inşallah bakalım zaten ıkna olcaklarını pek sanmam kımse ıstemedı
Yani şu an güvenmemeleri normal
Sen bile güvenme bence
Sadece internetten olduğu için demiyorum 4 ayda kime ne kadar güvenilir ki normal hayatta da
Bir de farklı şehirlerdesiniz.. Bu yüzden güvenmen bazı şeyleri farketmen bile zor olur..
Baban yaşında demeleri de garibime gitti.. Sen 30 diyosun ama..
Bu kadar olumsuzluğa ve çok yeni olmasına rağmen ayrılmak istemediğine göre seviyorsun herhalde, zamana bırak bazı şeyleri o zaman.. Önce sen güvenebilirsen sonra ilerde ailende ikna olabilir..
aynen aılemde bole dusunuyor dıyemıyorum bıttı gıt dıye nasıl dıcemkı yapamıyorumkı belkı ıyı bırı ıste yas farkı yasını gostermesı
İşin tuhafı... Kimse konu sahibi dahil hukuken kendi aramızda yüzük takmak ne anlama gelir diye sormadı da...
Aaa sizdemi nişanlısınız .
Ben sizin yaşınızı çok büyük sanıyodum şaşırdım.
Yoo evliyim yaklaşık üç yıllık,son cümlem yüzünden yazdıysan .
Bir dakika ya yaşınız çok büyük demek 2 gün önce 29 oldum ,ağlarım valla
29 yaşlı mı oluyor yahu
2 yıl oldu ve bizde yüzük taktık fakat sevgilimin ailesiyle beraber takmıştık kendi aramızda değil.
Benim için çok anlamlıdır o yüzük...
sen bu adamı seviyorsan ailen araştırsın soruştursun araştırınca gerçekler ortaya çıkar emin ol bende 26 yaşındayım evli degilim bir ara benimle evlenmk isteyen biri oldu bu yaz şehir dışından biri idi galiba en sonunda şehir dışına gidecem ben beni isteyenler şehir dşından geneldeneyse bu insan daha önce evlenmedigini söyledi daha sonra biz biyerden duyduk evlendim boşandım dedi 2 ay sürdü dedi evliligim çocugum yok dedi karşımdaki insan evlenmiş boşanmış olabilir bunu sorun etmiyorum ama araya yalan girdimi o iş olmaz benim için bitmiştir adamın çocuguda varmış biz bunu ögrenmiştik dedigim gibi çocugu oldugu bi türlü söylemiyor sklıyor babam ben herşeyi ögrendim oğlum dedi daha fazla kendini küçük düşürme niye bize yalan söylüyorsun dedi tabi karşı taraf çok şaşırdı araştırıracagımızı düşünmüyordu heralde dedigim gibi eger ciddi düşünüyorsanız babanız araştırabilir gerçekler er yada geç ortaya çıkar arkadaşım
İnsanlarla alay etmeye hakkınız yok, hepimiz pastaneciyiz vs. hiç hoş bi tavır değil bu . 4 yıldır sevgili kaldığı adam ( okul sebebi ile vs. ile ) evlenemediyse kimsenin suçu değildir bu .
Kızın zararına derken ne demek istediğinizi de anlamadım .. Konuya sadece saçma diyerek ifade ettiniz ve saçma düşünmeyenler yorumlarını belirtti , küfür falan gibi gelen bi durumda yok ortada, siz ne şekilde karşı çıkıyorsanız o şekilde karşı çıkıldı ..
Fikirlerimize katılmak zorunda değilsiniz saygı duymak zorundasınız, size yansıtılan bir eleştiri vb. bi durum yok ortada .
millet nikahsız yaşıyor coluk cocuk yapıyor
bizim kızlarda işin hukuksal boyutunda
aileni dinle bence kimse senin mutsuzluğunu istemez
neden yüzük taktınız yada ortada bişey yokken neden yüzük takılır bende onu anlamış değilim
gelir seni ister ailenden takarsınız yüzüğü kolay mı o kadar yüzük takmak .
Sevgilinizin yüzüğünü unutmamasını,birisi geldiğinde parmağında olduğunu üzerine basa basa anlattığınız için direk aklıma başkaları için takılmış gibi geldi...
evet arastırılabılır dogru babamda vermem dıyor hatta konusmuyor bıle benle gecmı kaldın dıyor gucume gıdıyor benımde napıcagımı sasırdım
Zaten 5 aylık bi ilişki.. İnternetten tanışma.. Ve uzak şehirler..
Ailen tamam dese bile hemen evlenmeyeceksin değil mi ?
O yüzden şeyleri zamana bırakmalısın
Ve bu geçen sürede ailenin haklılık payının olup olmadığını anlar ona göre karar verirsin
Şahsi fikrim bence de zor bu iş
evet dogru kolay degıl hata yaptım orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?