Kefil olmadım diye boşandım

eğer esim beni kefil olmadım diye bosayacaksa bu kadar kolaysa saniye durmasın zaten..

Allah kurtarmış sizi o aç gözlülerin elinden. Tebrik ederim çok gururlu ve cesur durmuşsunuz. Bir hemcinsim olarak sizinle gurur duydum. Örnek olursunuz umarım bir çok kadına. İnşallah sizin için herşey çok güzel olur.

Kıııızz evliliğin bitti diye ne diye üzülüyosun! Sevin hatta sadaka ver.
Kurtulmuşsun. Aaa sana koca mı yok Allah aşkına.
Seni sömürecekler koca dediğin adam seni hiç iplemiyor sende ayrıldığına üzülüyosun. Bırak ne hali varsa görsün.

Allah aşkına biraz kendinize değer verin yaa dünyada ki tek erkek o değil. Senden önemli öncelikli kimse olmamalı.

İnşallah sizin içinde çok güzel olur hersey.Tabikide benim gönül rızam olmayan şeylere izin veremezdim.Sevgi dvlilik böyle bişey değil.Onlar beni köle olarak gördüler

Çok haklısın.Ben kocasızlıktan deil kuzum yapılan çirkinliklerden dolayı üzülüorum.Hiç mi anlamadın o kadar sevgililik nişanlılık dönemi geçti diorum.Arkadaşlar oarasının hesabını bılmeyenle parayı nereye verdıgını hangi harcamalara yaptıgını dolemdyenle evlenmeyın

canım benim Allah seni yolun başında kurtarmış onlardan git bir dua okut.

Yanlış anladın sanırım kötü birşey söylediğimi sanmıyorum bazı insan daha güçlüdür kolay kolay etkilenmez bazı insan daha güçsüz kırılgan naiftir bu da insanın karakterinden kaynaklı bir olaydır ben de lafımı buna dayanarak söyledim ama yanlış anlaşıldım sanırım

Çok üzüldüm ama yınede ucuz atlattın allaha havale et

Kurtulmussunuz bnce gozunuzaydin bundan sonra insallah herşey daha guzel olur. Oyle insanla omur curutup surekli uzulmektense bi iki uzulup sonra unutursunuz em guzeli.

Verilmiş sadakan varmis. Kolay değil yaşadıkların elbet üzülürsün ama resmen seni borca ortak almislar. Kurtulduğuna sevin hayatin kayardı bunlarla

Verilmiş sadakan varmis. Kolay değil yaşadıkların elbet üzülürsün ama resmen seni borca ortak almislar. Kurtulduğuna sevin hayatin kayardı bunlarla
Aynen öle borca ortak ama borc ney bılmıotum.insan gibi şu kadar borcda demıolar.Sana bi işim düstu oglum bana kefıl olucak .Sende eşi oldugun için imza verıceksın.Ne kadar güzel memleket

hayır bir de ne kadar borcun altına girdiğini söylemiyorlar..
bunla geçmiş olsun Rabbim beterlerinden saklasın.

Allah sizi kurtarmış. Merak da etmeyin yaptıkları yanlarina kar kalmaz. Allah sorar hesabini. Insallah bundan sonraki hayatiniz hep iyikilerle guzelliklerle gecer.

benim anlamadığım şey kefil olmak için ne alcaklardıda kefillik istediler ? ayrıca altın bilezik borçla yapıldıysa istedilerse belki ondandır. banada mihir verildi mesela ama biz 4 aylık evliyken benm üstüme kredi çektik ev aldık ve ben ödüyorum herşeyi verdm bilezikten tutunda ufacık gram altına kadar bi gramda üzülmedim çünkü yuvamız oldu. ve ben borç ödüyorm diede gocunmuyorum. kayınbabama gelince çok yardımı vardır. şimdi desin şunu yapalım sen yap al et hiç hayır demem o güveni aldım çünkü 3 ay da çok şey yaşamışssınız kurtulmuşssunuz ama belki bazı yanlış anlaşılmalar olmuş olabilir tek taraflı olduğunu düşünemiyorum malesef

ne kadar zamandır tanıyordunuz? aynı tv ye çıkan dolandırıcılar gibi olmamış mı bu olay? önce mihir sonra altınlar bilezikler, yüklü borcun altına sokma çabaları falan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…