. hangi ildeyseniz o ilin hayvanlarla ilgili bi oluşumu vardır, instagramdan bakın. ve bu durumunuzu onlara anlatın hatta yardımcı olurlarsa bi işe girdiğinizde tedavi masraflarını bağış olarak ödeyeceğinizi söyleyin.
. şayet bulunduğunuz ilde falan hayvanlarla ilgili bi oluşum yoksa
@osmankaplanhaysev, @şuleçika,
H
haysev
,
H
hayko
, @kesmeşeker @hayvanhemşiresi minevural ve daha birçok hayvan sever var böyle şahsi ya da kurum olarak hayvanlara yardım eden..
.instagramdan profilin benzerleri gibi bir sürü kişi çıkar. yazın her hesaba, çünkü başka şansınız yok gibi
.... kediniz için çok üzüldüm.
. kediniz kısırsa böbreklerinde mamaya bağlı olarak hasarlar olur, kısır olmasa da olur mideleri çok hassastır kusarlar.
. yani uğraşın biraz, ben 12 kediye bakıyorum bahçemde yoktan var ediyorum bazen, ah vah demek bi yere kadar, lütfen yazın buralara.
. barınak yok mu bulunduğunuz yerde. oraya gidin oranın veterineriyle konuşun ailenizin durumunu anlatın. yapın yani bir şeyler. yazık o hayvana
. babanızla ciddi ciddi konuşun, sizin gerçekten ezilip büzülmeden sesinizi çıkarmanız lazım, ciddi olduğunuzu ona gösterin. "baba çıkacak masrafı yaz bi yere her gün de hatırlat borcum olsun sana mutlaka ödeyeceğim" de. ablam o kedi acı çekiyo.