Kelebekcik'in Diyet Günlüğü...

Gecmis olsun kelebegim..
Kabizlik icin bildigim kuru kayisinin ve sabahlari ac karna ilik su icmenin faydasi oldugu.

Bugun yediklerim

Kahvalti:1 kase sutlu misir gevregi
ara:1 yesil elma

Oglen:1 kase yogurt corbasi
1 kase salata ve 1 dilim ekmek

ara:bir kucuk avuc leblebi+2 adet kuru hurma

ara 2 :1 bardak tarcinli sut
5-6 yesil erik

Aksam:4-5 yapak maruldan yagsiz salata, 1 yemek kasigi yogurt, 7-8 yemek kasigi kadar tavuklu bulgur pilavi

Cok kacirdim pilavi farkindayim.Yarinin daha iyi olmasini umit ediyorum.

kelebekcik bol bol su iç canım akşamdan kuru kayısı kuru inciri suda bekletip sabah açken hem ye hemde o suyunu içmeye dene. Biraz işe yarıyacaktır canım

çok geçmiş olsun hayatım
ben menülerime yazmayı unutuyorum ama her akşam 1 bardak yeşil çay içiyorum birde yatmadan 1 saat önce falan 2,3 kuru kayısı yiyip üstüne 2 bardak su içiyorum metabolizmayı acayip çalıştırıyor tatlım dene bak faydasını mutlaka görürsün opuyorumnanaktan

ben de artık 3-5 çatal alınca yemekten sıkılıyorum sırf beslenme dengemi bozmayayım diye herşeyden yemeye çalışıyorum ama önceden 2 tabak yediğim şeylerden şimdi nasıl 1 kaşıkta sıkılıyorum anlamadım:) yani anlayacağın bunlar benim önceki yediklerimin çeyreği ama galiba istemeyle ve iradeyle alakalı cnm:) bu arada kabızlık için ananem bana hep sarı leblebi yedirir ardından da su içirir bilmem yarar mı işine:S bir de biraz çorba falan içmeye çalış öğünlerinde yanlış hatırlamıyorsam çorba bi tek yoğurt çorbası içmiştin ama onun dışındaki menülerinde çorba yoktu:S ona dikkat et derim tatlım): veee gerçekten iyi ki varsın moral oluyor bana yazdıkların:)

Gecmis olsun kelebegim..
Kabizlik icin bildigim kuru kayisinin ve sabahlari ac karna ilik su icmenin faydasi oldugu.

canım balperim çok teşekkür ederim..kuru kayısının faydalı olduğunu bende duydum ama sorun şu ki ben kuru hiç bi meyce yiyemiyorum özellikle kayısı..küçükken kuru meyveleri fazla kaçırınca hastanelik olmuştum ondan kalma bi şey sanırım..üzüm ve kayısının tazesini 2 yıldır falan yiyorum sanırım..acaba sabah sabah tazesini yesem işe yarar mı:sm_confused:

tatlım bence menün çok güzel..bulgur pilavı pirinç pilavına göre daha masum..o yüzden pek dert etmeŞeniz

kelebekcik bol bol su iç canım akşamdan kuru kayısı kuru inciri suda bekletip sabah açken hem ye hemde o suyunu içmeye dene. Biraz işe yarıyacaktır canım

canım çok teşekkür ederim de dediğim gibi kuru meyve yiyemiyorum..acaba kendimi zorlasam biraz..çünkü inanın çok moral bozucu..sana da sorıyım acaba sabah kalktığımda taze kayısı yesem nasıl olur?

canım gerçekten gece yenildiğinde metabolizmayı hızlandırdığını bilmiyodum..galiba kuru kayısı yiycem oldukça aklıma yattı

herkese çok teşekkür ederimm iyiki varsınız kızlarŞeniz

evet hayatım doğru hatırlıyosun sadece yoğurt çorbası oda akşam yemeğinde..ama gün içinde bol su içiyorum yaa

canım benim sende iyiki varsın birbirimize destek olarak her işin üstesinden gelicez allahın izniyleopuyorumnanaktan

kızlar bu gün menümü değil tam günlüğü yazıyorum acaip bi gün oldu

sabah kalktığımda çok fena oldum..elim ayağım nasıl titriyodu anlatamam..soğuk soğuk terledim hep çokta erken uyandım zaten..neyse kahvaltı edince açılır gibi oldum biraz..

kahvaltı:2 dilim ekmek
2 kk beyaz peynir
közde biber
1 bardak çay 2 küp şekerli(annem kan şekerimin düşmüş olabileceğini söylediği için 2 şeker attım)

kahvaltıdan sonra evden çıktım bi yakınımız ameliyat oldu onu ziyarete gittik..biz ordayken kadının biri tam karşımda fenalaştı ben onu görünce kendimden geçtim zaten hiç dayanamıyorum böyle şeyleresenağlamaorda da fenalaşınca annem zorla yemek yedirmeye çalıştı ama 1 lokma yiyemedim tabi biraz açılınca doğru alışverişe..kendime yeni bedenimde bir kot aldım:teytey:neyse doktota gittik dişime dolgu yaptı 2 saatte bi şey yeme dedi..eve gelirken markete girip ayran aldım(çok yorulduğum için evde hazırlamak zor geldi)dünden kalan pilavı soğuk soğuk yedim 4 yemek kaşığıydı 2 bardakta ayran içtim kendime geldim..saat 20 gibi birazda kiraz yedim..işte bu günüm böyledi kızlar..

yarın halama gidiyorum pazar günü dönücem..ordayken diyet ne olur bilmiyorum..üstelik aşkımda gelicek akşamları beraber çıkıp gezicez..dua edin benim için olur mu?ama size söz veriyorum elimden geldiğince dikkat edicem

canım çok teşekkür ederim de dediğim gibi kuru meyve yiyemiyorum..acaba kendimi zorlasam biraz..çünkü inanın çok moral bozucu..sana da sorıyım acaba sabah kalktığımda taze kayısı yesem nasıl olur?

neden olmasın canım bence olabilir bol bol su da iç üstüne.Aslında kahveyle aran nasıl bilmiyorum ama nescafe de bağırsakları çalıştırıyor sabahları açken içebilirsin bir dene istersen şekersiz tabi.

canımm kahveye bayılırım türk kahvesini tek şekerli içiyorum aslında ama nescafeyi içebilirmiyim hiç bi fikrim yok..ama kuru meyveleri mutlaka deniycem..çok teşekkür ederim tatlımopuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun dikkat et kendine. Evet kan şekerin düşmüş olabilir canım Bu arada yeni kotunu da güle güle giy tatlım zemuszemus Hafta sonu da gezmelere gidiyormuşsun iyi eylenceler sana canım. Fazla kaçırsanda bişey olmaz hafta içi telafi edersin nasıl olsa.

canımın içi çok teşekkür ederim..inşallah fazla kaçırmam..gelişmeleri pazar akşamı yazarım artık burdan.hepiniz çok seviyorumm:a015:

süpperr kelebeeeek günaydın tünaydın:) özlem 72.2 olduuu:) olduu ohh oh yandan çünkü dün 72.9 çıkmıştım çıldıracaktım ama ilo çizelgemi artırmaya elim varmadı:) bugüüün 72.2yiiiimmm:)

hayatım çok geçmiş olsun opuyorumnanaktanbelirtiler kan şekerinin düştüğüne işaret ediyor sanki tatlım dikkat et kendine yaa zemuszemuspazar akşamına kadar iyi eğlenceler diliyorum bebişim aşkınlaopuyorumnanaktanyeni ve güzel haberlerde görüşürüz tatlımopuyorumnanaktan

Kelebegim cok gecmis olsun hayatim, dikkat et nolur..
Sana iyi hafta sonlari diliyorum.
Askinla keyfini cikar:asigim:..Telafi edersin nasilsa

Ben bu hafta sizlerden gordugum menulere benzer seyler yemeye basladim.Pazartesiden beri kacamaksiz gidiyordum.Dun dayanamadim tartildim 57.9 ciktim.100 grcik ama sonunda 57'li kilolara geri dondum..Devami gelir insallah.
Bu arada benim tartim 400-500 gr kadar fazka tartiyor.Cok kez test ettim. Diger tartilardan fazla tartiyor.
2-3 hafta ya kadar geliyorum incelmek sart oldu..
Hepinizi cok seviyorum iyi ki varsiniz kizlar:içelim:
Dun biraz kacirdim sanki ama bugun telafi edicem..

şekercim özledik seniiopuyorumnanaktanakşama gelde anlat bakalım neler yaptın hayatım sana güzel haberler varopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…