- Emoji Skoru
- 24
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi sudemsiiiiii
Psikolojini okdr iyi anladim ve okdr uzuldumki. Oncelikle cok ama cok gecmis olsun. Rahatsizliginin olumcul olmadigini soylemissin buna sukretmek lazim. Saclari bir ton sebepten dokulen ve bu noktaya gelen insanlar var. Seninki tedavide kullanicagin ilaclar sebebiyle anladigim kadariyla. Bence buna da sukretmek lazim cunku bu demektirki insalllah tedavi bitip ilaclar sonlaninca saclarin yerine gelicek. Allah gostermesin ama ben olsam yavas yavas sacimjn elimde kalmasini beklemek yerine dokulucegi kesinse kazirdim. Fakat kuafore gidip ordan sacsiz vaziyette eve gitme durumunu kaldiramicagim icin bunu evde kendim yapardim. Fakat bunu yapmadan once mutlaka peruk edinirdim. Bu sahte gorunen lastik oeruklardan bahsetmiyorum. Videolari ara ara karsima cikiyor. Gercek sactan yapilan ayrim cizgisi olan, kafaniza gecirdiginiz aeyin zar gb bir yapisi olan peruklardan bahsediyorum. Genelde siyahiler kivircik saclariyla basedemedikleri icin bunlari kullaniyorlar benim anladigim. Okadar dogal duruyor ve anlasilmiyorki. Kendi sac yapima en benzeyeni edinir ondan sonra psikolojimi bozmamak icin kullanmaya baslardim. Eminim.yatarken dahi cikarmazdim. Tedavi surenizi yazmadignz icin bilemiyorum fakat bu sekilde bu donemi kolaylikla atlatabliceginizi dusunuyorum. Sunu aklinizdan cikarmayin onemli olan rahatsizliktan kurtulmak sonra o saclar yine sizin. Umarim sagliginiza bir an once kavusursunuz![]()
Öncelikle geçmiş olsun.
Saç kısalığının duygusal olarak siz ne hissettirdiği önemli. Nasıl iyi hissediyorsanız öyle bırakın. Ama ben olsam ya kazıtirdim yada kısacık kestirdim.
ay renk renk saçın olabilir böylelikle böyle düşünmeye çalış evet zor ama yapacak bir şey yok madem
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin, benim Kv gidip direk kazıtıyor. Hatta arada erkek berberine kazıtıyor. Şal alıp örtüyormuş.
Siz peruk beğenip onu da yanınıza alıp kazıtabilirsiniz. Çıkarken direk takarsınız. Kuaföre de sabah saatlerinde gidersiniz çok kimse de olmaz.
Dökülmeden sonra farklı çıkan çok kişi varmış. Daha gür düzse kıvırıcık , kıvırcıksa düz gibi…
Merhabalar, ben de ayni şeyi yaşadım. Tamamen dökülmesini beklemeden sıfıra vurdurdum. Yavaş yavaş dökülmesi daha ağır geldi bana.
Ben peruk almıştım, sonra Kadın Kanserleri derneği var. Burası ücretsiz peruk hediye ediyordu. Şu an bilmiyorum devam ediyor mu ama, gerçekten çok guzel bir peruk yollamislardi.
Ve rengarenk bandanalar almıştım. Simdi fular olarak da kullanıyorum.
Bu arada Allah tez zamanda sağlığınıza kavuştursun sizi.
Şöyle ki kazıtmaktansa önce kısa kestir oyle bir süre alış. Kuaföre de danışırsın, değişik durumlar yüzünden saçı dökülen tonla kadın var kuaförlerin mutlaka tavsiyesi oluyor![]()
Şöyle ki kazıtmaktansa önce kısa kestir oyle bir süre alış. Kuaföre de danışırsın, değişik durumlar yüzünden saçı dökülen tonla kadın var kuaförlerin mutlaka tavsiyesi oluyor![]()
Teşekkür ederim bakalım kuaföre çekiniyorum biraz da giderim inşallah
Utanıyorum ve berbat biliyorum ama böyle oldu napalımAnladım, tanıdığın birinden yardım isteyip evde halledebilirsiniz yakın arkadaş/ sevdiğin kuzen ya da kimin yanında iyi hissediyorsan… eğer rahat edemezsen güzel bir peruk, güzel bir şapka ya da güzelliğini ön plana çıkaracak güzel göz makyajları gibi sana iyi gelecek seçenek düşünebilirsin. Sana kocaman sarılıyorum Allah şifanı versin en kısa zamanda, sürecini yaz olur mu? Okuyan gören iyi niyetli kalbi güzel birinin enerjisi sana da iyi gelir belki