Kızlar merhaba,
Sizden ağır yorumlar istiyorum, yaptığım yanlış bunu biliyorum en azından ağır yorumları okuyup akıllanırım belki.
Benim sorunum kendi annemle. Annem dünyanın en feedakar kadını, yemez yedirir içmez içirir, bir evin bir kızıyım ne istersem yapar. Onu çok seviyorum. Ben üniversiteyi şehirdışında okudum, güçlü bir karakterim var, annemde aynen öyle. Kısacası ikimizde çok biliyoruz:) ama bir süredir anneme karşı inanılmaz hırçınım bunu bilinçli yapmıyorum ama bazı şeylerine çok sinir oluyorum oyuzden de hırcınlık yapıyorum.
Mesela bilmediği hiç bişey yok, daha ne dediğini dinlemeden biliyorum diyor, ve kendi bildiğinden asla vazgecmiyor, küçük şeyler tabii Allah'a çok sükür. Mesela geçen gün şampuanla cam silmeyle ilgili birşey okudum internette. Denemek istedim, aa bak şampuanla cam silince iyi oluyormuş dedim, biliyorum dedi, şampuanı koyunca onu napıyosun dedi 5dk sonra, cunku dinlemiyo:)) sonra ben sildim, benim arkamdan hepsini çekçekle birdaha sildi:)
Yatak odamıza girmesini istemiyorum, defalarca uyardım, tek uyardım, babamın yanında uyardım, bugun yine girmiş. Girmemen için ne yapmam gerekiyor dedim, girmiycem bidaha diyor.ben sinirlenince kırıcı oluyorum bunlar için onu kırmak istemiyorum, nasıl daha hoş görülü olabilirim?
Bu arada 28 yaşındayım, annemle babam başka birşehirde oturuyorlar oyuzden bize yatılı geliyorlar2-3 haftalık. Bu arada hamileyim bebeğe 6 ay kadar annem bakacak bu surede de bizle kalacaklar, benim bu işi halletmem lazım kızlar. Bana bir akıl verin.