kendi arasında yüzük takan varmı

inşallah bakalım zaten ıkna olcaklarını pek sanmam kımse ıstemedı

millet nikahsız yaşıyor coluk cocuk yapıyor

bizim kızlarda işin hukuksal boyutunda

aileni dinle bence kimse senin mutsuzluğunu istemez

neden yüzük taktınız yada ortada bişey yokken neden yüzük takılır bende onu anlamış değilim

gelir seni ister ailenden takarsınız yüzüğü kolay mı o kadar yüzük takmak .

2 yıl oldu ve bizde yüzük taktık fakat sevgilimin ailesiyle beraber takmıştık kendi aramızda değil.
Benim için çok anlamlıdır o yüzük...

aynen aılemde bole dusunuyor dıyemıyorum bıttı gıt dıye nasıl dıcemkı yapamıyorumkı belkı ıyı bırı ıste yas farkı yasını gostermesı

sen bu adamı seviyorsan ailen araştırsın soruştursun araştırınca gerçekler ortaya çıkar emin ol bende 26 yaşındayım evli degilim bir ara benimle evlenmk isteyen biri oldu bu yaz şehir dışından biri idi galiba en sonunda şehir dışına gidecem ben beni isteyenler şehir dşından geneldeneyse bu insan daha önce evlenmedigini söyledi daha sonra biz biyerden duyduk evlendim boşandım dedi 2 ay sürdü dedi evliligim çocugum yok dedi karşımdaki insan evlenmiş boşanmış olabilir bunu sorun etmiyorum ama araya yalan girdimi o iş olmaz benim için bitmiştir adamın çocuguda varmış biz bunu ögrenmiştik dedigim gibi çocugu oldugu bi türlü söylemiyor sklıyor babam ben herşeyi ögrendim oğlum dedi daha fazla kendini küçük düşürme niye bize yalan söylüyorsun dedi tabi karşı taraf çok şaşırdı araştırıracagımızı düşünmüyordu heralde dedigim gibi eger ciddi düşünüyorsanız babanız araştırabilir gerçekler er yada geç ortaya çıkar arkadaşım

Zaten 5 aylık bi ilişki.. İnternetten tanışma.. Ve uzak şehirler..

Ailen tamam dese bile hemen evlenmeyeceksin değil mi ?

O yüzden şeyleri zamana bırakmalısın

Ve bu geçen sürede ailenin haklılık payının olup olmadığını anlar ona göre karar verirsin

Şahsi fikrim bence de zor bu iş

İşin tuhafı... Kimse konu sahibi dahil hukuken kendi aramızda yüzük takmak ne anlama gelir diye sormadı da...

Hayalcim bak aynı şeyi sen yapıyosun ama :26:

Az önce alıntı yapıp tartışma çıkarmak yasak demiştin.

Sense alntı yapmadan direk imada bulunuyosun.
Ki burda hukukla alakalı tek bi kişi mesaj yazdı.
Senin bu lafınsa direk ona hitap etmekte.
Dedin ya forum kurallarına aykırı diye ondan şeyettim :26:

İsterimki tartışma uzamasın çıkmasın banlanacak bazılarımız yoksa :26:

Aaa sizdemi nişanlısınız .
Ben sizin yaşınızı çok büyük sanıyodum şaşırdım.

Yoo evliyim yaklaşık üç yıllık,son cümlem yüzünden yazdıysan .
Bir dakika ya yaşınız çok büyük demek 2 gün önce 29 oldum ,ağlarım valla
29 yaşlı mı oluyor yahu

Kendi aranızda sözlenmenin şu karikatürden daha iyi ifade edileceğini düşünemiyorum.
'Sahibin belli olsun mantalitesi.'

evet arastırılabılır dogru babamda vermem dıyor hatta konusmuyor bıle benle gecmı kaldın dıyor gucume gıdıyor benımde napıcagımı sasırdım

Sizin ki madem pastahane sözü değilmiş.
İncinmenizi gerektirecek bir durum yok.
Üstünüze alınmayınız.

evet dogru kolay degıl hata yaptım orda

Sevgilinizin yüzüğünü unutmamasını,birisi geldiğinde parmağında olduğunu üzerine basa basa anlattığınız için direk aklıma başkaları için takılmış gibi geldi...

Üzerine basa basa anlatmadım KronikDeli. Ama yanlış anlamanı garipsemiyorum çünkü sanal ortamda yanlış anlamalar olabilir.

Evli insanlar neden yüzük takar? Çünkü yüzük evliliğin göstergesidir. Birbirlerine bağlılıklarının ve ortak bir hayatı paylaştıklarının kanıtıdır. Gerek var mıdır bu şekilde bir ispata tartışabiliriz ama evlilik yüzüğünün de anlamı budur. Aşkın ve sevginin, aidiyet duygusunun simgeyle ifadesidir.

Ben özellikle belirttim sevgilimin yüzüğünü unutmadığını, sürekli taktığını. Bunu söyleyerek anlatmak istediğim yüzük takma meselesini evli bir erkek gibi ciddiye alması.. Biz ortak bir hayata sahip, evli bir çift gibi birbirimizi ciddiye alıyoruz ve evli çiftler gibi aşkımızın, sevgimizin simgesini parmağımızda taşıyoruz.

Son düzenleme:
Bu forumda kimsenin kimseyle alay etmeye hakkı yok arkadaşlar . Kendi aralarında yüzük takmanın saçma geldiğini düşünenlere nasıl saygımız varsa kendi aralarında yüzük takmanın saçma gelmediğini düşünenlere de saygınız olsun .

evet arastırılabılır dogru babamda vermem dıyor hatta konusmuyor bıle benle gecmı kaldın dıyor gucume gıdıyor benımde napıcagımı sasırdım

arkadasım seviyormusun sen bu adamı onu bir düşün taşın evlenince ailenden uzağa gideceksin bak ben evlendim aynı sehirdeyim ailemle arada sadece bir köprü var ama o bile bana uzak geliyor .. ayrı şehirlerde çok zor eğer bir kişi bile olumlu baksa bir düşün diyeceğim ama herkes karsı cıkmış iyi ölç tart hayat senin evlendikten sonra herkes biz demiştik diyecek bu fırsatı verme kimseye

zor gıbı gorunuyor galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…