Kefil olmadım diye boşandım

Çok tesekkur ederım.

bugünkü bedduamızı da aldık çok şükür.

1 yıl nışanlı kaldım.6 ay flnda tanıdım.Daha öncedende sureklı olarak benı tanımak ıstedıgını soyluyordu.Şans vermemıstım .Daha sonrada şans verdım .

Ne kadar sure tanırsan tanı maalesef aynı catiya girmeden yuzlerini göstermiyorlar genelde. Cok sukur yolun basinda doğru kararı alıp kurtulmussunuz.

Evet geçirdiğin dönem cok zor insan ayrılığı degil kendine yapılanı kabullenemiyor. Bardagin dolu tarafına bakmayı dene kendinden kötü durumda olanlari gor kendi ucuz atlattığıni gor.

Bende daha nişanlılık evresinde maddi bir durum yaşadım ve sonrasinda her koşulda hayatıma almaya çalıştığım adamın aalinda ömrümü nasil çürütecek olduğunu gordum. Evet ilk evre zor oluyor ama beterin beteri var diyip birde olaylara öyle bakarsan atlatman biraz kolaylasir.
Ben detaylara takılıp kendimi çok üzdüm ama sonrasinda nasıl bir motive sagladim ise birgün bir is arkadaşım sen yeni nişan attığına emin misin bu ne neşe diye sormuştu. Hak etse zaten suan yanınızda olurdu ee olmadığına gore kendimizi uzmeye değmez bunu haketmiyorlar

Bileziklerinizi alabildiniz mi bari ? Orasını kaçırdım.
Ucuz atlatmışsınız üzerinize yüklemişler sürekli herşeyi çok geçmiş olsun.
Sadece onu kurtarabıldım.babamın yaptıgınıda alıcaklardı.Bide kayınbabanın dukkanındaydı altınlar.çeyreklerı sattı.Sonra bilezıklerı ıstedı bende hayır o bızım gelecegımız.Bılıosun hastalık durumum var dedım.Senın gelecegın benım .Hayır dedıgın adama. Sarılıp yatamazsın dedı. Eve gelmedı.ayrı yattı.içki içti.Önce gunlerce bekledım.duzelır sandım.Konuşmaya çalıştım.Benimle muhattap dahi olmadı.Ailemede bişey soleyemedım.Daha yenı evlenmısım be dıyeyım.Gecer sandım.Sonra aılesıyle konustum.Koca ne derse onu yapıcaksın.Benım evlılıgım yuruduysede sustugum için yurudu dedi.Daha sonra bende bilezıklerımın bende kalmasını ıstıyorum dedım.Maas kartımıda getır evımızın ıhtıyacı oldugu kadar yıne sana verırım dedım.Önce dırettı getırmedı.Daha sonra bende annesını aradım .Kuzenımın nısanı var orada takıcam bılezıklerımı yollarmısınız dedım.zorla getıttırdım.Sonrada gel bankaya yatıralım dedım.gelmedı.bende gıttım kendı adıma yatırdım.Ortak hesap yapalım dedım allah sasırtacak ya gelmedı.

Çok haklısın

Iyi kurtarmisin bence pacayi. Utanmasalar seni calistirp paranida yerler. Ki adam adam olsa daha cicim ayi muhabbetnden dolayi seni terch ederdi. Smdiden bunlar olduysa ilerisi Allah Kerim

Darısı bana inşallah

Canim muhtemelen o bir sirketin borcu ve eski esin o sirketin ortagi. Boyle durumlarda eş muvafakatnamesi aliniyor. Yani eşin "ben bu borca raziyim, eşim borclanabilir" tarzi bir sozlesme. Umarim her sey gonlunce olur

Canim muhtemelen o bir sirketin borcu ve eski esin o sirketin ortagi. Boyle durumlarda eş muvafakatnamesi aliniyor. Yani eşin "ben bu borca raziyim, eşim borclanabilir" tarzi bir sozlesme. Umarim her sey gonlunce olur
Bankacı olanlar bilir.edin rızası hangı durumlarda alınır.

Darısı bana inşallah

Acın var kendine kızgınlığın var bunlar normal. Ama bu senin bundan sonraki güzel günler için ödediğin bir bedel. Tecrübeni edindin sıra omrumuzu hak edecek adami bulana kadar bu hayati yaşanır hale getirmede

Hayvan herif. Nasıl insanlar var ya. Boşanmakla varya ennn doğru şeyi yapmışsın. Sakın üzülme kimsenin lafını da takma. Sana ne yaşatıldığını sen biliyorsun. Çalışıyormuşsun da. Hayatını yaşa. İstediğin gibi harca paranı. Maaş kartı vermek ne demek. Ne idüğü belirsiz insanlara kefil olmak ne demek. Gerçekten iyi sıyırmışsın. Üzme kendini daha fazla.

Aynen öyle.Ve bosanma davası olunca calıstıgı ıstende cıkmıs.Maden aılenı dusunuosun ben kefıl olmadım dıye benden bosanıosun çalıstıgın ısten nıye cıkıyosun.Çalısıp o çok sevdıgın aılene destek olsaydın.Oyuncular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…