Kefil olmadım diye boşandım

Be
Aslında kazanan kotuler değil onlar sadece kazandıklarini sanıyorlar. İlahi adalet çok şükür iyileri koruyor
belkide öyle.bilmiyorum.Yani sanırım öledir.Belkide daha ne kadar buyuk haksızlıklar vardır.

Cok gecmis olsun. Resmen evliliginizi ranta cevirmisler, bu kadar kisa surede bu kadar maddiyat urkutucu. Sukur ki tez gordunuz yuzlerini. Haberlerde takilafi calip kacan soyguncu gelin sebekelerinin bi degisik versiyonu olmus sizinki.

Maddiyat icin maneviyatinizi katletmisler
Uzulmeyin , cocugunuz yok sukur. Bi omur bu insanlarla muhatap olma derdiniz de olmaz insallah. Herkes boyle degil, insallah zamanla unutacaksiniz ve hak ettiginiz mutlulugu bulacaksiniz.

Saglik olsun her sey yolunu bulur. Size bir sey olmasin.

Aslında bi imtihana girmiş ama kalmış. Rabbimin hikmetinden sual olunmaz ama baya geçememiş sınavı vardır başına gelecek bir müsibet allah bence seni korumuş.
Rabbim yardımcı olsun hepimize.Ben o kadar çok dua ettımkı rabbım bende suc varsa benı evıme gerı donder dıye .Acaba suc bendemı dıye bıle dusundum.O kadar cok psıkolojım bozuldukı ama sonra bı artıları eksılerı yazdım onlar talep etmıs ben yok demısım.Allah seytan kılıgına gırmıs ınsanlardan korusun

Emin ol bir gün kapında çok ağlayacak Emin’im bunu ama iş işten çoktan geçmiş olacak.

O
O kadar guzel anlatmışşınızki.Benim manevıyatımı mahvettıler.Evim o kadar guzeldıkı 1 gun bıle keyıfle oturamadım.Ceyızımı o kadar hevesle almıştımkı.Her seyım 4 4luktu.Ama huzurum yoktu.

Emin ol bir gün kapında çok ağlayacak Emin’im bunu ama iş işten çoktan geçmiş olacak.
Hiç gelmedı kapıma bılıomusun.Hiç sevılmemısım.Neden ımza vermemısım.o babasıymıs.Hiçbırıne hakkım helal degıl.

Hiç gelmedı kapıma bılıomusun.Hiç sevılmemısım.Neden ımza vermemısım.o babasıymıs.Hiçbırıne hakkım helal degıl.
O zaman bugün senin miladın olsun. Kalk toparlan acını sustur. Ve bu hayatı yaşa. Böyle bir adam için karalar bağlamaya değer mi. O güzel sevgini onda harcama. Sabah güzel bi yerde keyifle bir kahvaltı yap öğlen başka bi yerde kahve iç. Şuan onu düşünüyor olmanı bile haketmiyor. Seni bu kadar kolay gözden çıkaran biri için bence fazla zaman kaybetmişsin.

Zamanla ve ailenizin destegi ile atlatacksiniz bunu da guclu olun. Elbet gonlunuzce mutlulugu da bulacaksiniz. Her darligin bi genisligi vardir. Allah kolaylik versin

Zamanla ve ailenizin destegi ile atlatacksiniz bunu da guclu olun. Elbet gonlunuzce mutlulugu da bulacaksiniz. Her darligin bi genisligi vardir. Allah kolaylik versin
O kadar korkuyorumki.Kime nasıl güvenirim diorum.Sınav dunyası tabıkı.Ben evım yuvam olsun çok istedim.Bir şeyı çok istemıcekmişsin.Ama rabbim isteyin benden isteyinki vereyim diyor.O kadar çok hayalım vardıki.

Ço
Çok haklısınız.Sevse böyle yaparmı.Bu denlı ınsanlar severmı gercı.Bunları dusunmekten öyle çok kendımı unuttumkı.

Ço

Çok haklısınız.Sevse böyle yaparmı.Bu denlı ınsanlar severmı gercı.Bunları dusunmekten öyle çok kendımı unuttumkı.
Artık kendini düşün bugün tekrarı yok. Bir Saati bile geri alamıyoruz. Allah sağlığına zeval vermesin. Kendini sağlığını geleceğini düşün. Hayatından bir parazit çıktı öyle düşün

İnşallah bir gün mutluluk beni bulur.Hakeden herkesı bulur ınsallah

Allah o konuda yüzünüze gülmüş gerçekten, hiç kimseye güvenilmez bu devirde artık. Millet çoluğuna çocuğuna yağdırır böyle bazıları sömürür. Hem çalışıp ellerine saymışsınız, altınları almışlar her dediklerini yaptırıp affedersiniz ama inek gibi sağarız diye düşünmüşler.
Erken itiraz etmişsiniz iyiki bir de üstüne üstlük borç yıkabilirlerdi üzerinize.
Çok geçmiş olsun tekrar Allah kurtarmış.
Yeni hayatınızda herşey güzel olsun umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…