• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kedinin kanlı idrarı

Normal bir durum değil.
Veterineriniz çok ilgilenmemiş sanırım ama özellikle kan gelmesi Allah korusun tehlikeli bir durum olabilir.
Hemen yeni bir veteriner bulun ve tedavi ettirin.
Burada veterinere götürmenizi söylemekten başka hiçbir tavsiye veremez kimse.
Bir kedi her gün kakasını yapar
Kaka takibi çok önemlidir.
Vet ilgisiz aileniz ilgisiz ve hayvan bakımı üzgünüm ama belli bir maddiyat ister.
Karşılayamayacaksanız hayvana bakabilecek tedavisini yaptırabilecek birini bulun.
İnstagram Twitterdan haytap ve hayseve ulaşabilirsiniz
teşekkür ederim gerçekten zaten moralim bozuktu insan gibi cevap verip ilgilendiğiniz için

ben her geçen gün daha da sinirleniyorum gerçekten canımdan can gidiyor her bir şeyi olduğunda bile
Madem daha önce babanız para için rezillik çıkardı veteriner de durumu biliyormuş, bence bir an önce götürün kediyi veterinere rica edin ne kadar tutuyorsa masrafı harçlıklarınızı biriktirip biriktirip götürürsünüz. Ne bileyim aklıma başka çözüm gelmiyor.

Madem daha önce babanız para için rezillik çıkardı veteriner de durumu biliyormuş, bence bir an önce götürün kediyi veterinere rica edin ne kadar tutuyorsa masrafı harçlıklarınızı biriktirip biriktirip götürürsünüz. Ne bileyim aklıma başka çözüm gelmiyor.
çok teşekkürler allah razı olsun valla hala şu forumda insan gibi karşısındakinin modunu bilerek yanıt verebilen birileri varmış

maddi güçle alakası yok yaptığı şey sadece cimrilik para kolay kazanılmıyor her gün o kadar para veremem diyip duruyor kaç yıldır onun da bir can olduğunu anlatamadım çalışamıyorum da derslerim var
Evet para kazanılmıyor kolay ama onunda çocuktan farkı yok. Benim kedimde bir süredir hasta canımdan can gitti bu süreçte defalarca veterinere gittik evet bir muaynesi bile çok pahalı ama canım o benim.

Bizde hayvan seviyoruz ama neden almıyoruz sence insanlar neden dışarıda bakmak zorunda kalıyor???

durumumuz yetmiyor resmen 1 insan.gini ihtiyaçları var nasıl arabaya para harcıyoruz ki o can onunda yemeği aşısı temizliği.var. bakamayacaksanız almayın terbiyesizlik insanlik dışı bisey.

Baktın baban sorun ediniyor kalk götür ver napsın Hayvan daha can çekişiyor . Gözünüz kör olsa hemen gidip doktora koşarsınız Hayvan hasta hastaaaa

Sinirimden elim ayağım titredi daha yazacak çok şey varda

Belediye veterineri ücretsiz diye biliyorum (emin değilim) buradan birşey çıkmaz kimse yardımcı olamaz üzüldüğüyle kalır. Babanın yatacak yeri yok kusura bakma merhamet yoksunuymuş. Hayvan can çekişiyor resmen. Belediyeyi arayıp bilgi al belki işe yarar. Daha önce site bahçesinde zehirlenen köpek için yardim almıştım,her belediye yapıyormu bilmiyorum.

çok teşekkürler allah razı olsun valla hala şu forumda insan gibi karşısındakinin modunu bilerek yanıt verebilen birileri varmış
Tepki gösterenler de kedinin durumuna üzülüp ailene sinirlenenler öyle düşün. Ben de kedimi böbrek hastalığından kaybettim en büyük vicdan rahatlığım veterinerde yapılan tedaviye rağmen kurtaramamış olmamız, önemsemesem ve evde kaybetsem kafayı yerdim. Hala travma bende çok sevmeme rağmen yeniden sahiplenemiyorum kaybetme korkusundan.

Tutturmussunuz bir insan gibi insan gibi, hayali tavsiye mi verelim insan olmak için?
Harclikla yapabilecek olsaniz hayvan bu duruma gelmezdi zaten.
İnatla hayvani o hale gelene kadar evde tutmak yerine sahiplendirin diyoruz ki bunu simdiye kadar coooktan yapmaniz lazimdi. Bugun yardimla tedavisi yapilsa obur gun yine ayni duruma düşecek.

Saydiginiz seyler ciddi hastaliklar olabilir oyle az bir parayla olacak iş değil.

Tepki gösterenler de kedinin durumuna üzülüp ailene sinirlenenler öyle düşün. Ben de kedimi böbrek hastalığından kaybettim en büyük vicdan rahatlığım veterinerde yapılan tedaviye rağmen kurtaramamış olmamız, önemsemesem ve evde kaybetsem kafayı yerdim. Hala travma bende çok sevmeme rağmen yeniden sahiplenemiyorum kaybetme korkusundan.
üzülüyorlarsa kendileri üzülsünler ben babama sinirli değil miyim ben üzülmüyor muyum kaç yıldır benimle benim arkadaşım o moralim bozuk neden bana yansıtıyorlar dha fazla? babamdan daha merhametsiz birisi varsa onlar bence

üzülüyorlarsa kendileri üzülsünler ben babama sinirli değil miyim ben üzülmüyor muyum kaç yıldır benimle benim arkadaşım o moralim bozuk neden bana yansıtıyorlar dha fazla? babamdan daha merhametsiz birisi varsa onlar bence

İyi de evinizde can çekişen bir hayvan var. Kim bilir nasıl bir derdi var da anlatamıyor. Sizin arkadaşınız diye ölmek zorunda mı? Belli ki bakamıyorsunuz, o zaman sahiplendirseniz daha mantıklı değil mi? En azından hayvan ihtiyaçlarının giderildiği bir evde olur. Biz ne yapabiliriz buradan anlamıyorum ki? Hayır şimdi tedavi için para yollayayım diyeceğim bir dahaki sefere yine aynı şey olacak. Vicdanı, merhameti olmayan aileniz, başkalarına yansıtmayın boş yere. Çok sinirlendim okurken gerçekten. Yazık hayvana. Göz göre göre ölüyor resmen.

İyi de evinizde can çekişen bir hayvan var. Kim bilir nasıl bir derdi var da anlatamıyor. Sizin arkadaşınız diye ölmek zorunda mı? Belli ki bakamıyorsunuz, o zaman sahiplendirseniz daha mantıklı değil mi? En azından hayvan ihtiyaçlarının giderildiği bir evde olur. Biz ne yapabiliriz buradan anlamıyorum ki? Hayır şimdi tedavi için para yollayayım diyeceğim bir dahaki sefere yine aynı şey olacak. Vicdanı, merhameti olmayan aileniz, başkalarına yansıtmayın boş yere. Çok sinirlendim okurken gerçekten. Yazık hayvana. Göz göre göre ölüyor resmen.
Kesinlikle öyle. Benim kedim de hastaydi yeni iyileşiyor Allaha sukur ve oldukça basitti hastaligi biraz igne olduk ve hap kullandik sadece. Bu surecte bile 1000tl civari harcanmiştir muhtelen.
Yani bugun yardim yapilsa yarin ayni duruma düşecek.

öyle bir şey mi dedim ben laflarımı carpıtmayın ya öyle bi söylüyosunuz ki sanki hayvanı dövüyorum ya da elimden bir şey geliyor yapmıyyorum yani gercekten laf anlatılmaz size

öyle bir şey mi dedim ben laflarımı carpıtmayın ya öyle bi söylüyosunuz ki sanki hayvanı dövüyorum ya da elimden bir şey geliyor yapmıyyorum yani gercekten laf anlatılmaz size

Hayvanı seviyorsunuz belli ki tamam buna itiraz eden yok ama bakımı yapılmıyor. Bu çok önemli bir şey, sanırım üzüntüden ya da olayın içinde olduğunuzdan anlayamıyorsunuz tam olarak. Ama bu durumda olan çocuklar ailelerinden devlet korumasına alınıyor, kedinin de çocuktan pek farkı yok. Anlıyorum bağlanmışsınız ama şu an dostunuz hasta ve yardıma ihtiyacı var, aileniz bunu yapmıyor, sizin de maddi bağımsızlığınız yok, bu da ona bakmaya uygun olmadığınız anlamına geliyor maalesef. Asıl siz anlamak istemiyorsunuz. Lütfen veterinere götürün bir an evvel kedinizi, klinik faturasıyla beraber yardım isteyin hayvan dostu hesaplardan. Bir para toplanır ve ödenir belki, hiç olmazsa hayatta kalma şansı olsun yavrucağın.

Kesinlikle öyle. Benim kedim de hastaydi yeni iyileşiyor Allaha sukur ve oldukça basitti hastaligi biraz igne olduk ve hap kullandik sadece. Bu surecte bile 1000tl civari harcanmiştir muhtelen.
Yani bugun yardim yapilsa yarin ayni duruma düşecek.

Geçmiş olsun, atlattığına sevindim, kıyamam. Benim kedim de bu aralar basit de olsa bir hastalık atlattı. Getir, götür, iğne, hap derken 1500 de ben harcadım. Bunlar zaman zaman oluyor işte ben bazı konularda "kedi bakımı çok kolay, hiç düşünme" diyen insanlara da kızıyorum çünkü öyle değil aslında. İnsanlar bunları pek bilmeden sahipleniyor, sonra hem kendileri üzülüyor, hem hayvanlar ziyan oluyor.

Kedinizde yuksek ihtimalle idrar yolunda kristallenme sorunu var. Ciddi bir tedavi gormezse bobrekleri iflas eder, kedinizi kaybedersiniz

küçük bir şehirdeyiz büyük tuvaletini her gün yapamıyor bazen yapıyor ve hayır kısırlaştırmadık
Her gun normalde 1 kere yapmasi gerek. Tuyleri uzun mu? Uzun tuylu kedilerde tuy yumaklarindan oturu kabizlik olabiliryor.
Kediniz erkek mi? Ksirlastirilan erkek kedilerin idrar yollarinda kum, tikanma vs oluyor, bu durumda kanli idrar yapabiliyorlar. Acaba kan ondan mi geliyor diye dusundum.
Duzgun bir veteriner yok mu bulundugunuz yerde?

Kediyi alıp veterinere götürüp durumu anlatsanız.. bazı veterinerlerin instagram sayfası oluyor iban ve fatura paylaşıyorlar, hayvanseverler karşılıyor tedavi masraflarını. Ben olsam babamdan başka bir bahaneyle para isterim. Yok kitap lazım yok şu lazım bu lazım diye gizlice götürürüm. İnsanı yalancılığa sevk ediyorlar ama kedinin canından hiç önemli değil bence.

Back
X