Kefil olmadım diye boşandım

Aynen hiç mi hiç sevmemiş beni.Ben güzel seviyorum diye bu aptal beni seviyo her dediğimize yapar demiş olabilir.Dünya ne ara boyle oldu bılmıorum.

Aynen hiç mi hiç sevmemiş beni.Ben güzel seviyorum diye bu aptal beni seviyo her dediğimize yapar demiş olabilir.Dünya ne ara boyle oldu bılmıorum.
Valla canim yaşadıklarımdan öyle bir ders çıkardım ki iki seyi çok iyi öğrendim.1 kimseye guvenmiceksin 2 kendini ezdirmiceksin. Onun için sıkma canını allah kurtarmis

üzücü bir durum elbette ama ömründen günlerinden gençliğinden daha fazla çalmadığına şükret. kaba saba dümdüz odun gibi bir adammış anlaşılan. canın sağolsun.

üzücü bir durum elbette ama ömründen günlerinden gençliğinden daha fazla çalmadığına şükret. kaba saba dümdüz odun gibi bir adammış anlaşılan. canın sağolsun.
Yuvasına sahıp cıkabılırdı.Ben ımza veremem ama sen aılene yardımcı olabılırsın dedım.O benım babam dedi durdu.Nice insanların borcları var devlet bana soruo imza cer dio bende yok dedım bundan dogal bısey varmı.

harika cevap vermişsin ..şükret kurtulduğana.

Ne güzel yazmışsınız, ben de altına imzamı atıyorum

boşandın diyen kim ya ...
Çalışıorum şu anda ama artık gitmio. En ufak olayda haklı bile olsam sen boşandın diolar. Sanki boşanmakda allahın emri değil.Sanki suclu gibi.Kınayanın allah başına versin
salla gitsin

Valla canim yaşadıklarımdan öyle bir ders çıkardım ki iki seyi çok iyi öğrendim.1 kimseye guvenmiceksin 2 kendini ezdirmiceksin. Onun için sıkma canını allah kurtarmis
Çok tesekkur ederım gercekten öyle.Allahım boyle ınsanlardan herkesı korusun.Yatacak yerlerı yok.Rabbım benım hesabımı en muhtesem sekılde gorcektır.Ama rabbım cok sabırlı.Bız gemen olsun bıtsın perısan olsun ıstıyoruz.Ama rabbımın dusundugu seyler daha farklı.

Yorumunuz pek çok kadının yaşadığı sorunlara ışık tutacak cinsten. Öyle güzel ifade etmişsiniz ki içimizde yaşadığımız esareti... Çoğu satırınızın altını çizerek, beynime kazımak istercesine okudum. Konu sahibinin yaptığını içine kendimi de alarak söylüyorum ne yazık ki yapamıyor bir çoğumuz. Sorunlu olduğu baştan belli olan kişilere ömrümüzü harcıyor ve harcanıyoruz. Sizi yorumunuzdan dolayı; konu sahibini de atmış olduğu cesaretli adımından dolayı tebrik ediyorum. Konu sahibine ayrıca şunu söylemek isterim, bugün üzülse de yaşadıklarından dolayı gelecekte daha fazla üzüntüsünün önüne geçmiş olmuş. İnşallah kendisini maaş kartı gibi görmeyen bir eşi olacaktır ileride...

Bende çok beğendim Harika yorum yapmış.Konu sahıbı olarakta inşallah.Bazı şeyler cogu seyler ıcımde kaldı ama napayım rabbımden ıyı kımse bılemez.Allah bana bunu uygun gordu .dualarınızı beklıorum.

Allah çıkartsın onlardan inşallah.Rabbim gönül ferahlığı versin herkesin imtihanı farklı arkadaşım, üzülmemek elde değil ama böyle adamlara karşı sağlığından olursun yaşa hayatını kurtulduğuna şükret gerçekten değişik insanlarmış çete gibiler resmen .Allah seni kayırmış,kurtarmış akıllı kızsın çok şükür.ÇAlış paranı biriktir hayat sana daha çok güzellikler versin inşallah

İnsallah.Çok tesekkur ederım dua edın.

Ohhhh iyi yapmissin
Sefan olsun

Milletin kizini aptal yerine koymak parasini yemek icin evlendiriyorlar ogullarini.
Yok yaaa?
Millet de enayi tabii.

Valla sana yildizlik bir bravooo.

Yolun basindayken bosanmissin
Yoksa omur boyu parani yiyip kullanacaklardi seni.
Ohhh olsun

Allah onları bıldıgı gıbı etsın.Resmen bana anama babama köle ol git calış para getır parayı ne yaptıgımı sorma banka kredılerımızede ortak ol dedıler.İçimden atamıorum yasadıgım haksızlıgı..Allaha sıgınıorum.Allahım nıye bu kadar kör oldum dıorum.Ama nerden bılıcektım benden boyle taleplerı olacagını.İçim hiç dogrulmuyo hiç.

Kimseye bişey dayandırdıgımız yok.Ayrıca mihir resmiyettede var.Hukuktada var.Ama sımdı bunları sana anlatmıcam.Sen kavgaya gelmişşin canım.Benden sana iş çıkmaz.

hangi hukukta varmış acaba biz göremedik? ne kavga edeceğim seninle. ben durumu anlatıyorum. bazı emsal kararlar olsa da mihir dediğimiz şey resmi bir kanıt değildir. kültürel bir koddur o da her zaman işe yaramaz.

seni gerçekten tebrik ediyorm ..keşkke
İştekiler.Yeterki bi sorun olsun ufacık bi şeyde hemen seni senin yaranla karsılık verıolar
canım mesleğin neydi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…