- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Ben bu insanın 4 sene okulu bitirmesini 3 aydır da dili halletmesini bekliyorum. Bu süreç icin de 1 gün dahi çalışmadı.
Bu akşam ayrılık kararımı paylaşmayı düşünüyorumO sana nasıl davranıyosa sen de öyle davran. Evlilik istemiyosa sen de isteme. Seni izole ederek kendine bakıyosa sen de bak. Kim ne verirse onu misliyle alır. Nasıl olsa bu beni seviyo diye her haltı yiyor h*rpo
İyi düşündün mü? Başka hataları var mıydı?Bu akşam ayrılık kararımı paylaşmayı düşünüyorum
Bende böyle değerlendiriyorum. Bunu bile bile kalmak gurursuzluk olurHayatin onu beklemekle gecmis.
Daha fazla zamanini ona harcama..
Sen onu beklerken, ki yinede kendini arka plana atarak adil bir sekilde yurtdisinda daha da kalmasini önermisken o seni degil kendisini düsünmüs ve düsünmeye devam edecek.
Halbuki hayir ben geri dönecegim evlenelim diyebilirdi.
Aslinda yinede dogrusunu yapmissin. Seni secmedigini görmüs oldun. Kendi iradesine birakmissin zorlamamissin.
Demek icinden gelmiyor seninle ortak hayat kurmak istemiyor.
Beni geleceğinde görmemesi plan yapmaması yetiyor açıkçası.İyi düşündün mü? Başka hataları var mıydı?
Peki,iyi şanslar.Beni geleceğinde görmemesi plan yapmaması yetiyor açıkçası.
Çok teşekkür ederim sağolunPeki,iyi şanslar.
Gözümde daha hayatını yeni yeni kurmaya çalışan sadece kendini düşünen bir ergenden hallice kişi canlandı. Planları var ve içinde siz yokdunuz sizinle bir hyaali de yok yeterince açık değil mi ? Siz uzgunken laflariyla daha da çok uzmesi de cabası. Bir tamidigim da aynı sizin gibiydi evlenelim diyordu ve surekli ret cevabı alıyordu. Yıllar sonra evlendiler ve adam hala evliligi kaldırabilmis ev babası durumunda değil .Inanin destekledim. Benim bu imkanlarım yoktu sen çok şanslısın diye. Ama ben döneceği günü beklerken bana seninle planım yok neden 6 ay kalmayayım dedi.
Cok mantikli bir cevap bu. Bunu sevgilinize de soylediniz mi ? Sahsen ben sizi tanimadigim halde ikna oldumKonu bu değildi eğer ki ailemle ilgili problemlerden dolayı evliliği düşünseydim bu problemler 7 senedir var. Kendime evlenmek için 3 sene okulu uzatan hayatı boyunca 1 kez bile çalışmamış bir adamı seçmezdim. Bu en zor yol olurdu bu iş için.
Iliskide bu kadar fedakar olan taraf karsi tarafa asla yaranamiyor. Gunun sonunda sen ne yaptin ki der sasar kalirsinAilevi durumuna ve babasının referanslarına güveniyor. Güya dönecek işe girip 2 ay içerisinde evlilik teklifi edecekti.
Inanın çocuk okuttum diyebilirim. Mezundum yeni işe girmiştim yeter ki sınavlarına odaklansın diye bitirme projesini ben yazdım. Sonuç olarak yine uzatmıştı okulunu.
Ayrılmayı planlıyorum fakat psikolojim gerçekten bozuk dediği için ve bu bana inandırıcı geldiği için şu dönemde ayrılmak istemedim. Ama kendime başka çıkar yol da bulamıyorum
Farkında mısınız bilmiyorum ama sırf o evlilik düşünmediği için siz de evlilik düşünmüyorsunuz ve kendinize çok büyük haksızlık yapıyorsunuz.Artık evliliği bende planlamıyorum. Düşünmüyorum. Ama onu plânlarıma dahil ediyorum. Bu illa evlilik olmak zorunda değil. Ama karşımdaki insan beni o kadar planlamıyor ki artik planim yok neden 6 ay kalmayayım diyor. Peki nerede özlem nerede hasret. Benimle planı yok diye 3 ay daha görmemeyi göze alıyor. Bu arada gittiği yeri hiç sevmedi ve dönmek için gün sayıyordu. Ben biraz daha kal kendini geliştir diye destekliyordum. Adam nefret ettiği süreci uzattı ve sebebi artık benimle planı olmaması
Inanin destekledim. Benim bu imkanlarım yoktu sen çok şanslısın diye. Ama ben döneceği günü beklerken bana seninle planım yok neden 6 ay kalmayayım dedi.
Çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?