Çooook şükürallah kurtarmış şükret
eğer esim beni kefil olmadım diye bosayacaksa bu kadar kolaysa saniye durmasın zaten..Tabiki dünyanın sonu deil. Ben mutsuz giden evliliklere zaten karşıyım. Birbirini anlamayan dinlemeyen evliliklere zaten karşıyım. Güya çok seviliodum.Düşünsenize severek evlenıosunuz.Belli bir zamanınız beraber gecio.Sonra bana kefil ol.İstedikleri olmayıncada boşanalım.Bu kadar kolay mı bir insanın hayatı
Allah kurtarmış sizi o aç gözlülerin elinden. Tebrik ederim çok gururlu ve cesur durmuşsunuz. Bir hemcinsim olarak sizinle gurur duydum. Örnek olursunuz umarım bir çok kadına. İnşallah sizin için herşey çok güzel olur.
Kıııızz evliliğin bitti diye ne diye üzülüyosun! Sevin hatta sadaka ver.
Kurtulmuşsun. Aaa sana koca mı yok Allah aşkına.
Seni sömürecekler koca dediğin adam seni hiç iplemiyor sende ayrıldığına üzülüyosun. Bırak ne hali varsa görsün.
Allah aşkına biraz kendinize değer verin yaa dünyada ki tek erkek o değil. Senden önemli öncelikli kimse olmamalı.
Bende aynen öle söyledim kefil olmadım diye boşayacaksan bu evlilik hic olmamıs dedimeğer esim beni kefil olmadım diye bosayacaksa bu kadar kolaysa saniye durmasın zaten..
Yanlış anladın sanırım kötü birşey söylediğimi sanmıyorum bazı insan daha güçlüdür kolay kolay etkilenmez bazı insan daha güçsüz kırılgan naiftir bu da insanın karakterinden kaynaklı bir olaydır ben de lafımı buna dayanarak söyledim ama yanlış anlaşıldım sanırımKarakter olarak güçsüz deilim.Sadece bu yaşadıklarım bana ağır geldi.Dert anlattım karaktere laf söylemek çok ayıp.lütfen bişeylere cevap verırken neye laf soledıgını bılerek yaz. Bu yaşananlar agır geldı ve dertleşmek ıstedım
merhaba arkadaşlar benim gibi olan varmı evliliğim 3 ay sürdü önce altınlar gitti mihir olarak dokunulmamasını istiyoruö dediğim halde sonra bilezikleri istediler bilezikleri vermek istemedim zaten altınlar alındı bilezik bizim gelecegimiz dedim senın gelecegın benım hayır dediğin adama sarılıp uyuyamazsın dedi sonra eve gelmedi suratıma bakmadı ailesine anlattım biz sustuk yuva sahibi olduk sende susacaksın dediler güç bela barıstırdılar bu seferde kayınbaba denen kişi oglum bana kefil olucak sende imza ver dedi bende kabul etmeyınce boşanmak ıstıyorum dedı once duymadım sonra dıretınce tmm dedım daha bır cok olaylar oldu ve severek evlenmiştim. Evlenmeden önce saglık sorunu yaşamıstım . Hep yanımda olmuştu. Fabrikatör kızıda deilim.Ne kadar borç var oda söylenmedi.Oğlum kefil olucak sende imza ver.imza vermeyincede kayınvalide evlilik birlik beraber olmaktır.Bir imza değilmiydi inzanda seninle olsun dedi. Allah onlara gün yüzü göstermesin .Sonuc olarak boşandım. Her sey ama her sey gozumde kaldı. Ben tek başıma nasıl borcun altından kalkabılırdımkı.keza ne kadar borc oldugu bıle soylenmıo.Sonuç olarak o kadar mutsuzumkı.Öle büyük bir travmaki.Benim gibi evliliği kısa süren varmı?Benim gibi hayatı kabuse dönmüş olan var mı?Nasıl kendinize geldiniz .Yardımcı olurmusunuz.
Kurtulmussunuz bnce gozunuzaydin bundan sonra insallah herşey daha guzel olur. Oyle insanla omur curutup surekli uzulmektense bi iki uzulup sonra unutursunuz em guzeli.merhaba arkadaşlar benim gibi olan varmı evliliğim 3 ay sürdü önce altınlar gitti mihir olarak dokunulmamasını istiyoruö dediğim halde sonra bilezikleri istediler bilezikleri vermek istemedim zaten altınlar alındı bilezik bizim gelecegimiz dedim senın gelecegın benım hayır dediğin adama sarılıp uyuyamazsın dedi sonra eve gelmedi suratıma bakmadı ailesine anlattım biz sustuk yuva sahibi olduk sende susacaksın dediler güç bela barıstırdılar bu seferde kayınbaba denen kişi oglum bana kefil olucak sende imza ver dedi bende kabul etmeyınce boşanmak ıstıyorum dedı once duymadım sonra dıretınce tmm dedım daha bır cok olaylar oldu ve severek evlenmiştim. Evlenmeden önce saglık sorunu yaşamıstım . Hep yanımda olmuştu. Fabrikatör kızıda deilim.Ne kadar borç var oda söylenmedi.Oğlum kefil olucak sende imza ver.imza vermeyincede kayınvalide evlilik birlik beraber olmaktır.Bir imza değilmiydi inzanda seninle olsun dedi. Allah onlara gün yüzü göstermesin .Sonuc olarak boşandım. Her sey ama her sey gozumde kaldı. Ben tek başıma nasıl borcun altından kalkabılırdımkı.keza ne kadar borc oldugu bıle soylenmıo.Sonuç olarak o kadar mutsuzumkı.Öle büyük bir travmaki.Benim gibi evliliği kısa süren varmı?Benim gibi hayatı kabuse dönmüş olan var mı?Nasıl kendinize geldiniz .Yardımcı olurmusunuz.
Çok haklısınızKurtulmussunuz bnce gozunuzaydin bundan sonra insallah herşey daha guzel olur. Oyle insanla omur curutup surekli uzulmektense bi iki uzulup sonra unutursunuz em guzeli.
Aynen öle borca ortak ama borc ney bılmıotum.insan gibi şu kadar borcda demıolar.Sana bi işim düstu oglum bana kefıl olucak .Sende eşi oldugun için imza verıceksın.Ne kadar güzel memleketVerilmiş sadakan varmis. Kolay değil yaşadıkların elbet üzülürsün ama resmen seni borca ortak almislar. Kurtulduğuna sevin hayatin kayardı bunlarla
Çok tesekkur ederim.Oyun yapıcaklardı .Benide köle.hayır bir de ne kadar borcun altına girdiğini söylemiyorlar..
bunla geçmiş olsun Rabbim beterlerinden saklasın.
Haklısınızkadını maddi dayanak gibi gören aileden boşandığınız için şanslısınız. böylelerine erkek denmediği için evlilik bile sayılmaz o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?