kendi arasında yüzük takan varmı

Yoo evliyim yaklaşık üç yıllık,son cümlem yüzünden yazdıysan .
Bir dakika ya yaşınız çok büyük demek 2 gün önce 29 oldum ,ağlarım valla
29 yaşlı mı oluyor yahu

Ağlama kıyamam
Aynı yaşıtız

Hani yazmışın ya bizim zamanımızda pastane sözü derlerdi ona diye o mesajınızdan tereddüte düştüm acaba yaşı
büyük mü diye...
Bide genelde yorumların yaşını büyük gösteriyo ondan yani yoksa art niyetli diilim ağlarım bak

Biz buna nişan diyoruz işte.
Tebrik ederim Allah tamamını erdirsin inşallah.

Tam olarak nişan oluyormu bilmiyorum :)
Yani benim ailem yoktu sadece onların evindeydik ve sevgilim aldığı yüzükleri getirdi annesi babası abisi vardı yanlarında takmış olduk.

Sizin ki madem pastahane sözü değilmiş.
İncinmenizi gerektirecek bir durum yok.
Üstünüze alınmayınız.

İncinmedim . Bizde kendi aramızda yüzük taktığımız için, ve kendi arasında yüzük takanlara pastane sözü diye itham ettiğiniz için doğal olarak üzerime alındım ve sizi saygıya davet ettim . Kendi arasında yüzük takanlara saygınız olsun dedim sadece .

Son düzenleme:

evet haklısın hep dedıklerı çıkıyor bende o yuzden dusunuyorum sevıyorum evet pekı nasıl dıyeyım dıyebılırmıyım denırmı bırak gıt ben yokum hoscakal dıye bunu nasıl soluyecem

Tam olarak nişan oluyormu bilmiyorum :)
Yani benim ailem yoktu sadece onların evindeydik ve sevgilim aldığı yüzükleri getirdi annesi babası abisi vardı yanlarında takmış olduk.

ooo zaman bu yarım pastane töreni olmuş

mutluluklar umarım tüm aileniz olduğu bir töreninizde olur

Bizim de yüzüklerimiz var.Erkek arkadaşım almak istedi.Ama alırken söyledim bu yüzüğü ben canım ister takarım canım ister takmam.
Bu yüzüğe anlamlar yüklemeye kalkacaksan hiç alma dedim.
Bu yüzük demo olsun asıl yüzüğü ailemden isteyince ailemin gözünün önünde takacaksın dedim.Bu şartla aldım yüzüğü.
Ben takmıyorum ama o kendininkini hep takıyor.

AYnı yaştaymışız nasıl ezdin beni :)
Evet hep öyle sanıyolar şöyle 40 larında falan geliyorum forumdaki insanlara.
Bazıları ne güzel yorumların olgun diyor bazıları daha çirkin laflar ediyor yazmayayım :)
Bizim zamanımız derken liseyi anlatmaya çalıştım.
Art niyetli olanları hissedebiliyorum canımcım ,katiyyen yanlış anlamadım.

Konu sahibi arkadaşım seninki gibi bir ilişkide yüzük takmak bence manasız.
İnternette tanıştığın senden uzakta olan arada bir gördüğün birini ne kadar tanıdın ki hemen yüzük taktınız?
Olmayacağını bile bile üstelik.Tamamen bir heves takıvermişsiniz belli ki şimdi ne yapsam diye düşünüp duruyorsunuz.
Hem ayrıca öyle herkese hemen güvenmeyin, neyin ne kadar doğru olduğunu bilemezsiniz.

evet haklısın hep dedıklerı çıkıyor bende o yuzden dusunuyorum sevıyorum evet pekı nasıl dıyeyım dıyebılırmıyım denırmı bırak gıt ben yokum hoscakal dıye bunu nasıl soluyecem

sorunlarımı çözemiyorum tıkandım kaldım

Bırakmayı istiyorsan git filan demene gerek yok

Belli edersin az çok.. Zaten ayrılığa niyet eden insan soğuk olur.. O da hayrola der ?

Olmuyo dersin.. O kendi gider..

Evet..

Sen ne yapmayı düşünüyorsun peki..

Kızların maşallahı var ama senin ağsızndan cımbızla laf alıyoruz

ben sevıyorum sevdım ıyı bırı nasıl dıyeyımkı hoscakal bıttı dıye canım yanıyor acıyor kolay solenmyor ben mucadele ederım ama tanımaktan kaçıyorlar benım mutsuz oldugumuda goruyorlar dıyemıyorum bısey meraklıymıs gıbı baska ınsanmı yokmus halamlar yazık sana dedıler kendılerı çok iyi bulmus sankıde

valla suratına denmiş biri olarak deniyor evet üzülüyorsun ama geçiyor zamanla erkek o daha kolay atlatır

evet yakında olsa tanırım dogru uzakta kendı anlattıgıyla tanıyorum

En kısa zamanda mutlu yuvana kavuşursun inşallah.
Ben hemcinslerimi içinde bence resmiyet bulunmayan hiçbir olgunun içinde bulunmasını istemiyorum.
Bir de şunu söyleyeyim bu yüzün takma olayı gerçek nişanı hep erteletiyor.
Kız çantada keklik diyebiliyor erkekler.
Aşık erkek de aşık olmayan erkek de.
Neyse ben duygularımı ters ifade ederim genelde.
Balım tatlım türünde ifade edemem kızlar kendini kandırmasın istiyorum.
Her yüzük takan sahtekar değildir elbette niyeti düzgün olan da vardır.
Ama genelde paravan oluyor bu yüzük işleri ve tekrar yazıyorum zarar gören hep kızlar oluyor.

Yüzük takma olayı neden erteletsin ki evliliği?
Evlenmek isteyen hiçbir şeyi bahane etmez, istemeyen de armudun sapı üzümün çöpü der erteler durur. Bence bu durum kişilerin karakteri ve ilişkilerin ciddiyeti ile alakalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…