hayırlı kandiller herkese bir problemimi danışıcam biz kediyi sahiplendiğimizden beri her konuda annem de babam da para ödemekte çok katılar severken iyi ama aşılarında ya da bir hastalığı olduğunda babamla veterinere gittiğimizde resmen kendini de beni de rezil ediyo artık bıktım bu durumdan keşke param olsa eşek gibi çalışır yine öderim ama şunların eline bakmaktan çok sıkıldım artık kedimiz 1 2 aydır falan tuvalete çıkamıyor çok zorlanıyor yani kusuyor haliyle ben de veterinere götürmüştüm onda babam sağ olsun yine sinirlerim altüst oldu 1 gün gidiyor tedavinin kalanı öyle kalıyor ben hasta hayvan götürelim diyorum her seferinde 100 200 vermek zorunda mıyım ben diyip bana bağırıyor ortada kimsenin suçu yok ama kedinin hiç suçu yok hayvanın nasıl canı yanıyordur onu öye görünce benim de içim parçalanıyor ama elimden bir şey gelmiyor. bugün de tam yemeğe oturucaz kedi minderin üstüne çişini yaptı annem yine söylendi git sen temizle dedi ben kalktım baktım ki kan rengindeydi böyle şaşırdım anneme söyledim napim dedi yemeğine devam etti artık gerçekten dayanamıyorum lütfen bir tavsiye verin kriz geçiriyorum artık ben bunlarla