Çok tesekkur ederım.Allah kurtarmış sizi o aç gözlülerin elinden. Tebrik ederim çok gururlu ve cesur durmuşsunuz. Bir hemcinsim olarak sizinle gurur duydum. Örnek olursunuz umarım bir çok kadına. İnşallah sizin için herşey çok güzel olur.
Bu sizin düşünceniz .Bende hala boyle olduguna ınanmıorum.Ama oldu.Tabıkı sızın belırttıgınız sekılde olmadı.Umarım sizde yasarsınızda böyle bişey insanın hayatta herseyın basına geldıgını ınanırsınız.
1 yıl nışanlı kaldım.6 ay flnda tanıdım.Daha öncedende sureklı olarak benı tanımak ıstedıgını soyluyordu.Şans vermemıstım .Daha sonrada şans verdım .
Sadece onu kurtarabıldım.babamın yaptıgınıda alıcaklardı.Bide kayınbabanın dukkanındaydı altınlar.çeyreklerı sattı.Sonra bilezıklerı ıstedı bende hayır o bızım gelecegımız.Bılıosun hastalık durumum var dedım.Senın gelecegın benım .Hayır dedıgın adama. Sarılıp yatamazsın dedı. Eve gelmedı.ayrı yattı.içki içti.Önce gunlerce bekledım.duzelır sandım.Konuşmaya çalıştım.Benimle muhattap dahi olmadı.Ailemede bişey soleyemedım.Daha yenı evlenmısım be dıyeyım.Gecer sandım.Sonra aılesıyle konustum.Koca ne derse onu yapıcaksın.Benım evlılıgım yuruduysede sustugum için yurudu dedi.Daha sonra bende bilezıklerımın bende kalmasını ıstıyorum dedım.Maas kartımıda getır evımızın ıhtıyacı oldugu kadar yıne sana verırım dedım.Önce dırettı getırmedı.Daha sonra bende annesını aradım .Kuzenımın nısanı var orada takıcam bılezıklerımı yollarmısınız dedım.zorla getıttırdım.Sonrada gel bankaya yatıralım dedım.gelmedı.bende gıttım kendı adıma yatırdım.Ortak hesap yapalım dedım allah sasırtacak ya gelmedı.Bileziklerinizi alabildiniz mi bari ? Orasını kaçırdım.
Ucuz atlatmışsınız üzerinize yüklemişler sürekli herşeyi çok geçmiş olsun.
Çok haklısınNe kadar sure tanırsan tanı maalesef aynı catiya girmeden yuzlerini göstermiyorlar genelde. Cok sukur yolun basinda doğru kararı alıp kurtulmussunuz.
Evet geçirdiğin dönem cok zor insan ayrılığı degil kendine yapılanı kabullenemiyor. Bardagin dolu tarafına bakmayı dene kendinden kötü durumda olanlari gor kendi ucuz atlattığıni gor.
Bende daha nişanlılık evresinde maddi bir durum yaşadım ve sonrasinda her koşulda hayatıma almaya çalıştığım adamın aalinda ömrümü nasil çürütecek olduğunu gordum. Evet ilk evre zor oluyor ama beterin beteri var diyip birde olaylara öyle bakarsan atlatman biraz kolaylasir.
Ben detaylara takılıp kendimi çok üzdüm ama sonrasinda nasıl bir motive sagladim ise birgün bir is arkadaşım sen yeni nişan attığına emin misin bu ne neşe diye sormuştu. Hak etse zaten suan yanınızda olurdu ee olmadığına gore kendimizi uzmeye değmez bunu haketmiyorlar
Çok sukur ınsallah uzerımdekı kotu enerjıdende kurtulurum bir sn önceNe güzel işte kurtulmuşsun bu arsız ve beleşçi insanlardan.
Beddua deil .Sadece inanmanız için basınıza gelırse anlarsınız dedım.bugünkü bedduamızı da aldık çok şükür.
Iyi kurtarmisin bence pacayi. Utanmasalar seni calistirp paranida yerler. Ki adam adam olsa daha cicim ayi muhabbetnden dolayi seni terch ederdi. Smdiden bunlar olduysa ilerisi Allah Kerimmerhaba arkadaşlar benim gibi olan varmı evliliğim 3 ay sürdü önce altınlar gitti mihir olarak dokunulmamasını istiyoruö dediğim halde sonra bilezikleri istediler bilezikleri vermek istemedim zaten altınlar alındı bilezik bizim gelecegimiz dedim senın gelecegın benım hayır dediğin adama sarılıp uyuyamazsın dedi sonra eve gelmedi suratıma bakmadı ailesine anlattım biz sustuk yuva sahibi olduk sende susacaksın dediler güç bela barıstırdılar bu seferde kayınbaba denen kişi oglum bana kefil olucak sende imza ver dedi bende kabul etmeyınce boşanmak ıstıyorum dedı once duymadım sonra dıretınce tmm dedım daha bır cok olaylar oldu ve severek evlenmiştim. Evlenmeden önce saglık sorunu yaşamıstım . Hep yanımda olmuştu. Fabrikatör kızıda deilim.Ne kadar borç var oda söylenmedi.Oğlum kefil olucak sende imza ver.imza vermeyincede kayınvalide evlilik birlik beraber olmaktır.Bir imza değilmiydi inzanda seninle olsun dedi. Allah onlara gün yüzü göstermesin .Sonuc olarak boşandım. Her sey ama her sey gozumde kaldı. Ben tek başıma nasıl borcun altından kalkabılırdımkı.keza ne kadar borc oldugu bıle soylenmıo.Sonuç olarak o kadar mutsuzumkı.Öle büyük bir travmaki.Benim gibi evliliği kısa süren varmı?Benim gibi hayatı kabuse dönmüş olan var mı?Nasıl kendinize geldiniz .Yardımcı olurmusunuz.
Darısı bana inşallahNe kadar sure tanırsan tanı maalesef aynı catiya girmeden yuzlerini göstermiyorlar genelde. Cok sukur yolun basinda doğru kararı alıp kurtulmussunuz.
Evet geçirdiğin dönem cok zor insan ayrılığı degil kendine yapılanı kabullenemiyor. Bardagin dolu tarafına bakmayı dene kendinden kötü durumda olanlari gor kendi ucuz atlattığıni gor.
Bende daha nişanlılık evresinde maddi bir durum yaşadım ve sonrasinda her koşulda hayatıma almaya çalıştığım adamın aalinda ömrümü nasil çürütecek olduğunu gordum. Evet ilk evre zor oluyor ama beterin beteri var diyip birde olaylara öyle bakarsan atlatman biraz kolaylasir.
Ben detaylara takılıp kendimi çok üzdüm ama sonrasinda nasıl bir motive sagladim ise birgün bir is arkadaşım sen yeni nişan attığına emin misin bu ne neşe diye sormuştu. Hak etse zaten suan yanınızda olurdu ee olmadığına gore kendimizi uzmeye değmez bunu haketmiyorlar
Çok haklısımIyi kurtarmisin bence pacayi. Utanmasalar seni calistirp paranida yerler. Ki adam adam olsa daha cicim ayi muhabbetnden dolayi seni terch ederdi. Smdiden bunlar olduysa ilerisi Allah Kerim
İnanmayabilirsiniz.Ama insanlar dertlerını anlatıo burada .sızın belırttınız sekılde anlatmadım zaten .bugünkü bedduamızı da aldık çok şükür.
Canim muhtemelen o bir sirketin borcu ve eski esin o sirketin ortagi. Boyle durumlarda eş muvafakatnamesi aliniyor. Yani eşin "ben bu borca raziyim, eşim borclanabilir" tarzi bir sozlesme. Umarim her sey gonlunce olurİnsan yerine koyup söylemediler.Maaş kartıma kadar aldı.Canım borcumuz ne kadar kaldı diodum.şirket ortagımıyız diodu.Ne kadar para cekılcek benım ımzam neden gereklı bılmıodum.Eşi oldum için imzam gerekıomus.Aslında ımza verıcek çok kişi varmışta onların eşlerini getırmek olmazmış.Ben gelin olmaya ev kurmaya geldım kefıl olmaya gelmedım dedım canınımı istedik dedi.Boşandım çok şukur . Sadece çok zoruma gidio hersey
Bankacı olanlar bilir.edin rızası hangı durumlarda alınır.Canim muhtemelen o bir sirketin borcu ve eski esin o sirketin ortagi. Boyle durumlarda eş muvafakatnamesi aliniyor. Yani eşin "ben bu borca raziyim, eşim borclanabilir" tarzi bir sozlesme. Umarim her sey gonlunce olur
Ben bankaciyim zaten :) bir de eviniz var ise o ev ustune ipotek koymak icin istenir.Bankacı olanlar bilir.edin rızası hangı durumlarda alınır.
Darısı bana inşallah
bizim evimiz yoktu .Ben bankaciyim zaten :) bir de eviniz var ise o ev ustune ipotek koymak icin istenir.
Tesekkur ederımSaygısız meşelik biriymiş
Sen sadaka ver bence kurtulduğun için
Aynen öyle.Ve bosanma davası olunca calıstıgı ıstende cıkmıs.Maden aılenı dusunuosun ben kefıl olmadım dıye benden bosanıosun çalıstıgın ısten nıye cıkıyosun.Çalısıp o çok sevdıgın aılene destek olsaydın.OyuncularHayvan herif. Nasıl insanlar var ya. Boşanmakla varya ennn doğru şeyi yapmışsın. Sakın üzülme kimsenin lafını da takma. Sana ne yaşatıldığını sen biliyorsun. Çalışıyormuşsun da. Hayatını yaşa. İstediğin gibi harca paranı. Maaş kartı vermek ne demek. Ne idüğü belirsiz insanlara kefil olmak ne demek. Gerçekten iyi sıyırmışsın. Üzme kendini daha fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?