kendi arasında yüzük takan varmı

bu aptallığı ben yapmıştım. ilk aşkım birinci yılımızda yüzük almıştı bana bi gülle evlenme teklif etmişti. hem mutlu olmuş hem de gülmüştüm

mesleğimiz olunca evlenecektik. ben yüzüğü annem görür diye hiç takmazdım, ondan başkasına da bakmazdım

o yüzüğünü hiç çıkarmazdı -öyle derdi yani- gitmiş aldatmış beni adi pislik

yani yüzük hiçbir şey ifade etmiyor, gereksiz bi şey. aileler olmadan takmayın yüzük felan

Yaşamadığım gerçeklik ne ? Yüzük takmanın ilişkiye etkisini bilmediğimi nerden biliyorsunuz?

Ben cümleler arasında gayette güzel bağlantı kurabiliyorum UfuruktenPrenses, bence senin okuduğunu anlamama gibi bir sorunun var. Evet erkekler isterlerse evlenirler, eğer evlenmek istemiyorlarsa da çeşitli bahanelerle evlenmezler. İster taktığı yüzüğü bahane eder, ister işini, yaşını, ailesini.. Evlenmek istemeyene bahane çok...

Sizin cümlelerinizi cımbızlamıyorum ben. Tersini iddia etmek, sizi köşeye sıkıştırmak gibi bir niyetim yok. Bunlar benim düşüncelerim ve düşüncelerimi saygı ve edep çerçevesinde saldırmadan dile getiriyorum. Ama siz konunun başından beri sizden farklı düşünen herkesi saygısızca yeriyorsunuz.

Uzun süredir forumdayım bende, ilk defa sizinle böyle bir tartışmanın içerisinde bulunuyorum. Daha önce fikir ayrılığına düştüğüm forum üyeleriyle hep saygılı bir şekilde orta yolu bulmuşumdur, ama ilk defa sizin gibi saldırgan ve anlaşılmaz biriyle karşılaşıyorum.

Kesinlikle anlamıyoruz birbirimizi, sizin saldırgan ve eleştiriye kapalı tavrınız sürdüğü sürece de anlaşmamıza imkan yok zaten.

Son düzenleme:

Aynen.Gereksiz,saçma. Her şeyin zamanı var.

Kpss için dersaneye gidiyordum geçen dönem sıra arkadaşım 88li sevgilisi trabzonda kız istanbulda
yüzük takmışlar gümüş o da dersanede takıyordu sınıftaki erkekler otobüsteki erkekler yüzünden vs
eve gidince çıkartıyormuş
geçen facebook dan konuştuk çocuk onu trabzonda aldatmış.
herkes aldatacak değil tabi yüzük takmayan da aldatıyor da
hani demem o ki yüzük ilişkinin devamını garantilemiyor veya ciddiyetini simgelemiyor.
yüzük takmış da niye aldatıyor o halde ?

zaten garantilemek falan bunlar elbette bos seyler.
bence takanlar garanti icin degil aradaki bir simge olarak takıyorlar.

en azından biz o yüzden taktık.
yarına cıkacagımızın garantisi var mı mesela.

Tamam, sensin...

Ben saldırgan edepsiz anlaşılmaz okuduğunu anlamayan gerizekalı artık ne hakaret ettiyseniz hepsini okumadım

Onların hepsi benim sizde muhteşemsiniz herkesle uyumlu harikasınız

Ne oldu şimdi ?

Birbirimizi anlamıyoruz tartışmayalım diyorum buna karşılık 7 satırda 17 kere hakaret ediyorsunuz.

Sonra da nazik olan siz oluyorsunuz, pesss..

İçim dışım bir en azından ,sinsi değilim lafları alttan alttan sokmuyorum hanımefedi kimliği içinde.

Bütün hakaretlerinizi kabul ediyorum içtenlikle.

Bizde eşimle flört ederken takmıştık, neden bu kadar tepki verilmiş anlayamadım. Yüzük takmanın bizim ilişkimize olumlu olumsuz bir etkisini görmedim. Bizim ilişkimizin sembolü gibiydi ikimizde de aynısı vardı, o kadar...

aynen gecmiş uzun olmasa okuyacaktım ben de ama vallahi üşşendim

zaten garantilemek falan bunlar elbette bos seyler.
bence takanlar garanti icin degil aradaki bir simge olarak takıyorlar.

en azından biz o yüzden taktık.
yarına cıkacagımızın garantisi var mı mesela.

Yüzük millete göstermek için, hava atmak için ya da benim sahibim var mesajı vermek için takılmaz zaten. Yeni ilişkilerde, sorunlu ilişkilerde ve küçük yaşlarda da gereksizdir.

Yarına çıkacağımızın garantisi olmadığı gibi, sadece erkek değil, kadında ayrılmak isteyebilir. Evliliğinde garantisi yok, boşanabilirsin. Eğer kendine, ilişkine, karşındaki insana güveniyorsan, geleceğe dair planlarında evlilik varsa bir simge olarak yüzük takmak bence çok güzel bir şey..

Evliliği hızlandırmaz, ama yavaşlatmaz da. Evlilik yüzüğü gibi samimiyetin, aşkın, sevginin ve aidiyet duygusunun göstergesidir. Biz de bu nedenle takıyoruz işte..

ya hala sorunu anlayamadım ama neden bu kada tepki gördü bu olay:44:
pastane olayına bittim zaten
sadece bır kac sayfa geriyi okuyabıldım sonra bıraktım

Yüzüğü olmayanın ciddiyeti yok mu ?:44: Biri bana anlatsın.

Yüzük takınca ekstra bir bağlılık oluyormuş. Bunun savunması var aslında.
Şaka bir tarafa...
Aslında tam olarak bu da değil de...
Bir kesim önemli değil derken bir kesim önemli diyor.
Önemli diyen kesim, önemli değil diyenleri yargılayıp duruyor.
Gelinen nokta ise şu:
İsteyen takar isteyen takmaz.

Bizde sevgilimle aramızda yüzük taktık 3.5 senedir beraberiz 3 ay sonra
4 yılımız olacak biz 9.ayımızda takmıştık yüzük ve hiçte saçma değil aksine
bu bize mutluluk verdi tabi herkesin düşüncesi ayrıdır yüzük takmayanların
takanlara, takanlarında takmayanlara laf etmeye hakkı yoktur..
İnş 5 ay sonra falanda aile arasında yüzük takacağız :)

Son düzenleme:

ben takmıyordum evde takı kutumda saklıyordum

aslında işini garantiye almıştı. aşıktım, sadıktım bi de salaktım

benim gibisine takmasında ne yapsın?

yüzüüğü taktı ama beni bi şeye takmamış

aradaki farkı görmek önemliymiiş geçte olsa anladım

kaç yaşındasın canım
ben 18 yaşındayken olmuştu böyle bişey söz alyansı almış takmıştık, babam ne dalga geçmişti benimle ya, aklıma geldi şimdi

biz taktığımızda sene, bindokuzyüzçok tu, artık böyle şeyler duymuyorum ya eskilerde kalmış bişey bence
:13:

Son düzenleme:

Ben size hakaret etmedim. Saldırgan ve eleştiriye kapalısınız, herkesi yeriyorsunuz sözlerinizle dedim. Sözlerimin de arkasındayım. Okuduğunuzu anlamadığınızı söyledim, gerizekalısınız demedim. Edepsiz hiç demedim. Asla demem de. Sizin nasıl bir insan olduğunuzu bilemem. Buradaki cümlelerinizle karakteriniz hakkında genelleme yapamam.

Üslubunuz ve sizden farklı düşünenleri yermeniz size yönelttiğim eleştirilerin sebebidir. Elbette cevap yazmakta özgürsünüz ama bu benim son mesajımdır.

ekstra baglılk hikaye ya
sadece iki kişide de aynısı var olay bu yani
baska hic bir acıklaması yok olanlara da saygım var tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…