En kısa zamanda mutlu yuvana kavuşursun inşallah.
Ben hemcinslerimi içinde bence resmiyet bulunmayan hiçbir olgunun içinde bulunmasını istemiyorum.
Bir de şunu söyleyeyim bu yüzün takma olayı gerçek nişanı hep erteletiyor.
Kız çantada keklik diyebiliyor erkekler.
Aşık erkek de aşık olmayan erkek de.
Neyse ben duygularımı ters ifade ederim genelde.
Balım tatlım türünde ifade edemem kızlar kendini kandırmasın istiyorum.
Her yüzük takan sahtekar değildir elbette niyeti düzgün olan da vardır.
Ama genelde paravan oluyor bu yüzük işleri ve tekrar yazıyorum zarar gören hep kızlar oluyor.
evet yakında olsa tanırım dogru uzakta kendı anlattıgıyla tanıyorum
Yüzük takma olayı neden erteletsin ki evliliği?
Evlenmek isteyen hiçbir şeyi bahane etmez, istemeyen de armudun sapı üzümün çöpü der erteler durur. Bence bu durum kişilerin karakteri ve ilişkilerin ciddiyeti ile alakalıdır.
o zaman babanla konuş
yada şöyle yap zamana bırak o en güzel çözümü bulacaktır
Yüzük takma olayı neden erteletsin ki evliliği?
Evlenmek isteyen hiçbir şeyi bahane etmez, istemeyen de armudun sapı üzümün çöpü der erteler durur. Bence bu durum kişilerin karakteri ve ilişkilerin ciddiyeti ile alakalıdır.
Öyle tabi.Hem aradaki yaş farkını da gözardı etme bence.Şimdi aman ne olacak ki diye düşünürsün ama uzun vadede sıkıntı yaşayabilirsin.Her insan aynı değildir tabi ki ama arada yaş farkı olunca uyum sorunları yaşanabiliyor.İyi düşün daha yaşın küçük acele karar verme.
Arkadaşın bahsettiği hani yüzük takıp da evlenicez vaatleri verip kızı oyalayan tipler varya onlardan bahsediyor yanlış anlamadıysam..
Arkadaşın bahsettiği hani yüzük takıp da evlenicez vaatleri verip kızı oyalayan tipler varya onlardan bahsediyor yanlış anlamadıysam..
babam cumartesıden berı benle konusmuyor yenı konusmaya basladı aramız duzelıyor gıbı ınsallah bulur oarastırsın kızının sevdıgını ben bısey dıyeme hatası varsa vermesın zaten resmını gorse kıyametı koparır kızım bu kaç yasında dıye safmısın dıye
Tamam hızlandırır.
Yani bir yola girmişsiniz sabit fikrili diye insanları eleştiriyorsunuz.
Ama yahu bir kere düşüneyim ellerimi kafamın arasına alıp demiyorsunuz.
Kim sabit fikirli çözemedim.
Nasıl isterseniz öyle olsun evlilikten önce çiftlerin yüzük takması evliliği hızlandırır.
Zaten çantada keklik olan kızla hemencik evlenir erkek.. ?????
Düşündüğünüz gibi değil her erkeğin az çok evlilik korkusu vardır hanımefendi.
Kimisi 6 yıl bekler bunu yener karşısına sevdiği bir kız çıkar 6 ayda evlenir .
Sorun yoksa erkekler daha geç evlenir.
Mesela cinsel ilişki,dini nikah,yüzük takmak vs.
Erkeğin hayatını kolaylaştıran bu tip durumlar bence evliliği erteler.
Aksini düşünüyorsanız yaşayıp görürsünüz ben sizin evliliğinizin ertelenmesini değil hızlanmasını isterim hemcinsiniz olarak.
oda öle dıyor yasın kucuk kızım ne evlılıgı ben gozumun onunden ayıramam veremem bıle bıde uzak o dıyor ben gelr orda iş bulurum ona bıttıde dıyemıyorm
nikah masasına kadar hiçbir şey garanti değildir
Saldırgan tutumunuzu bir türlü çözemedim. Siz fikrinizi belirttiniz bende kendi fikrimi dile getirdim. Yüzük takmak evliliği hızlandırır demedim. Böyle bir cümleyi kurmayacak kadar olgunum, aklım başımda.
Sadece erkeklerin değil kadınların da evlilik korkusu vardır. Herkesin evlilik korkusu vardır. Ben erkeklerin evlilik korkusu yoktur diye bir cümle kurmadım. Böyle bir şey düşündüğümü dile getirmedim.
Erkekler çantada keklik kızlarla evlenirler de demedim. Kendi kafanıza göre çalıp, kendi kafanıza göre söylüyorsunuz. Gerçekten ilginç bir durum.
Size yöneltilen hiçbir eleştiriyi kaldıramıyorsunuz. Saldırgan bir tutumunuz var. Ne söylesem boş yani, benim yazdığım 2 cümleden rahatsız olup böyle saçma bir cevap verebileceğinizi hiç düşünmemiştim. Hayret ettim.
evliliği garanti için görenlereOndan sonra da garanti değil ki..
Tek gerçek evlilik değil,daha önce de dedim bu iş yüzükle olsaydı hiçkimse boşanmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?