- 31 Ocak 2009
- 2.165
- 777
- 363
- Konu Sahibi kelebekcik
-
kızlar ya bu arada çok afedersiniz ama kabız sorunu yaşıyorum 1 haftadır tık yok:kedi:bu sabah en sonun ilaçla çıktım..bana bi çare bulalım nolur..
bide yarın doktor randevum var dişim için öğleden sonra..kahvaltımı ettikten sonra çıkarıp biraz alışveriş yapıp doktora giderim..o yüzden yarın dengesiz beslenicem sanırım..şimdiden affedin beniopuyorumnanaktan
Gecmis olsun kelebegim..
Kabizlik icin bildigim kuru kayisinin ve sabahlari ac karna ilik su icmenin faydasi oldugu.
Bugun yediklerim
Kahvalti:1 kase sutlu misir gevregi
ara:1 yesil elma
Oglen:1 kase yogurt corbasi
1 kase salata ve 1 dilim ekmek
ara:bir kucuk avuc leblebi+2 adet kuru hurma
ara 2 :1 bardak tarcinli sut
5-6 yesil erik
Aksam:4-5 yapak maruldan yagsiz salata, 1 yemek kasigi yogurt, 7-8 yemek kasigi kadar tavuklu bulgur pilavi
Cok kacirdim pilavi farkindayim.Yarinin daha iyi olmasini umit ediyorum.
kelebekcik bol bol su iç canım akşamdan kuru kayısı kuru inciri suda bekletip sabah açken hem ye hemde o suyunu içmeye dene. Biraz işe yarıyacaktır canım
çok geçmiş olsun hayatım
ben menülerime yazmayı unutuyorum ama her akşam 1 bardak yeşil çay içiyorum birde yatmadan 1 saat önce falan 2,3 kuru kayısı yiyip üstüne 2 bardak su içiyorum metabolizmayı acayip çalıştırıyor tatlım dene bak faydasını mutlaka görürsün opuyorumnanaktan
ben de artık 3-5 çatal alınca yemekten sıkılıyorum sırf beslenme dengemi bozmayayım diye herşeyden yemeye çalışıyorum ama önceden 2 tabak yediğim şeylerden şimdi nasıl 1 kaşıkta sıkılıyorum anlamadım:) yani anlayacağın bunlar benim önceki yediklerimin çeyreğiama galiba istemeyle ve iradeyle alakalı cnm:) bu arada kabızlık için ananem bana hep sarı leblebi yedirir ardından da su içirir bilmem yarar mı işine:S bir de biraz çorba falan içmeye çalış öğünlerinde yanlış hatırlamıyorsam çorba bi tek yoğurt çorbası içmiştin ama onun dışındaki menülerinde çorba yoktu:S ona dikkat et derim tatlım): veee gerçekten iyi ki varsın moral oluyor bana yazdıkların:)
canım çok teşekkür ederim de dediğim gibi kuru meyve yiyemiyorum..acaba kendimi zorlasam biraz..çünkü inanın çok moral bozucu..sana da sorıyım acaba sabah kalktığımda taze kayısı yesem nasıl olur?
canım geçmiş olsun dikkat et kendine. Evet kan şekerin düşmüş olabilir canım Bu arada yeni kotunu da güle güle giy tatlım zemuszemus Hafta sonu da gezmelere gidiyormuşsun iyi eylenceler sana canım. Fazla kaçırsanda bişey olmaz hafta içi telafi edersin nasıl olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?