Suçlu anneniz değil babanız... ortalığı annenize bırakmış maşallah...Mrb arkadaşlar daha önceki konularından bilen bilir kendi annemle özellikle ailemle ilgili anlasamama ,daha farklı problemleriniz süre geliyor .. annem kendi ailesi için yapmadığını bırakmamıştı .. sürekli hayatımızı annemin ailesi kardeşlerine göre yonlendirmemizi herkes istiyo bekliyo . Çocukluğumdan beri tatil mi yapicaz annem annem karar verir .. müsait degillerde onlara uyar .. gideceğimiz yerlere gitmez onlara uyardık.. parmaklarında çevirme politikası devam ediyor..
Babam şuan ev almaya ccalsiyor..evler çevremizde pahalı değil sıfır 2+1 evler bile ,250-300 e denk geliyor . Doğru düzgün ev buldum sıfır sahibi sıkışmış .. 250 bine dubleksti .. annem kardeşine uzak diye büyükihttimal aldırmadı doğru düzgün bakmaya gitmediler .. başka bir ilçede (vardır bı düşüncesi) babama ev aldırmaya kalkiyo baya pahalı bir ilçe 1+1 evler bile o fiyata zor .. bir dünya ev buldum çevremde kalkıp bakmıyorlar bile .. kendi kafasına göre gidiyor birkaç kuzeni akrabası orda diye o ilçeden ev duusnuyor biliyorum ..
Daha önce o ilçede yıllar önce ev almıştık yazlık tarzı ..kardeşi vefat ettikten sonra bize deniz haram gezmek eğlenmek haram diye yazligimizi sattirmisti babama .. babama ne kadar dil doktuysem boş ellerine almışlar avuçlarımda oynatiyolar ailesiyle beraber .. bize babam söz vermişti alacağı evi kardeismle bana verecekti .. yıllardır babamın dünya kadar evini malını aldikar yediler bişey yapamadık çocuktuk .. ne yapmam lazım
Bismillahirrahmanirrahimdeniz haram gezmek eğlenmek haram diye yazligimizi sattirmisti babama
Aynen o kadar çok şey yaşandı babam binll pişmanım deyip süründü şimdi yine onların kafasından kafasında gidiyo aldım karşıma kaç kez konuştum .. ben babamin malını yememisken annemin kardeşlerinin yemesi zoruma gidiyo artık kimse kimseye muhtaç değil tamam amaSanki konunuzu hatırlar gibiyim, anneniz varını yoğunu, çoluk çocuğun rızkını kendi kardeşlerine yediriyordu değil mi? Babanız da pasif bir karakterdi. Babanız masaya yumruğunu koymadığı müddetçe bir şey değişmez ki babanız da masaya yumruğunu koymaz.
Defallarca pişmanlıklar yaşadı neler neler yaşadı icralar vs vs.. ağladı koca adam bir daha sana ailene bişey yok bundan sonra ne yaparsam cocuklarima diye bir ara iyiydi mesafe aldı anneme baktım ama aynı yoldan devam ediyor defalarca iflas ettirdiler adamı .. yahu hapis cezası vardı kardeşlerinin borçları yüzünden zor yırttı .. hala nasıl onların kafasından gidebiliyo .. birdaha başına bir iş gelirse kurtaramayiz diye uyardım defalarca ..babanız bu durumdan şikayetçi olana kadar bir şey değişmez
yapacak bir şeyiniz yok malesef
İyle diyo annem ben kazandım ben yedim . . Kardeşleri yüzünde. İcralar geldi hapse girwceklerdi borçlar yüzünden zar zor yirttilar para buldular da .. defalarca iflas ettiler toparlandilar maaşları iyi cnku.. şimdi yıllardır toparlanmisken .. bir ev alma şansı cikarmisken Allah neden aynı şeyler yaşansın diyorum ..bunun için çabam ucu bana da dokundu defalarca malesefmaalesef hiçbir şey..
mal onların mülk onların. para onların akıl onların..
yaşın kaç bilmiyorum ama çalışıp kendi paranı kazanıp kendi hayatını kurduktan sonra istediğini yapabilirsin. ailenle birlikteyken sana göre yanlışsa bile bir şeyler bununla ilgili sizi dinlemiyorlarsa da kardeşinle elinizden bir şey gelmez..
Evlendiginden beri böyleymisler .. enişteme de aynısını yapmışlar bosamis kardeşini öyle.diyimSuçlu anneniz değil babanız... ortalığı annenize bırakmış maşallah...
Aynen öyle .. yıllardır ananeme anneme.teyzeme göre yasadik haram diye yapmadıklarımizi yeğenleri ballandıra ballandıra yaptı kimsenin sesi çıkmadı .. ananesinin 52 sinde Halloween partisi yapan şeytan kılığına giren yeğenine tek laf etmeyip yıllarca bizle uğraştılarBismillahirrahmanirrahim
Valla babanızı öpüp başına koysun annen , kim olsa boşardı annenizi, bu kadar feminen ve ailesine bağımlı bir kadın çekilmezEvlendiginden beri böyleymisler .. enişteme de aynısını yapmışlar bosamis kardeşini öyle.diyim
Ben asla cekmezdim başı adamlar yedirmeyi seviyor .. o yolu seçmiş otuzbes yıldır aynı .. işin ucu günün sonunda kardeşimle bana da dokunuyor sorun o .. kardeşimle benim evimi de sattı verdi kardeşlerine söz vermişti birkaç yıl içinde yerine alıp koyacağım diye .. yıllardır bekliyoruz tık yok .. bizim dediğimiz olacağı yerde o alınırken bile başkalarının işine gücüne göre oluyor bize alınacak olan ev de.. birileri nereyi uygun görüyorsa öyle olacak gibi tek korkumuz .. para kokusunu duyup başımıza usumemeleri .. zaten duymuşlar ev alacağımızı para para diye usumusler anneme .. duyuyorum.. bana da şart mı ev almak diyo kardeşinin biri .. neden geleceğimi onların eline bırakayım diyorum .. karışmaya kalktikca annem sesini daha bı yükseltir oldu .. çocukları için kılı kioirdanayan kadın kardeşleri için ölecek ol deseler o kadar bı zaafı var onlaraValla babanızı öpüp başına koysun annen , kim olsa boşardı annenizi, bu kadar feminen ve ailesine bağımlı bir kadın çekilmez
Babanla anlaşın annenize dur diyin malları babanız ya da sizler üstünüze alun annenize bişey vermeyin , belli ki anneniz ailesine bağımlı yani hasta..Ben asla cekmezdim başı adamlar yedirmeyi seviyor .. o yolu seçmiş otuzbes yıldır aynı .. işin ucu günün sonunda kardeşimle bana da dokunuyor sorun o .. kardeşimle benim evimi de sattı verdi kardeşlerine söz vermişti birkaç yıl içinde yerine alıp koyacağım diye .. yıllardır bekliyoruz tık yok .. bizim dediğimiz olacağı yerde o alınırken bile başkalarının işine gücüne göre oluyor bize alınacak olan ev de.. birileri nereyi uygun görüyorsa öyle olacak gibi tek korkumuz .. para kokusunu duyup başımıza usumemeleri .. zaten duymuşlar ev alacağımızı para para diye usumusler anneme .. duyuyorum.. bana da şart mı ev almak diyo kardeşinin biri .. neden geleceğimi onların eline bırakayım diyorum .. karışmaya kalktikca annem sesini daha bı yükseltir oldu .. çocukları için kılı kioirdanayan kadın kardeşleri için ölecek ol deseler o kadar bı zaafı var onlara
Ben o konuya da bari kalanı bu yamyamlara yedirmeyin demiştim. Gerekirse çirkefleşin babanıza aldırın o daireyi. Tapuyu da çocuklarına yapmalı. Normalde ölmeden kimse kimseye mal mülk vermesin taraftarıyım ama anneniz aklını yemiş.Aynen o kadar çok şey yaşandı babam binll pişmanım deyip süründü şimdi yine onların kafasından kafasında gidiyo aldım karşıma kaç kez konuştum .. ben babamin malını yememisken annemin kardeşlerinin yemesi zoruma gidiyo artık kimse kimseye muhtaç değil tamam ama
İyle diyo annem ben kazandım ben yedim . . Kardeşleri yüzünde. İcralar geldi hapse girwceklerdi borçlar yüzünden zar zor yirttilar para buldular da .. defalarca iflas ettiler toparlandilar maaşları iyi cnku.. şimdi yıllardır toparlanmisken .. bir ev alma şansı cikarmisken Allah neden aynı şeyler yaşansın diyorum ..bunun için çabam ucu bana da dokundu defalarca malesef
senin yapacagin bir sey yok. kac yasindasin? calis kazan, kendine gore bire aile kur.Mrb arkadaşlar daha önceki konularından bilen bilir kendi annemle özellikle ailemle ilgili anlasamama ,daha farklı problemleriniz süre geliyor .. annem kendi ailesi için yapmadığını bırakmamıştı .. sürekli hayatımızı annemin ailesi kardeşlerine göre yonlendirmemizi herkes istiyo bekliyo . Çocukluğumdan beri tatil mi yapicaz annem annem karar verir .. müsait degillerde onlara uyar .. gideceğimiz yerlere gitmez onlara uyardık.. parmaklarında çevirme politikası devam ediyor..
Babam şuan ev almaya ccalsiyor..evler çevremizde pahalı değil sıfır 2+1 evler bile ,250-300 e denk geliyor . Doğru düzgün ev buldum sıfır sahibi sıkışmış .. 250 bine dubleksti .. annem kardeşine uzak diye büyükihttimal aldırmadı doğru düzgün bakmaya gitmediler .. başka bir ilçede (vardır bı düşüncesi) babama ev aldırmaya kalkiyo baya pahalı bir ilçe 1+1 evler bile o fiyata zor .. bir dünya ev buldum çevremde kalkıp bakmıyorlar bile .. kendi kafasına göre gidiyor birkaç kuzeni akrabası orda diye o ilçeden ev duusnuyor biliyorum ..
Daha önce o ilçede yıllar önce ev almıştık yazlık tarzı ..kardeşi vefat ettikten sonra bize deniz haram gezmek eğlenmek haram diye yazligimizi sattirmisti babama .. babama ne kadar dil doktuysem boş ellerine almışlar avuçlarımda oynatiyolar ailesiyle beraber .. bize babam söz vermişti alacağı evi kardeismle bana verecekti .. yıllardır babamın dünya kadar evini malını aldikar yediler bişey yapamadık çocuktuk .. ne yapmam lazım
Cirkeflestm zaten .. babamın arabasını sattirmaya çalışmış .. bana soluyolar .. bağırdım çağırdım.bu kaçıncı diye .. babamda da iş yok ne derlerse oyuna geliyo bilmiyorum .. bıktım ailemdenBen o konuya da bari kalanı bu yamyamlara yedirmeyin demiştim. Gerekirse çirkefleşin babanıza aldırın o daireyi. Tapuyu da çocuklarına yapmalı. Normalde ölmeden kimse kimseye mal mülk vermesin taraftarıyım ama anneniz aklını yemiş.
Kazancimla onlara ihtiyacımin olmadığından ziyade benim hakkım olanlari yıllardır millet yedi bu saatten sonra yemeye çalışmaları zoruma dokunuyor..sen kendince haklısın ama tek kurtuluş yolu kendi kazancını eline alıp uzaklaşmak. maalesef başka yapılacak bir şey yok..
Calisip kazanmakla ne alakası var konunun.. çok şükür eşimin durumu iyi ihtiyacım yok .. birsuru daireler arabalar gtti şuana kadar yeidkleri paranın haddi hesabı yok.. çocuktuk söz hakkımız bile olmadı yada hep habersiz oldu.. böyleleri karşısında sesini çıkarmadığın zaman eziliyosun maddi manevi psikolojik olarak da ezme politikalarını çektim yıllarca .. kaçıp kurtulamıyorum benden bile istediler yıllarca vermedim ne insafsizligim ne de.fszligim kaldı .. insan değilmişim .. insan dediğin yardım etmeliymis yıllarca üstümüzden yaşadılar .. aklımız erdi kardeşimin de benim de .. şimdi yaptiramiyoruz .. yardım ediyorlar hala ama bir ev parası araba parası gibi yardımlar değil bunlar .. .. kiligimiza kıyafetimize hayatımıza laf söylediler kendi çocuklarının yapmadığı kalmadı .. ananem oldu .. 40 gün falan geçmişti çocuğumun kressten fotosunu paylaştım sosyal medyada diye yapmadığını bırakmadı teyzem .. ne dusuncesizligim ne hayvanligim kaldı ne saygisizligim .. diğer yeğeni ..(annemin kardeisnin kızı) bend n bir iki hafta sonra .. barda halloven partisinden birdunya foto koymuş face e herkes gördü . Şeytan kılığına girmiş .. iğrenç fotolar var ekran görüntüsü aldım anneme gösterdim tek laf etmedi .. ona karşı sus pus oldu herkes.. açıklamaları onun psikolojisi bozukmus üstüne gitmek istemiyorlarmissenin yapacagin bir sey yok. kac yasindasin? calis kazan, kendine gore bire aile kur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?