biraz karmaşık olmuş ama ben ine de söylemek istediklerimi söyleyeyim...
öncelikle sevdiğin kişiyle aranızda olan ilikşi her iki tarafı da yıpratmış anladığım kadarıyla. Ve bahsettiğiniz gibi öyle ufak çapta da olmamış birbirnize yaşattıklarınız. Şimdi başta ailen de karşıyken bu ilişkiye sen ne düşünüyorsun? Bu insanı çok seviyor olabilirsin ya da o seni çok seviyor olabilir ama önemli olan bu ilişki ileriye dönük olabilir mi? Siz aynı çatı altında bir arada yaşabilir misiniz?
İlişkinizi en iyi bilen kişi sensin sonuçta eğer canının yanacağını düşünüyorsan ilerisinin tehlikeli olacağını düşünüyorsan yol ver gitsin... Bazen çok seversin, için yanar, başkasına vermek yüreğini dağlar ama bundan başka da çaren olmaz ...
Burda çok keskin yanıtlar vermemeye çalışırım konu açanlara. Ayrıl, boşan, affet, terket gibi. Maalesef senin sorununa ilişkin net bir düşünce belirdi beynimde...
Senin yaşadıklarının bir benzerini ben de yaşadım. 6 yıllık sancılı bir beraberlik, hastalıklı bir ilişki, birbirinden kopamama hali.... Dahası var.... Ailem şok olurdu "nasıl yaaa o kadar sey söylediniz birbirinize nasıl barıştınız diye". Bazı zamanlar ben de inanamazdım; hararetli tartışmalarımız sonunda nasıl düzelebildiğimize....
Kopamadık birbirimizden, ayrılmadık, evlendik. Ama keşke ayrılsaymışız. Aslında bu bizim iki dudağımızın arasındaydı ama olmadı işte. Alın yazısı diye de bakmaya başladım gerçi olaya.
Yaşadıklarınız sizi o kadar yoracak ki yıllar sonra tahammül sınırınız azalacak birbirinize. Ciddiye almayacaksınız. Düzenli aralıklarla ayrılık cümleleri ve pişmanlıklar dökülecek dillerinizden. Ama siz yine aynı hastalığın pençelerinde olacaksınız....
Bizi yaşadığımız bambaşka bir olay bağladı birbirimize tekrar kopmak üzereyken. Allahın hikmetiydi yaşananlar ve kavuşma.
Ama sen öyle bir noktadasın ki; bitti deyip yoluna baksan huzura ereceksin inan bana. Şimdi seni yoran onu başkasına teslim etmek. Arada başka bir kadın olmasa senin de kafan rahat olacak ama seni yiyip bitiriyordur bu düşünce....
Bana kalırsa vur kalbinin kapısına kilidi, yaşa acını dibine kadar, tüket içindekileri, başlığındaki gibi ver onu başkasına ve misssler gibi bir hayata yelken aç....
Allah'ım yardımcın olsun arkadaşım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?