Kendi hayatınıza nasıl odaklanıyorsunuz

Bekarken ev arkadaşım vardı. Öğretmen. Erkek arkadaşı tıp okuyordu, liseden beri devam eden bir ilişkiydi. Arkadaşım sevgilisi 5. Sınıfı bitirince nişablanacaklarını, 6. Sınıfın sonunda evleneceklerini düşünüyordu. Kendisi göreve başlamış talipler çıkıyor falan... 5. Sınıfın sonunda bu fikrini açtığında karşı taraf “ ben kendimi çocuk gibi hissediyorum, biz daha çok genciz, zamana ihtiyacımız var” demesin mi arkadaş güneydoğudan memlekete puanı yetmeyeceği için istanbula derhal tayin istedi, orda tanıştoğı bir öğretmenle evlendi. Kıssadan hisse...

Kırılmadım aksine ben tam da bu haldeyim. Artık zorlamıyorum bu akşam görüşüp bitireceğim

O yurtdisina dil icin gitmedi. O yurtdisina tasindi, ve seni hayatindan sildi, sadece uzatmalari oynuyor.

Çok şımarmış, terkedilme korkusu yok.

6 ay değil bir ömür kal istersen.
Bundan sonra ben yokum der, bana ulaşabileceği tüm yolları kapatırdım.
Beyfendinin psikolojisi çabucak düzelir de netleşir belki.

İngilterede.. Orada yaşamak izin almak çok zor. Böyle bir planı olduğunu da bilmiyordum açıkçası
Once dil kursu diye gitti. Dil ogrenirken muhtemelen is aramaya basladi. Garsonluk vs bile yapti muhtemelen. Tabi hayali, mesleginle ilgili ise girmekti, biran once olmadigi icin bunalima girip , sana "bunaldim geri donucem" dedi. Sonra geri donmenin ne kadar aptallik olacagini farketti. Biraz daha kalirsam, is aramaya da devam ederim dedi. Gerekirse yine bambaska islerde calisir, ama yine kalir orda.
Haberiniz yoktu, ama artik var. Gozunuzu acin, silkelenin. O gitti. Donmeyecek.
Biraz aci konusmus olabilirim, ama inan ki gercek bu.

Çalışmıyor. 1 ay daha kalacakmış memnun kalırsa 1 ay daha uzatacakmış. Belki sonra birkaç ay daha uzatır böyle diyorsa..
Bi gelecek göremiyorum.

Bazıları aynı şehir içinde farklı okullara taşınacakları için ayrılıyorlar siz yurt dışına gidilecek bir de onu burada mı bekleyeceksiniz? Kaç sene olmuş kabak tadı vermiştir artık. O kadar beklenir mi?

Ya ben daha onceki konunuzu da hatirliyorum. Bunu kendinize yapmayin lutfen. 27 yas oyle guzel bir yas ki! Gezin tozun eglenin, niye boyle farkli frekansta oldugunuz bir adami degistirmeye calismakla ugrasiyorsunuz? Kendinize bosu bosuna sorumluluk yuklemissiniz. Bu yasiniz bir daha geri gelmeyecek. O istediklerini yapiyor, bu yasta evlenmek istememekle hakli. Kendine yatirim yapiyor kendince. Siz de kendinize baksaniza. Yazik etmeyin gencliginize.

Bu tamamen birini hayatının merkezine koyup kendini unutmaktan kaynaklanıyor. Biz kadınlar çok yaparız bunu. Erkekler ise bizim tersimiz. Önce hep kendilerini düşünür. Kendi işi, kendi mutluluğu, kendi keyfi, kendi rahatı gibi devam eder gider.
Siz bu zinciri kırarsanız agresifleşir ki nitekim sizde de bu olmuş. Hayatta sizden önemli kimse yok. Bu ilişki sanki miadını doldurmuş, evlensenizde sanki mutlu olmazsınız gibi geldi anlattıklarınızdan. Yinede mutlu olursunuz inşallah toparlarsınız ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…