Kefil olmadım diye boşandım

İnsallah
.İnsanlarda çok kotu.İş yerınde bıle ufacık bi sey olsa sende kocandan boşandın dıolar .Sankı ben istedım bosanmayı.kım yuvası yıkılsın ıster

beniim evliliğim 3., aylık evliyken sallanmaya başladı.neleri yuttum bilemezsin şimdi 5. yılımız boşanıyorum.üzülme

Canım ne bunalıma gireceksin,yatıp kalkıp şükredip hayatına devam edeceksin.Hadi dünya kadar borçla gene boşansaydi napacaktin.Allaha şükretki verdiğin önüne gecmis.Çalis,kazan,gez ,toz ,keyfine bak

Benimde nikah 1 yil evlilik 4-5 ay surdu bi suru nedeni var ama esimin kumari para meraki ailesinin bitmek bilmeyen istekleri beni bitirdi

Canım her şerde bir hayır vardır. Benim yakınımda çok çok yakınımda böyle bir durum oldu. Kendini şanslı gör. Erkenden yüzlerini görmüşsün. Ya elinde iki çocukla bunları yaşasaydın. Yada daha beterlerini o zaman ne halde olurdun. Borçtur biter allah kolaylığını verir ama dediğim gibi bakarsan için bi nebze rahatlat. Ben yazdıklarını okuyunca dedim rabbim beterinden korumuş.

Çok tesekkur ederım.Evet ya imzayı atsaydım.Ya bırclar bana kalsaydı.

E
Canım ne bunalıma gireceksin,yatıp kalkıp şükredip hayatına devam edeceksin.Hadi dünya kadar borçla gene boşansaydi napacaktin.Allaha şükretki verdiğin önüne gecmis.Çalis,kazan,gez ,toz ,keyfine bak
Evet.Şükretmem gereken o kadar çok sebep varkı.Sadece kendıme kuzıyorum.Nasıl goremedım dıye

E

Evet.Şükretmem gereken o kadar çok sebep varkı.Sadece kendıme kuzıyorum.Nasıl goremedım dıye

Göremedim değil karşındakini de kendin gibi iyi düşündün iyi yureklo olmandan

Daha ne kadar böyle olucak bilmiorumki .Hep kötüler mi kazanıcak.

Aslında kazanan kotuler değil onlar sadece kazandıklarini sanıyorlar. İlahi adalet çok şükür iyileri koruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…