Saldırgan tutumum belki de her cümlemi cımbızlayıp tersini iddia etmenizden kaynaklanıyordur.
Henüz yaşamadığınız bir gerçekçiliği savunuyorsunuz.
Yüzük takmanın ilişkiye etkisini bilmiyorsunuz ki daha ?
Erkeklerin evlilikten korktuğunu erkek isterse hemen evlenir niyete bağlı cümlenize göre yazmıştım.
Vallahi cümleler arasında bağlantı kuramıyorsanz yapacak birşey yok :)
Yıllardır forumdayım sizden başka tartıştığım insanlarda oldu görüşlerimizin uyuşmadığı oldu evet.
Ama cümleleri anlamlandırmakta zorlanan ilk kişisiniz.
Madem birbirimizi anlamıyoruz tartışmanın da anlamı yok.
Bana mantıklı gelmiyor.Çünkü bence yüzük özel bir şeydir.
Ve zamanı gelince takılır.
Sevgili döneminde kendi kendine tabiri caizse "pastane sözü" denen yüzük takma olayı gereksiz.
Herşeyi zamanında yapmak lazım ki keyfi çıksın.
bu aptallığı ben yapmıştım. ilk aşkım birinci yılımızda yüzük almıştı bana bi gülle evlenme teklif etmişti. hem mutlu olmuş hem de gülmüştüm
mesleğimiz olunca evlenecektik. ben yüzüğü annem görür diye hiç takmazdım, ondan başkasına da bakmazdım
o yüzüğünü hiç çıkarmazdı -öyle derdi yani- gitmiş aldatmış beni adi pislik
yani yüzük hiçbir şey ifade etmiyor, gereksiz bi şey. aileler olmadan takmayın yüzük felan
Yaşamadığım gerçeklik ne ? Yüzük takmanın ilişkiye etkisini bilmediğimi nerden biliyorsunuz?
Ben cümleler arasında gayette güzel bağlantı kurabiliyorum UfuruktenPrenses, bence senin okuduğunu anlamama gibi bir sorunun var. Evet erkekler isterlerse evlenirler, eğer evlenmek istemiyorlarsa da çeşitli bahanelerle evlenmezler. İster taktığı yüzüğü bahane eder, ister işini, yaşını, ailesini.. Evlenmek istemeyene bahane çok...
Sizin cümlelerinizi cımbızlamıyorum ben. Tersini iddia etmek, sizi köşeye sıkıştırmak gibi bir niyetim yok. Bunlar benim düşüncelerim ve düşüncelerimi saygı ve edep çerçevesinde saldırmadan dile getiriyorum. Ama siz konunun başından beri sizden farklı düşünen herkesi saygısızca yeriyorsunuz.
Uzun süredir forumdayım bende, ilk defa sizinle böyle bir tartışmanın içerisinde bulunuyorum. Daha önce fikir ayrılığına düştüğüm forum üyeleriyle hep saygılı bir şekilde orta yolu bulmuşumdur, ama ilk defa sizin gibi saldırgan ve anlaşılmaz biriyle karşılaşıyorum.
Kesinlikle anlamıyoruz birbirimizi, sizin saldırgan ve eleştiriye kapalı tavrınız sürdüğü sürece de anlaşmamıza imkan yok zaten.
Bizde eşimle flört ederken takmıştık, neden bu kadar tepki verilmiş anlayamadım. Yüzük takmanın bizim ilişkimize olumlu olumsuz bir etkisini görmedim. Bizim ilişkimizin sembolü gibiydi ikimizde de aynısı vardı, o kadar...
zaten garantilemek falan bunlar elbette bos seyler.
bence takanlar garanti icin degil aradaki bir simge olarak takıyorlar.
en azından biz o yüzden taktık.
yarına cıkacagımızın garantisi var mı mesela.
Bizde eşimle flört ederken takmıştık, neden bu kadar tepki verilmiş anlayamadım. Yüzük takmanın bizim ilişkimize olumlu olumsuz bir etkisini görmedim. Bizim ilişkimizin sembolü gibiydi ikimizde de aynısı vardı, o kadar...
Yüzük millete göstermek için, hava atmak için ya da benim sahibim var mesajı vermek için takılmaz zaten. Yeni ilişkilerde, sorunlu ilişkilerde ve küçük yaşlarda da gereksizdir.
Yarına çıkacağımızın garantisi olmadığı gibi, sadece erkek değil, kadında ayrılmak isteyebilir. Evliliğinde garantisi yok, boşanabilirsin. Eğer kendine, ilişkine, karşındaki insana güveniyorsan, geleceğe dair planlarında evlilik varsa bir simge olarak yüzük takmak bence çok güzel bir şey..
Evliliği hızlandırmaz, ama yavaşlatmaz da. Evlilik yüzüğü gibi samimiyetin, aşkın, sevginin ve aidiyet duygusunun göstergesidir. Biz de bu nedenle takıyoruz işte..
Yüzüğü olmayanın ciddiyeti yok mu ?:44: Biri bana anlatsın.
Kpss için dersaneye gidiyordum geçen dönem sıra arkadaşım 88li sevgilisi trabzonda kız istanbulda
yüzük takmışlar gümüş o da dersanede takıyordu sınıftaki erkekler otobüsteki erkekler yüzünden vs
eve gidince çıkartıyormuş
geçen facebook dan konuştuk çocuk onu trabzonda aldatmış.
herkes aldatacak değil tabi yüzük takmayan da aldatıyor da
hani demem o ki yüzük ilişkinin devamını garantilemiyor veya ciddiyetini simgelemiyor.
yüzük takmış da niye aldatıyor o halde ?
Tamam, sensin...
Ben saldırgan edepsiz anlaşılmaz okuduğunu anlamayan gerizekalı artık ne hakaret ettiyseniz hepsini okumadım
Onların hepsi benim sizde muhteşemsiniz herkesle uyumlu harikasınız
Ne oldu şimdi ?
Birbirimizi anlamıyoruz tartışmayalım diyorum buna karşılık 7 satırda 17 kere hakaret ediyorsunuz.
Sonra da nazik olan siz oluyorsunuz, pesss..
İçim dışım bir en azından ,sinsi değilim lafları alttan alttan sokmuyorum hanımefedi kimliği içinde.
Bütün hakaretlerinizi kabul ediyorum içtenlikle.
Yüzük takınca ekstra bir bağlılık oluyormuş. Bunun savunması var aslında.
Şaka bir tarafa...
Aslında tam olarak bu da değil de...
Bir kesim önemli değil derken bir kesim önemli diyor.
Önemli diyen kesim, önemli değil diyenleri yargılayıp duruyor.
Gelinen nokta ise şu:
İsteyen takar isteyen takmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?