Kefil olmadım diye boşandım

Aynen öle ailem her seyımı 4 4 luk yaptı.Bende calısıodum zaten.Ben evlenmeden önce soyledım altınlarıma dokunulmamasını istiyorum dedim mihir olarak altınlarıma dokunulmamasını ıstıyorum dedım.Bütun sulalemde dugunde bana taktı.Keske aıleme verselerdı ben sonradan ailemden alsaydım.Annem anladı.Kızım bunlar bır acayıpler sen yapamazsın dedı.Bayramda vs yspılması gerekenlerı yapmadılar.Bende anne bi altın takmadılar diye nişan mı atayım dedim.1 adım 2 mi olsun dedim.Sen kıyamıosun ama elın oglu bozuk para gıbı harcıo senı.Sen kıyamıosun ama karsı taraf zerre dusunmuo.Benim dusuncem altıbları satarız bilezıklerı satarız uzerıne ben kredı cekerım adını anmak ıstemedım eskı kocam kredı ceker bırazda aılemden alırım dıye dusundum.Onun aılesınden almayı bıle dusunmedım.Ben bole dusundum bunlarda damızlık inek gibi beni sagmayı dusunmus.Ayrıca asgarı ucretten bıraz fazla alıyorum.Ozel bır sırkette calısıorum.Allahım hıc ıyı nıyetım yok onlarla ılgılı

Bu olaylar da yeni moda oldu.
Millet şaşırmış
Cidden tez çıkar bu forum dan
Gercekten öyle.Eskiden erkekler erkek gibiydi.Şimdi kafın çalışsın bız yıyelım dıolar.Erkeklerı gectım aılelerıde çocuklardan medet umuolar .Şunu söyleyebılırım borclu adamlarda uzak durun. ha herkesın borcu olur ama sebebını anlatmıosa detay vermıosa uzak durun.Her seylerı sırlıysa uzak durun.Arkadaşlar züürtun kahrı cekılmıo.Beraber calısır kazanırız yok adam borcluysa ve sılesının borcu varsa senı rahat bırakmıolar.Benım babamında borcu varmıs zamanında ama calısmıs odemıs.Borcsuz adam yok ama bunlarınkı soygunculuk.Odeyebıldın kadar borc yaparsın.Odersın.Eger odeyemıceksen borc yapmazsın.Ben böyle gordum sulalemden.3 aylık gelınden kefıllık ıstemek nefır.Nasıl bir yırtık yuzunuz varmıs.Zaten bu gencler altınlar satıldı dıye sorun yasamıs.Arkadaslar parayı konusamadıgınız ınsanla evlenmeyın .Benım canım yandı sızınkı yanmasın

kadını maddi dayanak gibi gören aileden boşandığınız için şanslısınız. böylelerine erkek denmediği için evlilik bile sayılmaz o
Çok haklısınız.Hala amaclarını cozemedım .Benı borclandırıp her dedıklerını yapmak zorunda olucaktım.

Tabiki zaman zaman aldım psıkolojık destek.Sabahları uyanamıodum.Aglamaktan hozlerımı acamıodum.Rabbım herkesı korusun.Böyle piranalardan.

Aynen öyle .Benim yuvamı onun aılesı bozmustur.Ama koca koca olucak .Adam o benım aılem ben 30 yıl onlarla yasadık dedı.Sankı aılesınden koparmak ıstedım.Imza vermek ıstemedım devlet soruyor bana.Nasıl anlıcamkı duskun olup olmadıgını mesela calısıodu hafta ıcı bı ısyerınde tatıl gunlerınde babasının dukkanına gıdıodu.Bu benım ole hosuma gıdıodukı.Aılesıne duskun olan bana da duskun olur namusunu bılır dıodum.

Çok tesekkur ederım.Evet çagımızın sorunu bu.Önce ceyreklerı aldı ses etmedım.Olur dedım tamam onlar mıhırımdı ama alsınlar borc var demekkı dedım.kendısı altını maas kartımı alınca sorun yok ama ben ona canım borcu nereye verdın dıyınce onun gururunu ıncıtıomusum.Ama altınları maas kartını alınca gururu hic ıncınmıo.Çok gururluymus bu sebepten dolayı para konusunu acmıcakmısım.Daha sonra bılezık ve ben bılezıgı vermeyınce hayır dedıgın adama sarılamazsın dedı bana dusunebılıomusunuz.Bır yere kadar ınsanlar susar.Bı yerden sonra benım hayatıma ozgurlugume hatta kazancıma zorla sahıp olmaya calısırlarsa sabıkı tepkımı korum.Benımle para ıcınmı evlendı.Bıraz daha dursam nelerını gorucektım kım bılır .Sadece anlayamadım ıste .O kadar guzel oynadılarkı.

İşyerınde herkes ogrendı.Yanı mecbur soylemek zorunda kaldım .Aynen ole öyle koca olacagına olmaz olsun.Ben ona kocalık ettım.

Aynen oyle olucaktım.Su an ıcıme ferahlık geldı .Allah razı olsun sızden.

Aynen oyle.Gercekten insan gıbı gelınım bak boyle oldu.Borcumuz var ama daha sonra odemeye calısacagım dese yemın ederım zerre dusunmezdım.Elımden gelenınımkanım dogrultusunda yapardım.Bana keske deseydıkı beraber borc yapıp beraber odeyelım.Bak onuda kabul ederdım.Herseyı babam yspıcsm biz cok az borc odeyecegız dedı.Evlendıkten sonrada yalanı ortaya cıktı.Zaten o kefıllık işi dugun borcu oldunu dusunmuorum.Adam zaten borclu.Bana acıklama yapsaydı inanın bende olcer tartardım.Babası borclu olan bırı bana nasıl huzur verıcektıkı.Ben gercekten borctan korkan bırıyım.

Çok tesekkur ederım.Harıka yazmıssınız.Üzerıme para para para dıye o kadar çok geldılerkı.Sıralı gıbi.Adam bana huzur vermıo sonrada kefıllık ıstıo.Çok korkarım borcdan .Varsa param yerım yoksa yemem.3aylık gelınden imza ıstemek nedır.Bu nasıl bir insanlıktır.Allahım onları bıldıgı gıbı etsın

Aynen oyle bizim ilyerınde ınsanlar her yıl evlenıo.Ne bılım bıtek benım gıbı tez zamanda bolanan benım.Hepsı cocım ayı yasadı şimdi hamıleler.Aksama ne yemek yapsammm yaaaa dedıklerınde bıle gozlerım doluo.Yemın ederım kıskanmıorum.Sadece çogu sey içimde kaldı.Benım ne sucum vardı dıorum.Kendı borcları ıcın benı harcadılar dıorum

Çok tesekkur ederım.Dua edin

Karakterle ilgili deil o senın anlatmak istedıgın.Yapı meselesidir.Karakter farklı bi durum.şimdi anladım ne demek ıstedıgınızı.Tesekkur ederım.yanlış kelıme kullanımından dolayı iletısım kazası yasadık

saçmalama. şu an çocuğun olmadığı içim sen bekar gibisin. havada kaparlar seni ama bu sefer ince ele sık doku. ben de ikinci evliliğimi yaptım çocuğum olduğu halde çok talibim oldu. genç olman ahlaklı olman yeterli.

kötü bir ruya gördün gibi düşün...ayrıca yat kalk şükret, kurtulduğun için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…