Kem gözlere şiş

ya hıc unutmuyorum yenı eve gectıgımde bazı arkadaslar tanıdıklar hayırlı olsuna geldıler
elımde cay bardagı resmen once hopladı sonra patladı

sen o ortamı gormen lazım
ay ay ay nazar degenın gozu cıksın
yahu bahsettıgınız nazarı kendı kendıme yapmadıgıma gore ıcınızden bırı nıye gozunuz cıksın anlamadım :D belkı basıt bır sıcak sogugun ani öpüşmesidir yanı belkı cok basıt bır mevzu ama hemen nazar vallahı benım aklıma gelmemıstı hatta buna benzer bır konuya da yazmıstım daha once mesela bazı yasanılan aksılıklerın gercekten nazardansa oldugunu nasıl anlarız

yanı basıma bır aksılık geldıgınde hah ıste bu nazar dıyemedım hıc su omru 33 yıllık yasantımda

Geçen biri mesaj atmış. Ay herkes paylaşıyor bişi olmuyor. Ben görüyorum diye yazıyorum sabah kör kalkıyorum diye.😂

ya hıc unutmuyorum yenı eve gectıgımde bazı arkadaslar tanıdıklar hayırlı olsuna geldıler
elımde cay bardagı resmen once hopladı sonra patladı

sen o ortamı gormen lazım
ay ay ay nazar degenın gozu cıksın
yahu bahsettıgınız nazarı kendı kendıme yapmadıgıma gore ıcınızden bırı nıye gozunuz cıksın anlamadım :KK70: belkı basıt bır sıcak sogugun ani öpüşmesidir yanı belkı cok basıt bır mevzu ama hemen nazar vallahı benım aklıma gelmemıstı hatta buna benzer bır konuya da yazmıstım daha once mesela bazı yasanılan aksılıklerın gercekten nazardansa oldugunu nasıl anlarız

yanı basıma bır aksılık geldıgınde hah ıste bu nazar dıyemedım hıc su omru 33 yıllık yasantımda
Ben nazara çok gelen ve nazar eden bir insanım😂😂😂
Ama şöyle, bana annemin nazarı değer en fazla, ay nasıl güzel oldun dese gözüm kanlanır, bir şey dese üstüme bir şey dökülür falan😂😂
Ama kalabalık bir topluma girince ve biliyorum o tayfayı, bedenimde 4 cm falan büyüklüğünde göz gibi irinimsi çıbanımsı bir şey çıkıyor.
Nişanda sol, düğünümde sağ omzumda delik oluştu.
Hatta ne zaman yine öyle bir ortama girsem omuz, bel bacak vs gibi yerlerimde illa bir şey çıkar.
Nazar diye buna denir mesela, öyle bardakmış eşyaymış değil.

Hah benim de değer, ay maşallah dediğim tuzla buz olur ya da pat diye düşer falan.
Bakmam ondan kimselere😂

😂 gerçekten çok haklısınız. Acaba insanın kendini yüceltme şekli mı değişti ben insan içine çikolatalı diye düşünmedim değil. 3 senedir çoğunlukla evdeyim de.
Gerçekten yüceltme şekli, az önce açıkladım bana değer bu enerji işi ve yıldızım düşük.
Ama olacak işim olmuyor, başıma şu geldi gibi değil.
Belli başlı bedenle alakalı nazar belirtileri vardır, baş ağrısı, göz kanlanması, çıban gibi vs.
Onlar dışındakiler hep ‘kıymetlimisss’ prensesliği.

Ama şöyle, bana annemin nazarı değer en fazla, ay nasıl güzel oldun dese gözüm kanlanır, bir şey dese üstüme bir şey dökülür falan😂😂
Ama kalabalık bir topluma girince ve biliyorum o tayfayı, bedenimde 4 cm falan büyüklüğünde göz gibi irinimsi çıbanımsı bir şey çıkıyor.
Hatta ne zaman yine öyle bir ortama girsem omuz, bel bacak vs gibi yerlerimde illa bir şey çıkar.

Hah benim de değer, ay maşallah dediğim tuzla buz olur ya da pat diye düşer falan.
Bakmam ondan kimselere😂
heee ozaman bana gercekten hıc nazar degmemıs ama suan kendımden suphe ettım kızıma degdırıyor olabılırım bazen cok poncık oluyor canıma sokasım gelıyor o an basına ılla bır ıs gelıyor :( yanı bunu bırtek kızımla yasadım

Ben enerjisinin beni rahatsiz ettigine ikna oldugum insanlardan götüm götüm kaciyorum
Cünkü insanin üzerine oturan o sikintinin ben baska aciklamasini bulamiyorum, hep mi denk gelir
Hissediyorsun, e karsindakini de taniyorsan
Vicuyu vicuyu negatif atiyor bana mesela, agzindan bir güzel sey duymuyorum ki mesela biri bana baskalarinin özelini anlattiginda o gittikten sonra fenalik basiyor bana, dedikoduyu duymak bile beni geriyor
Iste nazar, dedikodu, cekememezlik bende kötü his birakiyor
Ha ama nazar nazar diye dilimde gezmez
Sadece esim dalga gecer evde bir ziyan olsa aha nazar cikti bak bosver kafana takma der
Ama her düsene kalkana da nazar denmez yani
Bazen dalginligim tutunca düsüyor elimden mesela bu benim hatam
Ama bazen sabahtan aksama kadar cam kiriliyor evimde bu beni tedirgin ediyor
Bu ikisini ayirt ediyorum

Sanırım ben o tiplerden biriyim ama bana nazar değen belli başlı insanlar var ve uzun takiplerim sonucu farkettim. Onlarla görüştükten sonra başım ağrıyor çatlayacak derecede.
Kimseye maşallah de bilmem ne yap demem. Nazarı değiyosa zaten maşallahını içten mi söylicek söylemesin banane. Sadece onlarla görüştükten sonra giderim anacığımın kucağına kimse yokken beni bi oku, üfle, tüpür derim. Ferahlarım 😇

Geçen biri mesaj atmış. Ay herkes paylaşıyor bişi olmuyor. Ben görüyorum diye yazıyorum sabah kör kalkıyorum diye.😂
Yaaa, su cumleyı olsem kurmam hadi kurdum diyelim yuzum domates gibi kızarır utancımdan.
Böyle mi olsak acaba ya 🤣🤣

Bakmam ondan kimselere😂
Şimdi şöyle bir durum var. Fazla enerji yüklendiği zaman bir şekilde çıkıyor. Ona inanıyorum. Stres uykusuzluk ne bileyim fesat insanın düşüncesi bunlar negatif bir enerjidir. Bir şekilde çıkar. Bu gerçektir.
Ama öteki türlü herşeyi bağlamak bana yanlık geliyor.

heee ozaman bana gercekten hıc nazar degmemıs ama suan kendımden suphe ettım kızıma degdırıyor olabılırım bazen cok poncık oluyor canıma sokasım gelıyor o an basına ılla bır ıs gelıyor :KK43: yanı bunu bırtek kızımla yasadım
En çok sevenin nazarı değer zaten.
O sebeple anneler dua ile korurmuş ço
Diğer o çıbanımsı şeyler kötü enerji dışa vurumu işte.

Ay şöyle elbise aldım da yırtıldı vs değil gerçekten.
Bayağı sağlıkla alakalı enerji düşüklüğü yaşanıyorsa o zaman nazar oluyor.

Bakmam ondan kimselere😂

Aboov ben buna süper güc diyorum :KK59:
Bende yok ama bana cok isler, icime sikinti girer sebepsiz darlirim gögsüm sikisir agirliktan
Nazarim deger mi bilemiyorum, genelde kimseye özenmiyorum bile, icimden begenme duygusunu almislar sanki

Şimdi şöyle bir durum var. Fazla enerji yüklendiği zaman bir şekilde çıkıyor. Ona inanıyorum. Stres uykusuzluk ne bileyim fesat insanın düşüncesi bunlar negatif bir enerjidir. Bir şekilde çıkar. Bu gerçektir.
Ama öteki türlü herşeyi bağlamak bana yanlık geliyor.
E tabi ki öyle, kendimden dolayı çok araştırdım bu mevzuyu.
Öyle nazar edilecek bir şeyim yok ha yanlış anlaşılmasın😂😂
Bu kadar dalga geçip 1 numaraya bağlamayayım😂😂😂
Enerjim düşük sadece, kolay etkileniyor auram dış etkenlerden o kadar.
Ama günümüzün ben muhteşem etiketiyim oldu.
Tırnağı kırılsa adı nazar oldu😄

Aboov ben buna süper güc diyorum :KK59:
Bende yok ama bana cok isler, icime sikinti girer sebepsiz darlirim gögsüm sikisir agirliktan
Nazarim deger mi bilemiyorum, genelde kimseye özenmiyorum bile, icimden begenme duygusunu almislar sanki
Maşallah dediğinin ömrü 5 dk derler bana😂
Uzun zamandır düşmüyorum dediğimin ilk adımında yere yapışmam var benim, kendime de ediyorum yani.
Ağzıyla yaşamak oluyor bir nevi, ondan hep hayırlıyı çağır şom ağızlı diye uyarırlar😀

iki gun once babamin evinde kahve icerken bardak catladi. halam hemen “yaa gordunuz mu nazar iste bak ya bize cok nazar degiyo” demeye basladi. babam da “hayir x nazar degil bardak dandikmis, sicak seyi icine koyunca catladi sadece” dedi. inat etti kadin nazar diye. en sonunda “bari bize degiyor deme catlayan bardak benim bana degiyordur degiyorsa” dedi babam kapatti konuyu. :D

bu insanlari asla ikna edemiyorsunuz nazar olmadigina, bilimsel aciklamasini da yapsan hayir kesinlikle nazardir :D

Back
X