- Konu Sahibi kelebekcik
-
canım benim tebrik ederimŞenizbende az sonra neler yaptığımı anlatıcamkaydirigubbakcemile3süpperr kelebeeeek günaydın tünaydın:) özlem 72.2 olduuu:) olduu ohh oh yandançünkü dün 72.9 çıkmıştım çıldıracaktım ama ilo çizelgemi artırmaya elim varmadı:) bugüüün 72.2yiiiimmm:)
yy canım yaaa geçmiş mesajını şimdi okudumkıyamam sana geçmiş olsun iyi gezmelerr :) dikkat et kendine:)
hayatım çok geçmiş olsun opuyorumnanaktanbelirtiler kan şekerinin düştüğüne işaret ediyor sanki tatlım dikkat et kendine yaa zemuszemuspazar akşamına kadar iyi eğlenceler diliyorum bebişim aşkınlaopuyorumnanaktanyeni ve güzel haberlerde görüşürüz tatlımopuyorumnanaktan
şekercim özledik seniiopuyorumnanaktanakşama gelde anlat bakalım neler yaptın hayatım sana güzel haberler varopuyorumnanaktan
Kelebegim cok gecmis olsun hayatim, dikkat et nolur..
Sana iyi hafta sonlari diliyorum.
Askinla keyfini cikar:asigim:..Telafi edersin nasilsa
Ben bu hafta sizlerden gordugum menulere benzer seyler yemeye basladim.Pazartesiden beri kacamaksiz gidiyordum.Dun dayanamadim tartildim 57.9 ciktim.100 grcik ama sonunda 57'li kilolara geri dondum..Devami gelir insallah.
Bu arada benim tartim 400-500 gr kadar fazka tartiyor.Cok kez test ettim. Diger tartilardan fazla tartiyor.
2-3 hafta ya kadar geliyorum incelmek sart oldu..
Hepinizi cok seviyorum iyi ki varsiniz kizlar:içelim:
Dun biraz kacirdim sanki ama bugun telafi edicem..
hakkaten yaa nerelerdesin kelebeğim ya bi uçtun tam uçtun unuttun bizi
Hoşgeldin canım yokluğun hissediliyor neler yaptın nasıl geçti hafta sonun ama yediklerini de anlat bize :) Bu arada ben fazla veremedim ama 56.8 olmuşum kelebekcik.
Olsun canım çok iyi yapmışsın pişmanlık hiç duyma buda sefam olsun de. Bu hafta içi telafi edersin sen.:))
kelebegim cok guzel bi hafta sonu gecirmissin :içelim:
Ozledik ama seni bi daha boylee uzun gitmeŞeniz
gelelim bana burda senin ve yazan arkadaslarin listelerini tekrar tekrar okudum.Ben nerde yanlis yapiyorum dedim kendime. En sen 49 lu kilolari gordugunu yazdiginda dedim ki yani zamanda dikkat etmeye basladik ben yarim kilo verebildim, masallah sen 5 kilo verebildin. Yanlisimi buldum:tomato:
Ben kalorisi az olan seylerden cok yiyordum, sen kalorisi az olan seylerden az yiyordun.Soyle bi silkeneyim dedim. Bende sizler gibi az yedim bu hafta ve kilom 57.5
1 hafta tartilmadan durabilirsem cok guzel olucak. Haftaya tekrar yazacagi kilomu.Bakalim ne olucak
Bu arada kelebegim yazmadan gecemeyecegim.Kacamakli bir haftasonu gecirmene ragmen kilo almamissin. Metabolizman hizlandi galiba..
hoşgeldin bebişim valla çok özlemiştim artık opuyorumnanaktanbugün akşam misafirlerim vardı ancak gelebildim opuyorumnanaktantatlım sen süpersin yaaopuyorumnanaktandemekki metabolizman acayip hızlanmış ve yediğin herşeyi yakıp kilo bile vermişsinnkaydirigubbakcemile5telafi edilecek bir durum kalmamışki ortada zatenn rakam şahanee:teytey:a.s.
hüff kelebekim yaa ben yine 71.7 oldumerik mahvetti beni offfff maydonoz suyu iççem 2 gün ödemi atsın vücudumdan.. sen ne zman kilo sabitlme yoluna gideceksin daha fazla vermeyeceksin heralde:)
NOT: elim kilo çizelgemi değiştirmeye varmıyor çok mutsuzlaştm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?