Kefil olmadım diye boşandım

Bilmiorum rabbım yardımcımız olsun.İnsanlar çok kötü.Siz neden boşanmıştınız.

Resmen sinirden dişimi gicirdattim ne lanet insanlarmış sadaka ver kurtuldugun için kaz gibi yolacaklarmış seni yolamadan tekmeyi basmışsın ne üzülüyorsun daha güzel kardeşim

Resmen sinirden dişimi gicirdattim ne lanet insanlarmış sadaka ver kurtuldugun için kaz gibi yolacaklarmış seni yolamadan tekmeyi basmışsın ne üzülüyorsun daha güzel kardeşim
Hemde ne yolma kuzum

Hele ben bunları yaşadım.Her gün hastanedeydım

Allah kurtarmış .

Bence imza atmamakla en dogru karari vermissin. Kimbilir neyin altinda ezilcektin. Cocugunda olmamis tekrar bir bagin olmicak.. kurtulduguna kujret. Uzucu mu evet uzucu ama gececek inan hayata simsiki saril gir bir ise calis kendi kendine gecin

En dogrusunu yapmissin ve neyse ki gercek yuzlerini en bbasta gormusun. Insllah en kisa surede toparlanirsin. Emin ol yalniz değilsin.

Bence imza atmamakla en dogru karari vermissin. Kimbilir neyin altinda ezilcektin. Cocugunda olmamis tekrar bir bagin olmicak.. kurtulduguna kujret. Uzucu mu evet uzucu ama gececek inan hayata simsiki saril gir bir ise calis kendi kendine gecin
Şu an çalışıorum zaten .6 yıldır bi işte calısıorum.Ama cıkmayı dusunuorum.Bıraz dınlenmek ıstıyorum.

Yat kalk böyle insanlardan kurtuldum diye dua et, sadaka ver birine. Nasil insanlarmış bunlar be. Helede kocana hiç birsey diyemiyorum yazik ya bitik hayatlari resmen. Boşver sen onlari kabus gördüğünü düşün ve unut

evlenirken laik devletin nikahını kabul edip aynı zamanda mihir gibi resmiyette hiçbir geçerliliği olmayan şeylere dayanıyorsunuz ya bu yaşananlar çok anormal gelmiyor bana....

evlenirken laik devletin nikahını kabul edip aynı zamanda mihir gibi resmiyette hiçbir geçerliliği olmayan şeylere dayanıyorsunuz ya bu yaşananlar çok anormal gelmiyor bana....
Kimseye bişey dayandırdıgımız yok.Ayrıca mihir resmiyettede var.Hukuktada var.Ama sımdı bunları sana anlatmıcam.Sen kavgaya gelmişşin canım.Benden sana iş çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…