Bilmiorum rabbım yardımcımız olsun.İnsanlar çok kötü.Siz neden boşanmıştınız.saçmalama. şu an çocuğun olmadığı içim sen bekar gibisin. havada kaparlar seni ama bu sefer ince ele sık doku. ben de ikinci evliliğimi yaptım çocuğum olduğu halde çok talibim oldu. genç olman ahlaklı olman yeterli.
İnsan yerine koyup söylemediler.Maaş kartıma kadar aldı.Canım borcumuz ne kadar kaldı diodum.şirket ortagımıyız diodu.Ne kadar para cekılcek benım ımzam neden gereklı bılmıodum.Eşi oldum için imzam gerekıomus.Aslında ımza verıcek çok kişi varmışta onların eşlerini getırmek olmazmış.Ben gelin olmaya ev kurmaya geldım kefıl olmaya gelmedım dedım canınımı istedik dedi.Boşandım çok şukur . Sadece çok zoruma gidio hersey
Hemde ne yolma kuzumResmen sinirden dişimi gicirdattim ne lanet insanlarmış sadaka ver kurtuldugun için kaz gibi yolacaklarmış seni yolamadan tekmeyi basmışsın ne üzülüyorsun daha güzel kardeşim
Hele ben bunları yaşadım.Her gün hastanedeydımResmen sinirden dişimi gicirdattim ne lanet insanlarmış sadaka ver kurtuldugun için kaz gibi yolacaklarmış seni yolamadan tekmeyi basmışsın ne üzülüyorsun daha güzel kardeşim
arkadaşları ön plandaydı bir de sürekli borcu vardıBilmiorum rabbım yardımcımız olsun.İnsanlar çok kötü.Siz neden boşanmıştınız.
Bilmiorum.Çok dua etmek gerekıo gercekten.arkadaşları ön plandaydı bir de sürekli borcu vardı
Bilmiorum.Çok dua etmek gerekıo gercekten.Bu da benım kaderimmiş.
Evet kurtulduğum gercekten doğruGeçmiş olsun bence kaybetmeden kurtuldun kesinlikle
İnsanın başına gelmeden bilmiyo kimseEvet kurtulduğum gercekten doğru
Evet yada rüyadan gectım ben kaza yapmış gıbı dusunuorumkötü bir ruya gördün gibi düşün...ayrıca yat kalk şükret, kurtulduğun için..
İnsan yerine koyup söylemediler.Maaş kartıma kadar aldı.Canım borcumuz ne kadar kaldı diodum.şirket ortagımıyız diodu.Ne kadar para cekılcek benım ımzam neden gereklı bılmıodum.Eşi oldum için imzam gerekıomus.Aslında ımza verıcek çok kişi varmışta onların eşlerini getırmek olmazmış.Ben gelin olmaya ev kurmaya geldım kefıl olmaya gelmedım dedım canınımı istedik dedi.Boşandım çok şukur . Sadece çok zoruma gidio hersey
Evet gercektenAllah kurtarmış .
Sanki bir tek benım başıma gelmiş gibiEn dogrusunu yapmissin ve neyse ki gercek yuzlerini en bbasta gormusun. Insllah en kisa surede toparlanirsin. Emin ol yalniz değilsin.
Şu an çalışıorum zaten .6 yıldır bi işte calısıorum.Ama cıkmayı dusunuorum.Bıraz dınlenmek ıstıyorum.Bence imza atmamakla en dogru karari vermissin. Kimbilir neyin altinda ezilcektin. Cocugunda olmamis tekrar bir bagin olmicak.. kurtulduguna kujret. Uzucu mu evet uzucu ama gececek inan hayata simsiki saril gir bir ise calis kendi kendine gecin
Yat kalk böyle insanlardan kurtuldum diye dua et, sadaka ver birine. Nasil insanlarmış bunlar be. Helede kocana hiç birsey diyemiyorum yazik ya bitik hayatlari resmen. Boşver sen onlari kabus gördüğünü düşün ve unutmerhaba arkadaşlar benim gibi olan varmı evliliğim 3 ay sürdü önce altınlar gitti mihir olarak dokunulmamasını istiyoruö dediğim halde sonra bilezikleri istediler bilezikleri vermek istemedim zaten altınlar alındı bilezik bizim gelecegimiz dedim senın gelecegın benım hayır dediğin adama sarılıp uyuyamazsın dedi sonra eve gelmedi suratıma bakmadı ailesine anlattım biz sustuk yuva sahibi olduk sende susacaksın dediler güç bela barıstırdılar bu seferde kayınbaba denen kişi oglum bana kefil olucak sende imza ver dedi bende kabul etmeyınce boşanmak ıstıyorum dedı once duymadım sonra dıretınce tmm dedım daha bır cok olaylar oldu ve severek evlenmiştim. Evlenmeden önce saglık sorunu yaşamıstım . Hep yanımda olmuştu. Fabrikatör kızıda deilim.Ne kadar borç var oda söylenmedi.Oğlum kefil olucak sende imza ver.imza vermeyincede kayınvalide evlilik birlik beraber olmaktır.Bir imza değilmiydi inzanda seninle olsun dedi. Allah onlara gün yüzü göstermesin .Sonuc olarak boşandım. Her sey ama her sey gozumde kaldı. Ben tek başıma nasıl borcun altından kalkabılırdımkı.keza ne kadar borc oldugu bıle soylenmıo.Sonuç olarak o kadar mutsuzumkı.Öle büyük bir travmaki.Benim gibi evliliği kısa süren varmı?Benim gibi hayatı kabuse dönmüş olan var mı?Nasıl kendinize geldiniz .Yardımcı olurmusunuz.
merhaba arkadaşlar benim gibi olan varmı evliliğim 3 ay sürdü önce altınlar gitti mihir olarak dokunulmamasını istiyoruö dediğim halde sonra bilezikleri istediler bilezikleri vermek istemedim zaten altınlar alındı bilezik bizim gelecegimiz dedim senın gelecegın benım hayır dediğin adama sarılıp uyuyamazsın dedi sonra eve gelmedi suratıma bakmadı ailesine anlattım biz sustuk yuva sahibi olduk sende susacaksın dediler güç bela barıstırdılar bu seferde kayınbaba denen kişi oglum bana kefil olucak sende imza ver dedi bende kabul etmeyınce boşanmak ıstıyorum dedı once duymadım sonra dıretınce tmm dedım daha bır cok olaylar oldu ve severek evlenmiştim. Evlenmeden önce saglık sorunu yaşamıstım . Hep yanımda olmuştu. Fabrikatör kızıda deilim.Ne kadar borç var oda söylenmedi.Oğlum kefil olucak sende imza ver.imza vermeyincede kayınvalide evlilik birlik beraber olmaktır.Bir imza değilmiydi inzanda seninle olsun dedi. Allah onlara gün yüzü göstermesin .Sonuc olarak boşandım. Her sey ama her sey gozumde kaldı. Ben tek başıma nasıl borcun altından kalkabılırdımkı.keza ne kadar borc oldugu bıle soylenmıo.Sonuç olarak o kadar mutsuzumkı.Öle büyük bir travmaki.Benim gibi evliliği kısa süren varmı?Benim gibi hayatı kabuse dönmüş olan var mı?Nasıl kendinize geldiniz .Yardımcı olurmusunuz.
Kimseye bişey dayandırdıgımız yok.Ayrıca mihir resmiyettede var.Hukuktada var.Ama sımdı bunları sana anlatmıcam.Sen kavgaya gelmişşin canım.Benden sana iş çıkmaz.evlenirken laik devletin nikahını kabul edip aynı zamanda mihir gibi resmiyette hiçbir geçerliliği olmayan şeylere dayanıyorsunuz ya bu yaşananlar çok anormal gelmiyor bana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?