Kefil olmadım diye boşandım

Çkar ilişkisiymiş , her şerde bir hayır varmış , iyi ki imza atmamışsın seni ne ilgilendiriyorki mecburmuymuşsun. Allaha havale et boşver , ana kuzusundan kurtulmuşsun

Çok geçmiş olsun Çek senet mafyası gibi aile maşallah öyle gel imzala üstelık ne kadar borc oldunu bile bılmeden ne ala memleket bnce şikayet et maddi manevi tazminat davası aç için soğur en azından hem imzaladını dusunsene belkide hapislere dusecektın Allah korumuş seni milleti takma onlar bir söyler ıkı söyler Allah hayırlı kapılar acsın devır kötu öyle buldum ettım demekle olmuyor Allah iyilerle karşılastırsın

Demek ki seninle maasin icin evlenmis. Sen oldugun icin degil. Sevmemis yani. Bosanman iyi olmus boyle bir evlilik insani kanser ederdi

severek evlendiniz de hiç mi tanışmadınız.

-kefil ol
+olmam
-o zaman boşanalım
+tamam

bana çok olası bi senaryo gibi gelmiyor mesela.

Büyük ihtimalle ev kredisiydi. Kendilerine alıp size ödeteceklerdi..
Çünkü bizim ev kredisi eşimin üstüne ama ben de imza attım..

Benim üzerıme bısey alınsaydı keşke seve seve yapardım .Ama çok borclularmış.

A
Çkar ilişkisiymiş , her şerde bir hayır varmış , iyi ki imza atmamışsın seni ne ilgilendiriyorki mecburmuymuşsun. Allaha havale et boşver , ana kuzusundan kurtulmuşsun

Aynen öle arkadaşım .Aile olmak birlik beraberlık olmakmış.Ben imza atmamışım.imzanda senınle olsun dedıler.Bunu diyen annesi.3 tanede onun kızı var.

ne kadar zamandır tanıyordunuz? aynı tv ye çıkan dolandırıcılar gibi olmamış mı bu olay? önce mihir sonra altınlar bilezikler, yüklü borcun altına sokma çabaları falan??

1 yıl nışanlı kaldım.6 ay flnda tanıdım.Daha öncedende sureklı olarak benı tanımak ıstedıgını soyluyordu.Şans vermemıstım .Daha sonrada şans verdım .

Aynen öle.Ben şerefli insan sandım.Ev olmaya yuva kurmaya gittim.İmza atmaya gitmedim.Gittiğim günden itibaren bir oyunun içinde buldum kendimi.Önce altın,sonra bilezik en sonda imza attırmak.Acıklama yapmakta yok.Ben imza atmak istemıyorum dedıgınde imza atsaydın ailemden bir yıldız kazanacaktın dedı.

Demek ki seninle maasin icin evlenmis. Sen oldugun icin degil. Sevmemis yani. Bosanman iyi olmus boyle bir evlilik insani kanser ederdi
Çok haklısınız.İnsanın başına dertler hastalıklar boluna gelmio.

severek evlendiniz de hiç mi tanışmadınız.

-kefil ol
+olmam
-o zaman boşanalım
+tamam

bana çok olası bi senaryo gibi gelmiyor mesela.

Bu sizin düşünceniz .Bende hala boyle olduguna ınanmıorum.Ama oldu.Tabıkı sızın belırttıgınız sekılde olmadı.Umarım sizde yasarsınızda böyle bişey insanın hayatta herseyın basına geldıgını ınanırsınız.

hayır bir de ne kadar borcun altına girdiğini söylemiyorlar..
bunla geçmiş olsun Rabbim beterlerinden saklasın.
Çok tesekkur ederım.Aynen ole yuvam bozulacagına eger yapabılcegım bısey olsa yapardım.Ama sorgusuz sualsız kabul etcekmişim.köle gibi.

Bileziklerinizi alabildiniz mi bari ? Orasını kaçırdım.
Ucuz atlatmışsınız üzerinize yüklemişler sürekli herşeyi çok geçmiş olsun.

Krediye onay verirken artık eşlerinde onayı isteniyor. Bir komşumuz oğluna kredi cekerken kefil olmus sonrasinda borc odenemeyince babanın eve el konulacakti. Mahkemede anne bu olaydan haberi olmadiginu şahitler ile bildirince babanin eve el konamadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…