Kendi hayatınıza nasıl odaklanıyorsunuz

Peki çözüm öneriniz nedir. Nasıl bir yol izlemeliyim

Peki çözüm öneriniz nedir. Nasıl bir yol izlemeliyim
Merkeze kendinizi koyup istediğiniz hayat için kendinizi geliştirin.
Ve ben olsam ayrılırdım. Bu evlenip evlenmemek meselesi değil.
Adam sorumsuz ve vurdumduymaz. Bir de bencil. Her türlü sizi yorar ve zarar verir uzun vadede.

Çok haklısınız fakat şuan psikolojisi gerçekten bozuk olduğu için mi böyle davranıyor acaba diyorum. Bir de orada yaşadığı günleri ayrılık kararı ile berbat etmek istemiyorum. Yani bu bir şans sonuçta. Hangimiz bu imkanlara sahip olup yaşayabiliyoruz. Dönmesini beklesem yaklaşık 2 ay var. Ani karar vermek istemiyorum aklım çok karışık

Sosyal cevrenizi nasil genisletiyorsunuz?

Konu evlenmek değil bencede. Gerçekten sorumsuz ve şuan yaptığı şeyi sorumluluk olarak görüyor. Ki ben sorunun kaynağını ailesi olarak görüyorum. Orada kendini geliştiremedi. Uzatma planı da henüz yokken ailesi tamam kursu sevmediysen son 3 haftasına gitme gez dolaş süreci öyle değerlendir veya başka kurs bul uzat dediler.

Zaman kaybı sadece. Sizin için söylüyorum. Aşk ve sevgi evliliğe gitmediği sürece bir kadın için sadece zaman ve enerji kaybıdır. Biyolojik olarak da böyle sosyolojik olarak da böyle bu.
Ben erkeklerdeki bu ukala ukala tavırları hiç sevmiyorum. Dümeni eline almış, bir sağ bir sol. Arkadaki ne oldu umrunda değil. Rotası da yok ama yine de özgüvenli. Gerçekten boşverin.

Egitimini uzatmasi sizin evlilik konusunu cok gundeme getirmenizden degil bence. Adamin o taraklarda bezi yok. Adam evlilik istemiyor. Bahanesi siz olmussunuz. Zaman kaybi bu adam. 6 ay sonra donecegi zaman da askerlik, is bulma... bir suru bahanesi olur. Bir arakadasim da sevgilisini 7 yil beklemisti. Ve bir gun bir arkadasina "kene gibi yapisti, ayrilamiyorum da" derken duymus. Ayrildi. Su an badkadiyla evli ve cok mutlu.

Ablacım kusura bakma ama bu adamın gelecek planlarında sen yoksun maalesef...
İnsan ciddi düşündüğü evlenmek istediği bir kıza bu lafları söyleyerek kırmaktan imtina eder...
Muhendissin,genceciksin,çalışıyorsun bırak bu çocuğu ve önüne bak...neler çıkacak kardlsina sen bile sasiracaksin

Beklentileriniz uyuşmuyor.
Siz evlilik istiyorsunuz, o istemiyor.
Bu kadar uzun birlikteliği evliliğe götürmek istemeniz doğal, fakat karşınızdaki bu düşüncede değil.

Sızınle evlenmeyecek. Orda keyfı de yerinde.
Sizde tartısma cıkarmıssız, bahane ayagına gelmıs uzatıyorum demıs.

Senelerinize yazık. Bence artık bitirme zamanı gelmıs.
Benim hislerim de bu yönde. Ama psikolojik olarak iyi durumda değil diye bunu şimdi yapmak acımasizlik olarak geliyor

Benim hislerim de bu yönde. Ama psikolojik olarak iyi durumda değil diye bunu şimdi yapmak acımasizlik olarak geliyor
Bırak ya, merhametten maraz dogar. Sen böyle derken seni terk ederse kendine olan öfken sıttın sene gecmez söyleyim.
Kaldı ki adam gelmıcem etmıcem dıyıp yol yapıyor zaten. Yakındır yapamıyorum demesi.
Buna fırsat verme.
Gururunla birlikte cık git hayatından.
İnsan sonra en cok yaptıgı Gurursuzluklara uzuluyo inan bana.
Yaparken fedakarlık gıbı duruyor ama aslında Gurursuzluk..

Sen kendini dusun, zaten simdıye kadar onu dusundugun ıcın sabırla beklemıs sın.
Sen degersizsın de o mu degerlı?

Emeklerinize , giden yıllarınıza , bir çocuğu adam etmenize üzülüyorsunuz ,
Sizi anlıyorum .
Ama size açık açık "Planlarımda yoksun" diyen biri ile devam etmek inanın kendinize yapacağınız en büyük değersizlik.
Tam bu noktada " Peki nasıl istersen , yolun açık olsun " demeliydiniz.
Karşı taraf sizi kaybetmekten korkmuyor ,
Siz ise kuyruğuna yapışmış gibi duruyorsunuz.
Ne hali varsa görsün .

Cocugun psikolojisinde bisey yok ki sadece seni boyle kandiriyor seninle bir gelecek dusunmuyor sana senle gelecek dusunmuyorum neden 6 ay kalmayayim dediginde ondan ayrilman gerekirdi. Daha ne bekliyorsun? Birde tum sucu uzerine almissin benim onceki davranislarimdan kaynakli ama ben kendimi torpuledim diye. Yapma bunu kendine degmez sen pesinden kosmussun evlilik diye ama karsinda bencil biri var ve zaman kaybediyorsun o acikca soylemis zaten seninle bisey dusunmedigini kendini kandirma lutfen daha fazla

Uzun süreli ilişkilerde durum bir yere varmayacaksa bırakacaksın, acabalar sadece ayağına bağ olur. Öyle mi böyle mi diye düşünürken yıllarını yersin, tecrübe ile sabittir, on yıl arkasını topladım, akla gelebilecek her desteği verdim, totosunu doğrultunca ilk işi beni aldatmak oldu. Sen üzülürsün noktayı koymakta zorlanırsın ve o gün gelip çizgiyi çeker. Değer veren, seven adam bu şekilde davranmaz ben bunu yıllar sonra eşimi tanıyınca anladım, olan ağlayarak geçen yıllarıma oldu, inan bana değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…