Kendi annem

Benim annem yatak odama girdiğinde umrumda bile olmuyor evimin şeklini bile değiştiriyor ve çok hoşuma gidiyor :KK51:

En çok kavga en benzeriniz ile oluyor maalesef.. babam bişeye kızdiginda kime çekmişim acaba diyorum bişey diyemiyor.
Annenin seviyorsaniz bence kabullenin..

Çünkü...

bebek olunca hele iki benzer karakter tozu dumana katarsiniz.. lohusa iken tadiniz kacmasin..

Bebeğin bezini takacaksiniz gelip bandini duzeltecek.. sen bırak ben yikarim diyecek.. bebek aglayinca ona doğru kosarken carpisacak birbirimize kisik bakış atacaksınız.. doktor katılacak mevzuya bir de.. doktor dedi anne derken annenizden doktoru delip gecebilen sizin uzerinizden sektirilmis bakış firlayacak.. sen çok biliyorsun madem bana sorma diyip cevap vermeye devam edecek.. arada ben evime gidiyorumlar Peyda olacak ama gitmeyecek.. lohusayim yeni anneyim Nerede benim ozgurlugum diye kapana kisilacaksiniz ama annenizden iyi kimse bakmaz bebeginize bileceksiniz.. esiniz bu eşi kV si ve bebeği arasında oluşan yeni olusumda yerini bulamayip mutfak taburesinden izleyecek durumu.. arada çok pis ona cattiginizda amanin ne oluyor diyecek..

En iyisi kabullenin.. huyunu bile bile lades demeyin.. güzel zamanlarıniz olsun :)

En çok kavga en benzeriniz ile oluyor maalesef.. babam bişeye kızdiginda kime çekmişim acaba diyorum bişey diyemiyor.
Annenin seviyorsaniz bence kabullenin..

Çünkü...

bebek olunca hele iki benzer karakter tozu dumana katarsiniz.. lohusa iken tadiniz kacmasin..

Bebeğin bezini takacaksiniz gelip bandini duzeltecek.. sen bırak ben yikarim diyecek.. bebek aglayinca ona doğru kosarken carpisacak birbirimize kisik bakış atacaksınız.. doktor katılacak mevzuya bir de.. doktor dedi anne derken annenizden doktoru delip gecebilen sizin uzerinizden sektirilmis bakış firlayacak.. sen çok biliyorsun madem bana sorma diyip cevap vermeye devam edecek.. arada ben evime gidiyorumlar Peyda olacak ama gitmeyecek.. lohusayim yeni anneyim Nerede benim ozgurlugum diye kapana kisilacaksiniz ama annenizden iyi kimse bakmaz bebeginize bileceksiniz.. esiniz bu eşi kV si ve bebeği arasında oluşan yeni olusumda yerini bulamayip mutfak taburesinden izleyecek durumu.. arada çok pis ona cattiginizda amanin ne oluyor diyecek..

En iyisi kabullenin.. huyunu bile bile lades demeyin.. güzel zamanlarıniz olsun :)
Walla çok güzel anlatmışsınız yaa:)

Konu sahibi kılı tüyü demişsinya farkedilecek kadar dökülüyorsa ona çözüm bulmayı dene,yatak odası yada esin icin değil annen icin,kadıncağızın baya sacları dökülüyor belliki, ayrıca eşin farketmez inş bundan sonra çünkü annede vazgeçecek gibi durmuyo,sende bunun icin kadınla hiçte kötü olma,Allah basından eksik etmesin

28 yaşında olduğunuza inanasım gelmedi benim 13 yaşındaki yiğenim bile annesiyle böyle problemleri yok :deli:

Ne var yatak odana girse? Kaynanan girse esin bi hot der sesini cikaramazsin, annene hircinlasiyosun.

Yatak odasında ne varsa girilmesinden hoşlanılmıyor.Hani fantezi yüklü bir sürü cinsellik objesi olur da girilmesin diye titizlenilir bunu anlarım.alt tarafı yatak dolap çekmece biraz da kirli don fanila neyim.tamam yatak odası bir oturma odası değil ama anneniz girse kaç yazar.
Evim dubleks ve yatak odam üst katta b
annem babam kızımın ağlamasına ve sabahın altısında uyanmasından rahatsız olmasınlar diye yatak odamda yatırmışlığım vardır.
Uzun zamandır yalnız yaşamaya bağlamayın olayı. 10 sene yalnız yaşadıktan sonra evlendim ,6 yıllık da evliyim.yani 16 yıldır annem bana misafir olur.nazınızın kaprisinizin geçtiğini bildiğiniz için şımarıyorsunuz bence.Klasiktir anne olunca anlarsınız annenize ayıp ettiğinizi.

Kızlar merhaba,
Sizden ağır yorumlar istiyorum, yaptığım yanlış bunu biliyorum en azından ağır yorumları okuyup akıllanırım belki.
Benim sorunum kendi annemle. Annem dünyanın en feedakar kadını, yemez yedirir içmez içirir, bir evin bir kızıyım ne istersem yapar. Onu çok seviyorum. Ben üniversiteyi şehirdışında okudum, güçlü bir karakterim var, annemde aynen öyle. Kısacası ikimizde çok biliyoruz:) ama bir süredir anneme karşı inanılmaz hırçınım bunu bilinçli yapmıyorum ama bazı şeylerine çok sinir oluyorum oyuzden de hırcınlık yapıyorum.
Mesela bilmediği hiç bişey yok, daha ne dediğini dinlemeden biliyorum diyor, ve kendi bildiğinden asla vazgecmiyor, küçük şeyler tabii Allah'a çok sükür. Mesela geçen gün şampuanla cam silmeyle ilgili birşey okudum internette. Denemek istedim, aa bak şampuanla cam silince iyi oluyormuş dedim, biliyorum dedi, şampuanı koyunca onu napıyosun dedi 5dk sonra, cunku dinlemiyo:)) sonra ben sildim, benim arkamdan hepsini çekçekle birdaha sildi:)
Yatak odamıza girmesini istemiyorum, defalarca uyardım, tek uyardım, babamın yanında uyardım, bugun yine girmiş. Girmemen için ne yapmam gerekiyor dedim, girmiycem bidaha diyor.ben sinirlenince kırıcı oluyorum bunlar için onu kırmak istemiyorum, nasıl daha hoş görülü olabilirim?
Bu arada 28 yaşındayım, annemle babam başka birşehirde oturuyorlar oyuzden bize yatılı geliyorlar2-3 haftalık. Bu arada hamileyim bebeğe 6 ay kadar annem bakacak bu surede de bizle kalacaklar, benim bu işi halletmem lazım kızlar. Bana bir akıl verin.
şimdiden böyleysen 0 6 ayı nasıl geçireceksin.
üstelik bebek bakımı konusunda da çatışmanız çook muhtemel.
böyle ufak tefek ıvır zıvırlara takılmama olgunluğunu gösterebilmeniz lazım karşılıklı.
anne kıza yakışmıyor böyle itişmek.
bazen susacaksın bazen alttan alacaksın.
ve buna şimdiden alıştırmaya bak kendini.
annen senin yaşıtın değil arkadaşın değil.
her lafına bi kulp bulmaktan kaçınmalısın.

Anneniz de olsa odanıza girmemeli..
Orası sizin eviniz..
Kurallar sizindir..
Elbette ki kırmadan dökmeden yapmak gerekiyor ama bu kadar müdahale eden laftan anlamayan anneye ne yapmalı bilemedim ben..
Çok basit görgü kuralıdır bu aslında..
Görmezden gelmekten başka çareniz yok sanki..
Ama ona da nereye kadar dayanılır?

Back
X