öncelikle kayınvalidenle konuşmakla başlayabilirsin canım
çok zor durumun Allah yardımcın olsun sürekli çıkma evinde otur, kapıya vurduğunda temizlik yapıcam işim var de, sonrada yoruldum uyuyakalmışım de çıkma devamlı
para işi zor, eşine eve para bırakmasını söyle , canım bişey istese alamıyorum de
hatta bence iş bul kendine akşamdan akşama gelirsin kafan rahat olur
canım çok zor bir durum ama bu konuda biz yardımcı olamayız ki konuyu kocanla halletmen lazım.ama bir fikir olsun diye şunu söyleyebilirim başbaşa kalmayı kocana cazip hale getirmeye bak onu kendi evinize çek zamanla belki kocan ailesine karşı ağırlığını koymayı becerebilir.Allah yardımcın olsun
ArkadaşLaR,
Derdimi nasıl anlatsam bilmiyorum 3 aydır evliyim eşimle severek evlendim çok seviyorum onu.Ailesinin evinde oturuyoruz.Eşimin annesi üst katta ben alt katta oturuyorum.Evlendiqim ilk qünden bu yana rahat degilim kendi evimde kalıp zaman qeçiremiyorum sürekli kayınvalidemin yanında oluyorum sürekli iş yapıyorum kendisi sürekli emir veren bi insan 'bunu yap şunu getir' şeklinde çok sıkıldım artık Kayınpederim sürekli benimle uqraşıyo hep akıl vermeye çalışıyo gece bi tek yatmaya evime inebiliyorum eşime bu olaydan rahatsız olduqumu belirttim ama beni anlamıyo Kendi işlerinde çalışıyo çok yoruluyo ailesi çalıştığı işten maaş falan vermiyo dolayısıyla da bana 5 kuruş para vermiyo inanın evimde yiyecek içeçeğe dair hiç bir şey yok eşim bu konuda çok umursamaz sürekli yukarıya çıkalım diyo bende çıkmak istemiorum evlendiğim ilk gün bile
rahat vermediler tek başıma oturup ağlıyorum bazen çok sessiz bi insanım kimseye bişey diyemiyorum ne olur yardımcı olun evli olduqumu hissedemiyorum sanki bi oyun gibi artık dayanamıyorum kayınvalidem yukarı çıkmadığım zaman sürekli zile basıyo kapıya vuruyo çok sıkıldım bu olaydan eşim sorumluluklarını bilmiyo eşimle akşamları yanlız oturup sohbet etmek istiyorum ona kendim yemek yapıp baş başa yemek yemek istiyorum ama olmuyo eşim evimize hiç bişey almıyo ne yapabilirim ?:2:
Ya dayanamayacam...Size beş kuruş para vermeyen buzdolabınızı doldurmayan bir adamın nesini seviyorsunuz ya....
Annesine hizmetçilik ettiğiniz bir adamın nesini seviyorsunuz...
Ben mi bilmiyorum b u sevgi denen şeyi anlamadım gitti...
evlenmeden önce bu durumlarını göremedin mi?
eşinin para vs.
valla kaynanna ve kayınpederinle aynı yerlerde oturduktan sonra bu iş zor gibi görünüyor.
kocanı evine bağlamaya çalışmalısın. arkadaşında dediği gibi kadınsal taktiklerle deneyebilirsin.
bişey sorucam evlenmeden önce eşinin maaş almadığını biliyormuydun.bide sana tavsiyem eşine ayrı bir aile olduğunuz işle kafasına bide şikayet etmeden güzel bir dille anlat.mesela eve biraz alışveriş yapalım de sonra akşam orda otururken hadi evimize gidelim sana güzel masaj yapayım de yorgunluğuna iyi gelir de oturken deki evde kahve olsaydı sana kahve yapardım karşılıklı içerdik de.yavaş yavaş evine alıştır bu arada kaç yaşındasın
Eşinin geliri az olduğundan annesinin kapısına bakıyor sanırım. Yarın öbür gün aç kalırız vs diye annesini üzmek istemiyor. Ee, sen de iyi günde kötü günde mecbur onunlasın diye istediği gibi davranabilir diye düşünüyor.
Ayrı eve çıkmanız şart. Bunun için de iyi bir gelirinizin olması lazım. Ya da çalışmayı düşünmelisin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?