- Konu Sahibi kelebekcik
-
canlarımmm bu günkü menümü yazıyorum hemen kabızlık hala baş belam yarın kuru kayısı alıcam ama kalorisinden korkuyorumkafamçokkarıştı
kahvaltı:1 domates,1 kk beyaz peynir,yarım avuç maydanozdan yağsız omlet
közde patlıcan
ara:14 tane kiraz
öğle:1 kase ezogelin çorbası
yoğurtlu semizotu salatası
ara:1 tabak dolusu karpuz
akşam:1 kase ezogelin çorbası
ara:dışarda olucam 1 nescafe içerim herhalde ama çok yürüycem bi şeycik olmazeyvahedigeldismile
kızlar bu arada karpuzun kalorisi hakkında bilgisi olan var mıı yazın en çok yediğim meyve..sabahtan akşama kadar yiyebilirim ama kalorisi hakkında hiç bi fikrim yok
bebişim menün yine harikaazemuszemuskayısının kalorisinden korkma tatlım ben hergün yiyorum ve metabolizmam süperr faydasını göreceksin gönül rahatlığıyla ye 3 tane falan yetiyor zaten aralarda hayatımmopuyorumnanaktan
hayatım kalorisini tam olarak bilmiyorum ama 1 porsiyon karpuz 1 dilim demekmiş yani çok masum sayılmaz aslında özellikle şeker bakımından :) diyet listelerindede 1 dilim karpuz yazarya hp sen dikkat et yin bebişimopuyorumnanaktan
kızlar bu arada karpuzun kalorisi hakkında bilgisi olan var mıı yazın en çok yediğim meyve..sabahtan akşama kadar yiyebilirim ama kalorisi hakkında hiç bi fikrim yok
yaa nerelerdesin şeker şey sen yaahayal de yok:'(
ben geldim bebişimmopuyorumnanaktanyoklama saati kelebekk nerdesinnnkaydirigubbakcemile3a.s.
kelebekçim nerelerdesin hayatım sennbilmiyorumkismile
kızlarr geldimm öyle çok yedim ki 2 gündür yazmaya utanıyorum yarın da doktor randevum var..c.tesiden itibaren son sürat burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?