Kendi dengim olan biriyle mi evlenmeliyim?

Buse1686

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
323
70
103
32
Merhabalar ben daha önce bir evlilik yaptım bu evlilikten bir çocuğum var bir daha evlilik düşünürsem çocuklu biriyle mi düşünmeliyim eğer çocuksuz biri olursa bunu ileride yüzüme karşı vurur mu? Sizce kendi dengimle mi evlenmeliyim? Annem diyor ki evlenirsen çocuğu vermem çocuk benim yanımda kalsın eğer böyle bir şey olursa benim çocuğum yanımda olmayacaksa karşı tarafında çocuğunun olmamasını isteme hakkım var mı sizce?

Çocuğun annesi siz değil misiniz, anneannesine ne oluyor? kendi çocuğunuzun nerede yaşayacağına karar verme yetkisi annenizdeyse zaten evlenmeyin. Annenize söz geçiremiyorsunuz daha elin adamına nasıl söz geçireceksiniz? Sorunuza da cevap vereyim karşı tarafın çocuğunu istememek gibi bir hakkınız yok. Daha ortada anladığım kadarıyla aday bile yok farazi konuşuyorsunuz. Bu işler baht işidir. Çocuğu varken çocuksuz biriyle evlenip mutlu olan da var mutsuz olan da. Tamamen kişiye bağlı

Hayata sıfırdan başlamak böyle bir şey değil yalnız.

Hoop edindiğimiz her şeyi, tüm problemlerimizi bir kenara bırakır gibi çocuklarımızı da bir kenara bırakıp yeni hayatlara yelken açmıyoruz. Önceliğimizi çocuğumuz yapıp olur da biriyle tanışırsanız, o kişi hayatınıza uyum sağlar mı sağlayamaz mı buna bakıyoruz. Karşı taraftan da çocuğunu yok saymasını beklemiyoruz.

Çocuklar bir kusur , yük , problem bırakılacak "şeyler" değildir. Çocuğun yanı anne babanın yanıdır

Son olarak tekrar evleneceğinizden naaıl bu kadar emin oluyorsunuz ya, ben daha birincinin olup olmayacağını bilmiyorum.😂

Normalde herkes dengi ile evlenmeli derdim ama... çocuklu bir kadının (ki bu siz oluyorsunuz) , henüz vücut bulmamış, hayalî bir koca adayı olan çocuklu bir adamla evlenmeye kalkışırsa "ben çocuğumu başımdan attım, sen de çocuğundan kurtul da öyle evlenelim" minvalindeki mesajını görünce düşüncelerimi tekrar sorgulama ihtiyacı hissettim.

Siz kiminle evlenirseniz evlenin, çocuğunuzu evlenmek için anneannesine attığınız müddetçe sanmıyorum ki iki yakanız bir araya gelsin.

Merhabalar ben daha önce bir evlilik yaptım bu evlilikten bir çocuğum var bir daha evlilik düşünürsem çocuklu biriyle mi düşünmeliyim eğer çocuksuz biri olursa bunu ileride yüzüme karşı vurur mu? Sizce kendi dengimle mi evlenmeliyim? Annem diyor ki evlenirsen çocuğu vermem çocuk benim yanımda kalsın eğer böyle bir şey olursa benim çocuğum yanımda olmayacaksa karşı tarafında çocuğunun olmamasını isteme hakkım var mı sizce?
Bazen geleneksel şeyler akıl tutulması yaşatıyor bize. Bu dediğiniz annenizin zamanında yapılan bir uygulama olabilir ama siz asla bunu yapmayın ölün de yapmayin.

Bir erkek için çocugunuzu bırakıcakmısınız yani?

Normalde herkes dengi ile evlenmeli derdim ama... çocuklu bir kadının çocuklu adamla evlenip de "ben çocuğumu başımdan attım, sen de çocuğundan kurtul da öyle evlenelim" minvalindeki mesajını görünce düşüncelerimi sorgulama ihtiyacı hissettim.

Siz kiminle evlenirseniz evlenin, çocuğunuzu evlenmek için anneannesine attığınız müddetçe sanmıyorum ki iki yakanız bir araya gelsin.
Zaten böyle baştan atılmış, büyük anne baba ile büyümüş çocuklar kabullenmiyor, tanımıyor ebeveyni. Çocuğu bırakırsın ama geri geldiğinde bıraktığın gibi bulamazsın.

Evlenmek zorunda mısınız? Artık çocuğunuz var ne güzel anneniz de destek size hayatınıza elbet biri girecek aşkı ilişkiyi yaşayın çocuğunuzla aynı eve sokmak evlenmek zorunda değilsiniz. Gidin gezin dışarıda yaşayın hem heyecanlı olur evliliğe gerek yok
Benim görüşüm çocuğum olduğu için düşüncem böyle artık.

Back
X