ArkadaşLaR,
Derdimi nasıl anlatsam bilmiyorum 3 aylık evliyim .Şuan 20 yaşındayım.Eşimin ailesiyle aynı apartmandayız.Eşimin annesi üst katta ben alt katta oturuyorum.Evlendiqim ilk
günden bu yana rahat degilim kendi evimde kalıp zaman qeçiremiyorum sürekli kayınvalidemin yanında oluyorum sürekli birşeyler yaptırıyor. kendisi sürekli emir veren bi insan 'bunu yap şunu getir' şeklinde çok sıkıldım artık Kayınpederim sürekli benimle uqraşıyo hep akıl vermeye çalışıyo gece bi tek yatmaya evime inebiliyorum eşime bu olaydan
rahatsız olduqumu belirttim ama beni anlamıyo Kendi işlerinde çalışıyo çok yoruluyo ailesi çalıştığı işten maaş falan vermiyo dolayısıyla da bana kesinlikle 5 kuruş para
vermiyo bir ihtiyacın var mı diye sormuyo inanın eşim evimin hiç bir ihtiyacını karşılamıyor bu konuda çok umursamaz sürekli yukarıya çıkalım diyo bende çıkmak istemiorum
evlendiğim ilk gün bile rahat vermediler tek başıma oturup ağlıyorum bazen çok sessiz bi insanım kimseye bişey diyemiyorum ne olur yardımcı olun evli oldugumu
hissedemiyorum Kayınvalidem yukarı çıkmadığım zaman sürekli zile basıyor kapıya vuruyor bi süre sonra kızını gönderiyo oda aynı şeyleri tekrarlıyo çok sıkıldım bu olaydan eşim sorumluluklarını bilmiyo eşimle akşamları yanlız oturup sohbet etmek istiyorum ona kendim yemek yapıp baş başa yemek yemek istiyorum ama olmuyor .
Eşimle bu sorunu konuşuyorum beni sadece dinlemekle yetiniyor ne yapabilirim o öyle sessiz kalınca çok sinirleniyorum.
kendimi aptal gibi hissediyorum eşim çalıştığı işte çok yoruluyor sabah 6 da gidip akşam 9 dan sonra geliyor o sırada ben kayınvalidemde oluyorum eşim çok normalmiş gibi
yukarıda ben yemek yemediğim halde pişkin pişkin yemek yiyor bu beni çok sinirlendiriyor bizim bi evimiz yuvamız var diye düşünmüyor ..Ailesiyle arama mesafe koymak
istiyorum.Elimde meslegim var eşim çalışmamı istemiyor. Ne yapabilirim Yardımcı olurmusunuz ?
ben böyle olucagını gerçekten bilmiyorum kendi annem bu durumuma çok üzülüyor insan evlendiği gün hatta sabahın köründe rahatsız edilir mi babası geldi kapılara vuruyo telefonla arıyo yukarı çıkın diye ne yapabilirim artık bu o günden beri böyle bir yere gitmek için eşimden degil eşimiz babannesinden büyüklerden izin alcakmışım ben esir yada köle değilim ki benim ailem bana bu kadar baskı yapmıyor sırf eşime laf söylemesinler diye kapandım benim şucum ne üniversite okuyan bir insanım son senem kaldı memurlugu kazandım bu sene göndermiyolar uzak diye eşim beni korumuyo ki özgürlügüm olsun
Canım sen bunları buraya yazacağına,ailene anlatsana ?
Memurluk kazanmışsın,uzak demişler.Aynı şehirde ama semt uzaksa yok artık diyeceğim.
Hem uzaksa eşine baskı yap,işyerine yakın bir eve taşının.
Bu fırsat kaçar mı ? Herkes kazanmak için neler yapıyor.
Bence durumundan aileni mutlaka haberdar et.
benim anam babam beni mutsuz olayım diyemi büyüttü? ben üzüleyim diye mi baktılar bana emek verdiler benim için.
ben bu yasıma kadar (3,5 yıllık evliyim) neden çalıştım okullara gittim borç ödedim niçin evlenip kaynanamla sorun yaşayayım diyemi sırf annemler üzülmesin diye onlara mutsuz oldugumu taşınmak istediğimi bile söylemiyorum
ben bi kere anamın yanında mutsuzluktan ağlasam (evde hergün yalnızken ağlıyorum şu an bile) hemen çeker alır beni ama nolucak sonra boşanacaz onlarda üzülecek bir kısır döngü gidiyor işte. bizim aileye boşanmaya pek sıcak bakmayan bir aile. (ailemin durumu iyi olsa sölicem ama onlarında ev alacak durumu yokki)
kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz. 3,5 yıldır çokk mutsuzum iyi kadın ama olmuyor arkadaşlar olmuyor. uzakta oturanlar yazıyor ne var sev gitsin vs ama öyle değil işte. herşeyden haberleri var gittiğimizden geldiğimizden v.s.
off of.
özetle arkadasım paran varsa taşın yoksa da git ailene söyle ben yol yakınken boşanıcam de. eğer durumları varsa (bedava ev oldumu kimse bişey diyemez)
başka aklıma bişey gelmiyo.
ama yemek yeme konusunda tavsiye bende de başlarda öyleydi sonra akşamları eşime oturdugum evde ne bilim kek yaptım çay yaptım sır orda yesin diye.
ya da kaynanam yemek yaptı ise ayağımı uzatıp tv izilicem evde rahat rahat yicem dedim kaynatamın yanında raahat yiyemiyom dedim. v.s. v.s.
zor dostum.
ArkadaşLaR,
Derdimi nasıl anlatsam bilmiyorum 3 aylık evliyim .Şuan 20 yaşındayım.Eşimin ailesiyle aynı apartmandayız.Eşimin annesi üst katta ben alt katta oturuyorum.Evlendiqim ilk
günden bu yana rahat degilim kendi evimde kalıp zaman qeçiremiyorum sürekli kayınvalidemin yanında oluyorum sürekli birşeyler yaptırıyor. kendisi sürekli emir veren bi insan 'bunu yap şunu getir' şeklinde çok sıkıldım artık Kayınpederim sürekli benimle uqraşıyo hep akıl vermeye çalışıyo gece bi tek yatmaya evime inebiliyorum eşime bu olaydan
rahatsız olduqumu belirttim ama beni anlamıyo Kendi işlerinde çalışıyo çok yoruluyo ailesi çalıştığı işten maaş falan vermiyo dolayısıyla da bana kesinlikle 5 kuruş para
vermiyo bir ihtiyacın var mı diye sormuyo inanın eşim evimin hiç bir ihtiyacını karşılamıyor bu konuda çok umursamaz sürekli yukarıya çıkalım diyo bende çıkmak istemiorum
evlendiğim ilk gün bile rahat vermediler tek başıma oturup ağlıyorum bazen çok sessiz bi insanım kimseye bişey diyemiyorum ne olur yardımcı olun evli oldugumu
hissedemiyorum Kayınvalidem yukarı çıkmadığım zaman sürekli zile basıyor kapıya vuruyor bi süre sonra kızını gönderiyo oda aynı şeyleri tekrarlıyo çok sıkıldım bu olaydan eşim sorumluluklarını bilmiyo eşimle akşamları yanlız oturup sohbet etmek istiyorum ona kendim yemek yapıp baş başa yemek yemek istiyorum ama olmuyor .
Eşimle bu sorunu konuşuyorum beni sadece dinlemekle yetiniyor ne yapabilirim o öyle sessiz kalınca çok sinirleniyorum.
kendimi aptal gibi hissediyorum eşim çalıştığı işte çok yoruluyor sabah 6 da gidip akşam 9 dan sonra geliyor o sırada ben kayınvalidemde oluyorum eşim çok normalmiş gibi
yukarıda ben yemek yemediğim halde pişkin pişkin yemek yiyor bu beni çok sinirlendiriyor bizim bi evimiz yuvamız var diye düşünmüyor ..Ailesiyle arama mesafe koymak
istiyorum.Elimde meslegim var eşim çalışmamı istemiyor. Ne yapabilirim Yardımcı olurmusunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?