Kelebekcik'in Diyet Günlüğü...

kızlar bu arada karpuzun kalorisi hakkında bilgisi olan var mıı yazın en çok yediğim meyve..sabahtan akşama kadar yiyebilirim ama kalorisi hakkında hiç bi fikrim yok

bebişim menün yine harikaazemuszemuskayısının kalorisinden korkma tatlım ben hergün yiyorum ve metabolizmam süperr faydasını göreceksin gönül rahatlığıyla ye 3 tane falan yetiyor zaten aralarda hayatımmopuyorumnanaktan

kızlar bu arada karpuzun kalorisi hakkında bilgisi olan var mıı yazın en çok yediğim meyve..sabahtan akşama kadar yiyebilirim ama kalorisi hakkında hiç bi fikrim yok

hayatım kalorisini tam olarak bilmiyorum ama 1 porsiyon karpuz 1 dilim demekmiş yani çok masum sayılmaz aslında özellikle şeker bakımından :) diyet listelerindede 1 dilim karpuz yazarya hp sen dikkat et yin bebişimopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim bebişimm o halde hemen kayısı alıp yarın yemeye başlıyorummopuyorumnanaktankarpuza da biraz daha dikkat etmeye çalışıcammafoldumben

tatlım karpuz önerilmiyor glisemik indeksinden dolayı. yanlış hatırlamıyorsam 72ydi glisemik indeksi.. yani açlık hissi verebilir hemen. benim gibi su tutmasın sonra vücudun

Kilzar karpuzun 100 gr 18 kalori.
Glisemik indeks konusunu bilmiyorum ama ben yedigimde apay sisiriyor karnimi.Tokluk hissi veriyor.

Benim menum Kizlar

Kahvalti: 1 kase diyet sut ve misir gevregi
ara:1 avuc leblebi, 5-6 cubuk kraker
Oglen:100 gr brokoli, 1 kase yogurt
ara:1 kuru hurma 1 sekersiz nescafe
aksam:1 porsiyon yagsiz corba, yogurt,100 gr brokoli haslamasi
unutmusum 1 saat yuruyus

Arkadaslar brokoli kalori olarak cok dusuk.
Ben hasliyorum limon sikiyorum,tuz ve karabiber ekleyince cok guzel oluyor.
Denerseniz eger,tavsiye ederim

Bende çok seviyorum karpuzu sabahları özellikle karpuz peynir yemek istiyorum Şekeri benide tedirgin ediyor canım. Porsiyonunu biraz küçültürsek sorun olmaz sanırım

Ben dayanamadim bugun tartildim 57.3 olmusum.
Insallah hafta sonuna 56 li bir kilo gorurum..
Bugun dondurma yedim dayanamadim 1 haftadir dolapta duruyordu yemedim.Bugun dayanamadim,160 kalori neyseki.Gun icinde de biraz fazla yedim sanki aksama sadece salata yiyecegim.Dengeler degil mi?Yuruyuse de cikabilirsem:))

kızlarr geldimm öyle çok yedim ki 2 gündür yazmaya utanıyorum yarın da doktor randevum var..c.tesiden itibaren son sürat burdayım

ne yediiiinnn???? :'( yapma tatlım yaa biz bu yola baş koyduk:) başarı öyküleri yazacağızz amaaa:/ çabuk söyle bakalım ne yedin utancını 5e katlayalım da bi daha yeme!!!!

kızlarr geldimm öyle çok yedim ki 2 gündür yazmaya utanıyorum yarın da doktor randevum var..c.tesiden itibaren son sürat burdayım

hoşgeldin hayatımma.s.sende regl öncesi dönemdesin ya tatlım ondandır bozma moralini gel birbirimize destek oluruz bende ara sıra sapıtıyorum ama avukathanımcım sağolsun dürtüyor kendime geliyorumkaydirigubbakcemile3bir atlatsak şu dönemi herşey çok güzel olacak valla ben regl olana kadar canavar gibi oluyorum oluncada pamuk gibikaydirigubbakcemile3

bennn kötü polisinizimmm kaçamaklara karşı değilim canlarım ama abatılmasını sevmem haa na göre:) öpüyorum sizi çok dikkat edin kendinize:)

kızlar ya nette bi sorun var onunla uğraşıyorum

bu günkü menüm

kahvaltı:1 kase corn flakes
1 bardak light süt

ara:türk kahse(1 küp şekerli)

öğle:1 dilim ç.ekmeği
4 köfte(çok küçüktü 2 tanesi 1 köfte kadardı)
1 bardak yağsız yoğurttan ayran

ara:3 tane kayısı

akşam:4 yemek kaşığı z.yağlı taze fasulye
3 kaşık yağsız yoğurt

ara:1 porsiyon kiraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…