıyorum lütfen bir tavsiye verin kriz geçiriyorum artık ben bunlarla
Söylenmesi gereken çoğu şeyi Arkadaşlar yorum yazarak yazmış zaten aynı şeyleri tekrarlamıcam.
Bir hayvan bakmak sorumluluktur, Maalesef ki anne ve babanızın duyarsızlığı o kadar çirkin o kadar kötü ki öyle bir anne babaya sahip olduğunuz için üzülüyorum sizin adınıza..
İkincisi kedinizin acilen veterinere götürülüp tedaviye alınması gerekiyor kanlı işeme ciddi bir problem kusma aynı şekilde ciddi bir problem büyük ihtimalle kedinizin idrar torbasında taş olabilir erkekse Kediniz bu daha da tehlikeli bir boyuttadır çişini tutamayıp sağa sola da işiyor olabilir lütfen eğer bakamıyorsanız ve veterinere götüremeyecek durumdaysanız başkalarından yardım isteyerek hayvanseverlerle iletişime geçerek yardım alabilirsiniz.
Eğer bu şekilde devam ederse sorunlar üzülerek belirtmek isterim ki kendiniz hayatını kaybedebilir!

Koca evde o canı umursayıp foruma yazan bir siz varsınız o yüzden sizi suçlamayacağım.

Kanına ve idrarına bakılması lazım ki tedavisi yapılsın. Bir kere anne baba o kediyi evin canı olarak görüyorlar mı? Sokak hayvanlarına çok indirimli fiyatla bakan klinikler var, acaba kedi bizim kedimiz değil diyorlarsa klinik teslim alabilir mi? 😔
Olmadı veteriner masrafları taksite bölünebilir.

Belediyeleri birçok arkadaş sevmiyor ama yine de kendi belediyenize bir danışın derim. En temizi instagram/sosyal medya grupları arkadaşlar detaylı anlatmışlar.

Her ilin hayvanlar için genelde facebook sosyal medya grubu oluyor, sahiplendirme ilanları açılıyor, oralara da yazabilirsiniz.

üzülüyorlarsa kendileri üzülsünler ben babama sinirli değil miyim ben üzülmüyor muyum kaç yıldır benimle benim arkadaşım o moralim bozuk neden bana yansıtıyorlar dha fazla? babamdan daha merhametsiz birisi varsa onlar bence
Yanlış düşünüyorsunuz.
Burada böyle bir konu açıyorsanız tepkilere de şaşırmamanız gerekir ki bir kedinin ailenizin umursamaz tavrı yüzünden ciddi anlamda acı çektiği ve Allah korusun hayatını kaybedebileceği bir durum var ortada. Üstelik imkankarı olduğu halde yapmamaları ayrıca insanlık dışı.
Burada tepki göstermeniz gereken kişi önce aileniz.
Merhametten nasibini almamışlar çünkü.İmkanı olmaz tedavi için başkalarından yardım ister anlarım. Ama imkanı varken o hayvana kan işetiyor aileniz ve bunun vebalini iki cihan için taşıyamazsınız.
Sizin hatanız ise ailenizin bu durumunu bildiğiniz halde bir can sahiplenmeniz ki buradada yanıma arkadaş olsun düşüncesiyle bencilce davranmışsınız.
Şimdi burada kimseye merhametsiz deme hakkına sahip değilsiniz üzgünüm

Barinakta tedavisini yapiyolar ucretsiz. Benim kedimde de olmustu igne yaptilar 3 gun. Sonra biz idrar yollari icin surup verdik gecti. suruplar var idrar yollari sorunlari icin onlardan alip verebilirsiniz veterinere danisarak. Cok anormal bi durum yoksa bu sekilde geciyor. Tabi idrarini kontrol etmeniz gerekiyor. Hayvan bakmak hic kolay degil ama iyi beslenirlerse uzun yasiyolar. Bir de suyu mutlaka temiz olsun 2 gunde bir ictigi suyu degistirin.

Son düzenleme:
Back
X