Kelebekcik'in Diyet Günlüğü...

canım benim tebrik ederimŞenizbende az sonra neler yaptığımı anlatıcamkaydirigubbakcemile3klava:
yy canım yaaa geçmiş mesajını şimdi okudum kıyamam sana geçmiş olsun iyi gezmelerr :) dikkat et kendine:)

canım benim çok teşekkür ederim o günden sonra öyle bi şey yaşamadım çok şükür ayy çok korktum amasenağlama

şekercim özledik seniiopuyorumnanaktanakşama gelde anlat bakalım neler yaptın hayatım sana güzel haberler varopuyorumnanaktan

tatlım geldim sonunda bende sizi çok özledim inan..kim ne yapmıştır diye düşündüm hep birazdan günlüklerinizi inceliycem inşallah harika haberlerle karşılaşırım:Saruboceq::teytey:

balperim canımın içi çok teşekkür ederim..ayruca 57 leri görmüşsün çok tebrik ediyorum seni vede tartın 500 gr fazla tartıyomuş öleyse sen 57 lerin sonuna doğru ulaşmışsındır..haberleri bekliyorum tatlımŞenizopuyorumnanaktan

Hoşgeldin canım yokluğun hissediliyor neler yaptın nasıl geçti hafta sonun ama yediklerini de anlat bize :) Bu arada ben fazla veremedim ama 56.8 olmuşum kelebekcik.

kızlaaarr ben geldim sonundaa:1hug:3 gün güzel güzel tatilimi yaptım kaçamaklı kaçamaklı hemde:sm_cool:gelelim nler olduğuna..cuma günü dolgu yaptırdığım dişim çok ağardı tekrar doktora gittim dişini zor kurtardım 2-3 ay ağrı olcak dediklavakızlar gerçekten böyle bi şey var mı ya sağ tarafımla bi şey yiyemiyorum sızlıyo ama normalde hiç bi rahatsızlık vermiyo ilk defa dolgu yaptırdığım için cahilliğime verin lütfen:kedi:)

ordan halama gittim canım her bi şeyli omlet istedi 2 dilim kepek ekmeğiyle her bi şeyli omleti bi güzel yedim:1shok:üstüne 2 küp şekerli türk kahvesi yaptım..ilerleyen saatlerde halam fırında makarna yapmış 1 dolu tabak yedim 1 parçada ızgara et yedim..sonra terasta 1 büyük tabak karpuz yedim..aşkım dükkanını bırakıcak birini bulamadığı için gelemedi bende ona küstüm:tomato:aşkımla olan hayalim suya düştü yani

ertesi gün erkenden kalktım 7.30 da sosisli yumurtalı kahvaltımı ettim:1shok:sınava gittim..arkadaşımla haberleşip saatlerce gezdik çikolatalar cipsler kahveler neler neler yeyip içtik anlatamam..akşam yemeğinde 1 kase çorba 5-6 kaşıkta et kavurması yedim pilav vardı ama yemeeeemmkaydirigubbakcemile3balkonda otururken 1 bardak şekerli kahve 2 tane de küçük parça çikolata yedim

pazar günü yine aynı kahvaltı sonra tekrar sınava gittim gelince öğle yemeğinde canım yine her bi şeyli omlet istediklava:zeytinyağlı salata yedim evime geldim akşam yemeğinde 4 küçük dilim kavun yedim gece de 3ü bi arada nescafe içtim

bu sabah tartıldım ve kilom 49.440..ayrıca beni her gören hemen kilo al çok fazla vermişsin dedi ama otururken göbeğim küçük bi kat oluyo napçam bilmiyorummhihoyyyt

Hoşgeldin canım yokluğun hissediliyor neler yaptın nasıl geçti hafta sonun ama yediklerini de anlat bize :) Bu arada ben fazla veremedim ama 56.8 olmuşum kelebekcik.

canım benim ya hoşbuldum..bütn ayrıntılarıyla neler yediklerimi anlattım yerken fazla gelmedi ama yazarken ne kadar da çok yemişim dedimkaydirigubbakcemile3

olsun tatlım bu hafta telafi ederiz artık bundan önceki kilon kaçtı hatırlayamadım şimdi..fazla veremesende yine vermişsin anladığım kadarıyla hiç moraliniz bozma olur muopuyorumnanaktan

kelebegim cok guzel bi hafta sonu gecirmissin :içelim:
Ozledik ama seni bi daha boylee uzun gitmeŞeniz

gelelim bana burda senin ve yazan arkadaslarin listelerini tekrar tekrar okudum.Ben nerde yanlis yapiyorum dedim kendime. En sen 49 lu kilolari gordugunu yazdiginda dedim ki yani zamanda dikkat etmeye basladik ben yarim kilo verebildim, masallah sen 5 kilo verebildin. Yanlisimi buldum:tomato:
Ben kalorisi az olan seylerden cok yiyordum, sen kalorisi az olan seylerden az yiyordun.Soyle bi silkeneyim dedim. Bende sizler gibi az yedim bu hafta ve kilom 57.5
1 hafta tartilmadan durabilirsem cok guzel olucak. Haftaya tekrar yazacagi kilomu.Bakalim ne olucak

Bu arada kelebegim yazmadan gecemeyecegim.Kacamakli bir haftasonu gecirmene ragmen kilo almamissin. Metabolizman hizlandi galiba..

canım balperim valla bende sizi çok özledim bi daha bu kadar uzun gitmem sanırımolumunekankayizsmile

aslında yanlışını bulman çok güzel artık nasıl bi yok izleyeceğini biliyosun her şey çok daha kolay olucak görüceksin:lepi:1 hafta sonra 56 yı görmemen için hiç bi sebep yok artıkolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

Bu arada kelebegim yazmadan gecemeyecegim.Kacamakli bir haftasonu gecirmene ragmen kilo almamissin. Metabolizman hizlandi galiba..

evet balperim ya bende onu düşündüm sanırım metabolizmam hızlandı..hatta geçen hafta 49.700 ken bu hafta 300 gr kadar azalma dahi olmuş..sanırım her şey istediğim gibi gidicek artık..hepimiz içinde aynı şeyi istiyorum inan tatlıma.s.

arkadaşlarımm gelelim bu günkü menüme

10.30 ettim kahvaltımı biraz geç kalktım

1.5 dilim kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir
limonlu maydanoz
közde patlıcan

ara:yarım muz

öğle:zeytinyağlı semiz otu(2 servis kaşığı)
1 dilim kepek ekmeği

ara:1 küp şekerli Türk kahvesi

akşam:yarım kase ezogelin çorbası
4 tane kiraz

ara:muzumun diğer yarısı veya 12 tane kiraz

hoşgeldin bebişim valla çok özlemiştim artık opuyorumnanaktanbugün akşam misafirlerim vardı ancak gelebildim opuyorumnanaktantatlım sen süpersin yaaopuyorumnanaktandemekki metabolizman acayip hızlanmış ve yediğin herşeyi yakıp kilo bile vermişsinnkaydirigubbakcemile5telafi edilecek bir durum kalmamışki ortada zatenn rakam şahanee:teytey:a.s.

hoşbuldum tatlışımm valla bende çok özlemiştimŞenizevet telafi edilecek bi durum kalmadı ama şöyle bi sorun var dün sabah kilom 49.440dı..bu sabah tekrar tartıldım inanılması zor ama kilom hala 49.440..gr oynamamış şaka gibi..acaba regl dönemim yaklaştığı için mi oldu böyle

hüff kelebekim yaa ben yine 71.7 oldum erik mahvetti beni offfff maydonoz suyu iççem 2 gün ödemi atsın vücudumdan.. sen ne zman kilo sabitlme yoluna gideceksin daha fazla vermeyeceksin heralde:)

NOT: elim kilo çizelgemi değiştirmeye varmıyor çok mutsuzlaştm(

canım ben bi 2 hafta daha devam ettiricem 10 haziranda regl olucam bittikten sonra artık pilav makarna falanda ekliycem öğünlerime bu kadar katı olmıycak..

tatlım erik napıyo ki anlayamadım ben:1shok:ama anlak bi değişmedir bu bozma moralini olur mu:1hug:

canlarımmm bu günkü menümü yazıyorum hemen kabızlık hala baş belam yarın kuru kayısı alıcam ama kalorisinden korkuyorumkafamçokkarıştı

kahvaltı:1 domates,1 kk beyaz peynir,yarım avuç maydanozdan yağsız omlet
közde patlıcan

ara:14 tane kiraz

öğle:1 kase ezogelin çorbası
yoğurtlu semizotu salatası

ara:1 tabak dolusu karpuz

akşam:1 kase ezogelin çorbası

ara:dışarda olucam 1 nescafe içerim herhalde ama çok yürüycem bi şeycik olmazeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…