Yoo evliyim yaklaşık üç yıllık,son cümlem yüzünden yazdıysan .
Bir dakika ya yaşınız çok büyük demek 2 gün önce 29 oldum ,ağlarım valla
29 yaşlı mı oluyor yahu
Biz buna nişan diyoruz işte.
Tebrik ederim Allah tamamını erdirsin inşallah.
zor gıbı gorunuyor galıba
Sizin ki madem pastahane sözü değilmiş.
İncinmenizi gerektirecek bir durum yok.
Üstünüze alınmayınız.
arkadasım seviyormusun sen bu adamı onu bir düşün taşın evlenince ailenden uzağa gideceksin bak ben evlendim aynı sehirdeyim ailemle arada sadece bir köprü var ama o bile bana uzak geliyor .. ayrı şehirlerde çok zor eğer bir kişi bile olumlu baksa bir düşün diyeceğim ama herkes karsı cıkmış iyi ölç tart hayat senin evlendikten sonra herkes biz demiştik diyecek bu fırsatı verme kimseye
Boşver.. Kendi aranızda taktınız, gerekirse kendi aranızda çıkarırsınız..
Buna takılma bence şu an..
Daha önemli sorunlar var gibi..
Tam olarak nişan oluyormu bilmiyorum :)
Yani benim ailem yoktu sadece onların evindeydik ve sevgilim aldığı yüzükleri getirdi annesi babası abisi vardı yanlarında takmış olduk.
Ağlama kıyamam
Aynı yaşıtız
Hani yazmışın ya bizim zamanımızda pastane sözü derlerdi ona diye o mesajınızdan tereddüte düştüm acaba yaşı
büyük mü diye...
Bide genelde yorumların yaşını büyük gösteriyo ondan yani yoksa art niyetli diilim ağlarım bak
evet haklısın hep dedıklerı çıkıyor bende o yuzden dusunuyorum sevıyorum evet pekı nasıl dıyeyım dıyebılırmıyım denırmı bırak gıt ben yokum hoscakal dıye bunu nasıl soluyecem
sorunlarımı çözemiyorum tıkandım kaldım
Evet..
Sen ne yapmayı düşünüyorsun peki..
Kızların maşallahı varama senin ağsızndan cımbızla laf alıyoruz
evet haklısın hep dedıklerı çıkıyor bende o yuzden dusunuyorum sevıyorum evet pekı nasıl dıyeyım dıyebılırmıyım denırmı bırak gıt ben yokum hoscakal dıye bunu nasıl soluyecem
Konu sahibi arkadaşım seninki gibi bir ilişkide yüzük takmak bence manasız.
İnternette tanıştığın senden uzakta olan arada bir gördüğün birini ne kadar tanıdın ki hemen yüzük taktınız?
Olmayacağını bile bile üstelik.Tamamen bir heves takıvermişsiniz belli ki şimdi ne yapsam diye düşünüp duruyorsunuz.
Hem ayrıca öyle herkese hemen güvenmeyin, neyin ne kadar doğru olduğunu bilemezsiniz.
Bırakmayı istiyorsan git filan demene gerek yok
Belli edersin az çok.. Zaten ayrılığa niyet eden insan soğuk olur.. O da hayrola der ?
Olmuyo dersin.. O kendi gider..
İncinmedim . Bizde kendi aramızda yüzük taktığımız için, ve kendi arasında yüzük takanlara pastane sözü diye itham ettiğiniz için doğal olarak üzerime alındım ve sizi saygıya davet ettim . Kendi arasında yüzük takanlara saygınız olsun dedim sadece .
ooo zaman bu yarım pastane töreni olmuş
mutluluklar umarım tüm aileniz olduğu bir töreninizde olur
Yüzük takma olayı neden erteletsin ki evliliği?En kısa zamanda mutlu yuvana kavuşursun inşallah.
Ben hemcinslerimi içinde bence resmiyet bulunmayan hiçbir olgunun içinde bulunmasını istemiyorum.
Bir de şunu söyleyeyim bu yüzün takma olayı gerçek nişanı hep erteletiyor.
Kız çantada keklik diyebiliyor erkekler.
Aşık erkek de aşık olmayan erkek de.
Neyse ben duygularımı ters ifade ederim genelde.
Balım tatlım türünde ifade edemem kızlar kendini kandırmasın istiyorum.
Her yüzük takan sahtekar değildir elbette niyeti düzgün olan da vardır.
Ama genelde paravan oluyor bu yüzük işleri ve tekrar yazıyorum zarar gören hep kızlar oluyor.
ben dıyemıyorum dıyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?