Kekelerimiz ve iyikilerimiz...

iyiki seni tanımışım ama keşke annen böyle bi kadın olmasaydı(((((((kızgın:

iyiki aşkımla evlenmişim aah ah keşke bukadar dağınık ve pasaklı olmasaydı Şeniz

iyi ki aşkım o :kedi:
iyi ki o gün o düğüne gitmişim :kedi:
iyi ki karşıma çıktı
iyi ki beni önemseyen bir ailem var
iyi ki ıZMıT te yaşıyorum
iyi ki.... iyi ki....

keşke babam biraz daha anlayışlı ve tatlı dilli olsaydı
keşke aşkım benim önemsediklerimi önemsese
keşke biraz daha özenip ilgilense
keşke öss zamanı,bi değersiz için ağlayacağıma,derslerime çalışıp istediğim bölümü kazanabilseydim..
keşke şu an dilediğim mevki de olsaydım
sanırım keşkelrim daha çok benim mafoldumben

Keske babam ve dedem hayatta olsaydi...
.

Iyki saglikliyim...
Iyki ailem var...
Iyki artik yuvamda huzur var...
Iyki beni seven bir esim var...
Iyki diger sevdiklerim hayatta...
Iyki daha universite okumak icin imkanim var..
Iyki Kadinlar Kulubune uyeyim..

Son düzenleme:
ıyiki kızım olmuş..Allahım bahtını,şansını bana benzetsin inşallah..Benim anneme benzediğim gibi..:Saruboceq:

iyiki onu tanıdım..iyiki inadımı kırıp beni mutlu edeceğine inandırdı.iyiki ailesiyle tanıştım.iyiki ona aşığım.iyiki kardeşlerim var.iyiki dünyalar tatlısı bi yiğenim var.iyi ki muhteşem bi abim ve eniştem var.keşke zamanı iyi değerlendirip boşa zaman kaybetmeseydim onları dinleyip dostum sandığım kişinin öyle olmadığını farkedebilseydim ve boşa zaman harcamasydım.ve keşke annemi ve canımdan çok sevdiğim arkadaşımı kaybetmemiş olsaydım...

Keşkelerim benim yeri geldiğinde doğrularımla yaşamama sebep pişmanlıklarımdır. Keşkelerimle barışık bir hayata...

gözlerim dolu dolu oldu böyle bi konu başlığı görünce....
keşke demek acizlik benim dünyamda ama bi çığlık oldu resmen şuan içimde,yasak ettiğim o cümleyi bu başlık altında ihlal ediyor ve defalarca keşke diyorum..bende tarifi olmayan bi insana keşkelerim daha doğrusu imkansızıma,ya diyorum ben yıllar önce doğsaydım yada o yıllar sonra diyerek çocuksu düşüncelere kapılıyorum..
keşke senin dünyanda bukadar yabancı kalmasaydım zaman denen dilimi geri çevrimek olsaydı elimde tüm gidişlerim sana gelseydi hayal olmasaydın keşke demeseydim.bugün boğazımda düğümlenen sözcüklerimsin dilimde ,yanında olduğumda birazdan uyanacağım bi rüyasın benim için yüreğimi en çok acıtan kimseye anlatamadığım hatta kendimden bile kaçtığım mutluluğum aynı zamanda hüznümsün.hakettiğin mutluluğu hep bastırmak saklamak zorundayım seviyorum derken susmak değil haykırmak istiyorum ,seni sınırsız düşünmeden korkmadan yaşamak istiyorum,o güzel gözlerinde ölmek isterdim diyorum, imkansızsın çünkü olamazsın biliyorum..kimseyi böyle sevmedim ve kimse tarafından böyle sevilmedim,sen benim hep canımda ol olur mu yokluğunu isteme benden çünkü o yükü taşıyacak buna dayanacak yürek yok bende..keşke seni daha önce tanısaydım herşeyim ama dürüst özü sözü bir kişilikle geçte olsa tanıştım....seni canımdan çokkk seviyorum gürcanımmmopuyorumnanaktan....imkansızımm...canı gönülden diliyorum bitanem hep yüzün gülsün sen hep mutlu ollll herşeyimm...................................

Son düzenleme:
keşke onun aşkına daha önce karşılık verseydim. keşke Allah'a karşı görevlerimi daha güzel yerine getirseydim. keşke daha önce yaşamış olduğum yığınlarca hatayı yapmasaydım.

iyiki aşkı bulmuşum. iyiki onu tanımışım. iyiki ben böyleyim. iyi ki sevdiklerim sağ salim yanımda, yakınımdalar, iyi ki sevip seviliyorum, iyi ki azla yetinmeyi seviyorum.

benim 2 keskem var suan yazacagim ve ikisi de birbiriyle baglantili:
1)keske annemi yalniz birakip evlenip yurdisina gelmeseydim mafoldumben
2)iyi ki esimle evlenmisim cunku dogru bir secim olmus opuyorumnanaktan

keşkeee zamanında o 'gereksiz' kişi için gözyaşı dökmeseydim o kdr
iyi ki iyi ki iyi ki sevgilim şuan hayatmdaaaaaaa

iyi ki, keşke demek zorunda kalmıyorum.
iyi ki, sağlıklıyım. (hasta olanlara da Allah acil şifalar versin inş)

en çok benim keşkelerim var hangisini söylesem bilmemki içimi acıtan keşkeler ve hatırlamak istemedigim ama o keşkelerle yaşamak zorunda oldugum keşkeler işte ben bu keşkelerle yaşamak zorunda kalmasam ama meçburum buna kabullendimde şimdiki aklım olsa keşke dememek için affetmezdim eşimi ve keşke demezdim ozaman

keşke hayat banada adil davransaydı
keşke bende etrafımdakı ınsanlar kadar sanslı olsaydım
keske bır kardesım olsaydı
keske benı hayattan sogutacak ınsanlar etrafımda olmasaydı
keske herseyı bırakıp cekip gıtme sansım olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…