Hiç haber aldınız mı boşandıktan sonra6 yıl birlikteliğim sonrası evliliğim 6 ay sürdü,çok daha büyük bir travma ile bitti. 2 sene geçti ardından inan bana çok mutluyum.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/6-yil-birliktelik-6-ay-evlilik.986741/
Aynen öyle bu olayda bunu yapan o imzada en ufak sorun da arkasını dönüp gitse emin ol daha büyük yıkılırdın.Çok tesekkur ederım.Evet ya imzayı atsaydım.Ya bırclar bana kalsaydı.
belkide öyle.bilmiyorum.Yani sanırım öledir.Belkide daha ne kadar buyuk haksızlıklar vardır.Aslında kazanan kotuler değil onlar sadece kazandıklarini sanıyorlar. İlahi adalet çok şükür iyileri koruyor
Allahım yardımcın oldun.Senin neden birlikteliğin bitti .6 yıl birlikteliğim sonrası evliliğim 6 ay sürdü,çok daha büyük bir travma ile bitti. 2 sene geçti ardından inan bana çok mutluyum.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/6-yil-birliktelik-6-ay-evlilik.986741/
Zaten gitti.Hem sorun çıkardı hayır deyıncede donup arkasını gıttıAynen öyle bu olayda bunu yapan o imzada en ufak sorun da arkasını dönüp gitse emin ol daha büyük yıkılırdın.
Artık öyle yorulmuşumki.Diorum ya söyleyınce edepsız oluosun.Kocan senı boşa bırakmamıs dıolar.Allahım yardım et.O diyenlerin zayıf noktası yok mu? Ordan vur
Aslında bi imtihana girmiş ama kalmış. Rabbimin hikmetinden sual olunmaz ama baya geçememiş sınavı vardır başına gelecek bir müsibet allah bence seni korumuş.Zaten gitti.Hem sorun çıkardı hayır deyıncede donup arkasını gıttı
merhaba arkadaşlar benim gibi olan varmı evliliğim 3 ay sürdü önce altınlar gitti mihir olarak dokunulmamasını istiyoruö dediğim halde sonra bilezikleri istediler bilezikleri vermek istemedim zaten altınlar alındı bilezik bizim gelecegimiz dedim senın gelecegın benım hayır dediğin adama sarılıp uyuyamazsın dedi sonra eve gelmedi suratıma bakmadı ailesine anlattım biz sustuk yuva sahibi olduk sende susacaksın dediler güç bela barıstırdılar bu seferde kayınbaba denen kişi oglum bana kefil olucak sende imza ver dedi bende kabul etmeyınce boşanmak ıstıyorum dedı once duymadım sonra dıretınce tmm dedım daha bır cok olaylar oldu ve severek evlenmiştim. Evlenmeden önce saglık sorunu yaşamıstım . Hep yanımda olmuştu. Fabrikatör kızıda deilim.Ne kadar borç var oda söylenmedi.Oğlum kefil olucak sende imza ver.imza vermeyincede kayınvalide evlilik birlik beraber olmaktır.Bir imza değilmiydi inzanda seninle olsun dedi. Allah onlara gün yüzü göstermesin .Sonuc olarak boşandım. Her sey ama her sey gozumde kaldı. Ben tek başıma nasıl borcun altından kalkabılırdımkı.keza ne kadar borc oldugu bıle soylenmıo.Sonuç olarak o kadar mutsuzumkı.Öle büyük bir travmaki.Benim gibi evliliği kısa süren varmı?Benim gibi hayatı kabuse dönmüş olan var mı?Nasıl kendinize geldiniz .Yardımcı olurmusunuz.
Rabbim yardımcı olsun hepimize.Ben o kadar çok dua ettımkı rabbım bende suc varsa benı evıme gerı donder dıye .Acaba suc bendemı dıye bıle dusundum.O kadar cok psıkolojım bozuldukı ama sonra bı artıları eksılerı yazdım onlar talep etmıs ben yok demısım.Allah seytan kılıgına gırmıs ınsanlardan korusunAslında bi imtihana girmiş ama kalmış. Rabbimin hikmetinden sual olunmaz ama baya geçememiş sınavı vardır başına gelecek bir müsibet allah bence seni korumuş.
Emin ol bir gün kapında çok ağlayacak Emin’im bunu ama iş işten çoktan geçmiş olacak.Rabbim yardımcı olsun hepimize.Ben o kadar çok dua ettımkı rabbım bende suc varsa benı evıme gerı donder dıye .Acaba suc bendemı dıye bıle dusundum.O kadar cok psıkolojım bozuldukı ama sonra bı artıları eksılerı yazdım onlar talep etmıs ben yok demısım.Allah seytan kılıgına gırmıs ınsanlardan korusun
O kadar guzel anlatmışşınızki.Benim manevıyatımı mahvettıler.Evim o kadar guzeldıkı 1 gun bıle keyıfle oturamadım.Ceyızımı o kadar hevesle almıştımkı.Her seyım 4 4luktu.Ama huzurum yoktu.Cok gecmis olsun. Resmen evliliginizi ranta cevirmisler, bu kadar kisa surede bu kadar maddiyat urkutucu. Sukur ki tez gordunuz yuzlerini. Haberlerde takilafi calip kacan soyguncu gelin sebekelerinin bi degisik versiyonu olmus sizinki.
Maddiyat icin maneviyatinizi katletmisler
Uzulmeyin , cocugunuz yok sukur. Bi omur bu insanlarla muhatap olma derdiniz de olmaz insallah. Herkes boyle degil, insallah zamanla unutacaksiniz ve hak ettiginiz mutlulugu bulacaksiniz.
Saglik olsun her sey yolunu bulur. Size bir sey olmasin.
Hiç gelmedı kapıma bılıomusun.Hiç sevılmemısım.Neden ımza vermemısım.o babasıymıs.Hiçbırıne hakkım helal degıl.Emin ol bir gün kapında çok ağlayacak Emin’im bunu ama iş işten çoktan geçmiş olacak.
O zaman bugün senin miladın olsun. Kalk toparlan acını sustur. Ve bu hayatı yaşa. Böyle bir adam için karalar bağlamaya değer mi. O güzel sevgini onda harcama. Sabah güzel bi yerde keyifle bir kahvaltı yap öğlen başka bi yerde kahve iç. Şuan onu düşünüyor olmanı bile haketmiyor. Seni bu kadar kolay gözden çıkaran biri için bence fazla zaman kaybetmişsin.Hiç gelmedı kapıma bılıomusun.Hiç sevılmemısım.Neden ımza vermemısım.o babasıymıs.Hiçbırıne hakkım helal degıl.
O
O kadar guzel anlatmışşınızki.Benim manevıyatımı mahvettıler.Evim o kadar guzeldıkı 1 gun bıle keyıfle oturamadım.Ceyızımı o kadar hevesle almıştımkı.Her seyım 4 4luktu.Ama huzurum yoktu.
O kadar korkuyorumki.Kime nasıl güvenirim diorum.Sınav dunyası tabıkı.Ben evım yuvam olsun çok istedim.Bir şeyı çok istemıcekmişsin.Ama rabbim isteyin benden isteyinki vereyim diyor.O kadar çok hayalım vardıki.Zamanla ve ailenizin destegi ile atlatacksiniz bunu da guclu olun. Elbet gonlunuzce mutlulugu da bulacaksiniz. Her darligin bi genisligi vardir. Allah kolaylik versin
Çok haklısınız.Sevse böyle yaparmı.Bu denlı ınsanlar severmı gercı.Bunları dusunmekten öyle çok kendımı unuttumkı.O zaman bugün senin miladın olsun. Kalk toparlan acını sustur. Ve bu hayatı yaşa. Böyle bir adam için karalar bağlamaya değer mi. O güzel sevgini onda harcama. Sabah güzel bi yerde keyifle bir kahvaltı yap öğlen başka bi yerde kahve iç. Şuan onu düşünüyor olmanı bile haketmiyor. Seni bu kadar kolay gözden çıkaran biri için bence fazla zaman kaybetmişsin.
Artık kendini düşün bugün tekrarı yok. Bir Saati bile geri alamıyoruz. Allah sağlığına zeval vermesin. Kendini sağlığını geleceğini düşün. Hayatından bir parazit çıktı öyle düşünÇo
Çok haklısınız.Sevse böyle yaparmı.Bu denlı ınsanlar severmı gercı.Bunları dusunmekten öyle çok kendımı unuttumkı.
İnşallah bir gün mutluluk beni bulur.Hakeden herkesı bulur ınsallahArtık kendini düşün bugün tekrarı yok. Bir Saati bile geri alamıyoruz. Allah sağlığına zeval vermesin. Kendini sağlığını geleceğini düşün. Hayatından bir parazit çıktı öyle düşün
Sadece mahkemede gördüm.Ondan öncede işi bıraktıgını duydum.Hiç haber aldınız mı boşandıktan sonra
Sadece onu kurtarabıldım.babamın yaptıgınıda alıcaklardı.Bide kayınbabanın dukkanındaydı altınlar.çeyreklerı sattı.Sonra bilezıklerı ıstedı bende hayır o bızım gelecegımız.Bılıosun hastalık durumum var dedım.Senın gelecegın benım .Hayır dedıgın adama. Sarılıp yatamazsın dedı. Eve gelmedı.ayrı yattı.içki içti.Önce gunlerce bekledım.duzelır sandım.Konuşmaya çalıştım.Benimle muhattap dahi olmadı.Ailemede bişey soleyemedım.Daha yenı evlenmısım be dıyeyım.Gecer sandım.Sonra aılesıyle konustum.Koca ne derse onu yapıcaksın.Benım evlılıgım yuruduysede sustugum için yurudu dedi.Daha sonra bende bilezıklerımın bende kalmasını ıstıyorum dedım.Maas kartımıda getır evımızın ıhtıyacı oldugu kadar yıne sana verırım dedım.Önce dırettı getırmedı.Daha sonra bende annesını aradım .Kuzenımın nısanı var orada takıcam bılezıklerımı yollarmısınız dedım.zorla getıttırdım.Sonrada gel bankaya yatıralım dedım.gelmedı.bende gıttım kendı adıma yatırdım.Ortak hesap yapalım dedım allah sasırtacak ya gelmedı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?