Kefil olmadım diye boşandım

Bence sevinmelisin. Su an gırtlağına kadar borç batağında yüzüyor olabilirdin.
Bence şükür namazları kıl, bi çocuk sevindir . Kurtuldugun icin.

Mihir kanunda vardır.Sen delillerini belirtirsin hakim karar verir.Sen durumu anlatmıosun.Bilmiosun.konuşuosun.Araştırmalısın tatlım.Bilmedıgın konudada yorum yapmamalısın.

Şu an milyarlarca borç batağı içinde olabilirdiniz. Ödeyemeyince de once icra, sonra haciz, en son da hapse düşebilirdiniz! Allah'a çok dua edin kurtulduğunuz için

A
Şu an milyarlarca borç batağı içinde olabilirdiniz. Ödeyemeyince de once icra, sonra haciz, en son da hapse düşebilirdiniz! Allah'a çok dua edin kurtulduğunuz için
Aynen ole oluomus.Bıde bana pusu kurar gıbı kayınbabam dıokı sabah ıse bırakıtım kapıda beklerım 1 saat ızın alırsın gerı senı ıse bırakırım ben 50 yıllık esnafım bana ımza verecek çokda onların karısını getırtmek olmaz.Ben dedımkı esım olacak pislıge baban 50 yıllık esnafmıs ımza verecek çokmus neden ben hayır dedım dıye bu kadar sorun edıosunkı dedım.Yapılan oyuna bak

Resmen oyun insani aptal yerine koyuyorlar. Sizi çok tebrik ediyorum dik duruşunuz için

Akbaba gibi üzerinize çökmeye çalışan bir kayınbaba
Adamlığın yanından geçmemiş bir koca.
En çok sizin iş,güç sahibi olmanıza,ve aklınızı kullanmanıza sevindim.
Artık insanların hicbirseyine şaşırmıyorum,siz de şaşırmayın,sag gözden sol göze güven yok.

Yatacak yerleri yok.Özel bir şirkette çalışıorum.Düşünün olaylardan 20 gün sonra ben eve geldikten sonra kocam olucak adam işi bırakmış.Madem aılenın ıhtıyacı vardı calışsaydın ya.Haksızmıyım.Tabi benim gibi enayı varken her seyımden faydalanıcaklardı.Bıde bana dıokı evlılıgın ne oldunu bılıomusun bırlık beraber olmak.Evet bılıorum dedım.Ailemın bızım ıkımızın borcu olsun sonuna kadar yaparım.Hatta gıder ek iş bulurum.Yeterkı calışmak ısteyelım .Hayır aıle olmak onun anasının babasınında dedıgını yapmakmıs.

kurtulmuşsun şükret. Yolun başı olması çocuk olmaması yılların heba olmaması şükür sebebi.

Mihir kanunda vardır.Sen delillerini belirtirsin hakim karar verir.Sen durumu anlatmıosun.Bilmiosun.konuşuosun.Araştırmalısın tatlım.Bilmedıgın konudada yorum yapmamalısın.

tatlım senin hayatın kadar mahkeme deneyimim var bana kanun öğretmeyin. kanunda yer alsa şimdi mihirim de mihirim diye dolanmazdın buralarda...
emsal kararlar olsa da kanuni bir hakkın değildir o hakimi ikna edecek bir sürü şey sunman lazım ki onların da doğruluğu için uğraşacak mahkeme de. artık kamera kaydı mı alırsın senet sepet mi imzalarsın bilinmez.

Ben mihirim mihirim diye dolanmıorum bu 1 2.si demekki kanıtladımki konuşuorum.3.sü ben derdimi anlattım sen neyi sorguluosun.İdeolojin nedir.Madem mahkeme deneyimin var git bi kaç dava alda onlarla uğraş burda ne işin var.Derdin nedir anlamadım.Hadi işine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…