Kendi aileme kırgınım

Size asıl yardımcı olacak kişi eşiniz şuan da. Alıyor musunuz ondan gerekli yardımı?

Korona sebebiyle gelmemeleri çok makul bir sebep. Anne babam şehir dışından geldikleri hafta kaptı virüsü, kışın kalabilecekleri bir yerde olsaydı köyümüz hiç gelmeselerdi keşke diyorum.

Ama madem aileniz geldi, ben söyleyince gelmeleri anlamsız gibi bir tavra girmeyin gidin alın yardımlarını.

Normal şartlarda belki haklı olabilirdi konu sahibi. Ama salgın almış başını gitmişken yazlıkta kendilerini az da olsa izole etmiş muhtemelen yaşı ileri insanları kaldırıp istanbula getirtmek bence yanlış. Destek istiyorsa şu an annesine götürebilecek olan eşi, yazlığa da götürebilirmiş bence. Ki konu sahibi manevi bir destek beklemiyor. Bana baksınlar çocuklarıma baksınlar istiyor.
Orda soba kurmadılar elektirikli ısıtıcı ve klima var üst katlar buz gibi alt katta oda yok zatan salon kendileride üşüyoruz diyolar nasıl gidiyim çoluk çocukla

haksızmıyım yani ben kızlar zaten kafam karışık uyuyamıyorum içim rahat değil bulundukları yerde güvenli değildiki o mahalleyi 14 gün karantiya almışlardı yeni bitti vaka çoktu orada. Haksızsam haksızsızsın diyin zaten doğru yolu bulmaya çalışıyorum ama içşmdeki hşs sanki suistimal ediliyırum gibi

Back
X