kendi i vurucam diyip silah almış çok acil yardım

evet insanlık namına ben iletişim kurdum dedim böyle böyle diyor ilgilenin sonra başka bir asteğmen beni aradı beni sürekli tehdit ediyor diye durumu açıkladım tamam dedi kapattı. yalan ya da blof olabilir ama ben korktum sürekli silahla geziyorlar o bölgede çünkü kendi odasında silahla yatıyorlar.

benım anlamadıgım teğmen asteğmen dururken normal erın neden telı sızde neden bırsey olursa bana yaz dıyorsunuz kı
adam astegmen sonucta ben merak edıyorum sen bızle mı dalga gecıyorsun yoksa nısanlın mı senle dalga gecıyor
bukadar saf olabılmene cok sasırıyorum gercekten gozun gor olmus resmen

normal er onun yanında çalışıyor daha önce şarjı bitince merak etme diye ondan mesaj attı bana ben de kaydettim. numara eskiden kalma yani. bana vurucam kendimi diyince hemen ona yazdım git yanına diye aynı binada görev yapıyorlar çünkü

eger boyle sureklı tehtıt ıle rahatsızlık verıyorsa bulundugu garnizon yanı baglı oldugu genel komutanlıgı ara ve bu konu hakkında sıkayetcı oldugunu bıldır kökten kurtulursun senden sonra kımsenın hayatını da zehır edemez
bulundugun sehırdekı askerlık subesı veya jandarma ,tugay komutanlıgı ne varsa konusabılırsın bu konuyu

teşekkür ederim bilgilendirme için

askerdeki nişanlıdan ayrılmak çok mu yanlış peki?
Saçmalamayin ya, asıl böyle bir insanla hala sevgili olmak yanlış.
Ben de eski sevgilimi askerdeyken terketmistim (1 aylık saçma bir askerliği vardı ama olsun. Uzun dönem de olsa aynı şeyi yapardim). Hiç de pişman olmadım.
Haketmesin...
Bugün silahla kendimi vuracam diyen yarın namluyu sana çevirir seni vurur. Bakınız geçen sene katledilen 87 bin kadın!
Yapmanız gereken tek şey askeriyeyi arayıp bir yetkiliye görüşmek. Durumu anlatin. Adam gerçekten intihar etme hamlelerinde bulunmuşsa bunu bilmeye hakları var. Bu şaka değil.
Şöyle düşün:
Diyelim ki bu mal hakikaten intihar etti. Bir asalak yüzünden O Doğuda zor sartlarda çatışan kac askerin başı yanar? Ondan sorumlu adamın hakkında soruşturma açmazlar mi? Ailesi 'bizim oğlumuz intihar edecek çocuk değildi, vuruldu rol yapıyorlar. Şehit maaşı istiyrouz' diye haberlere çıksa bir sürü asker işinden olmaz mı?
Ya da daha beteri. Kendinden bile vazgeçmiş intihar fikrinde bu adam, cinnet geçirip askeriyedeki insanlara ateş Edip en son kendini vursa... Hiç sorumluluk hissetmez misin?
Eğer yetkili kişiler bu olayı bilirlerse gereken birşey varsa yaparlar. Boyle manyak bir adamla da tehlikeli görevlere gitmezler.

Ayrıca bu kadar saf olma lütfen. 'benimle konustu,kıdemli biriymiş'
Sesinden mi anladin?
Ne kolay seni kandırmak...

Keisnlikle birliğe haber etmelisiniz böyle psikopatları hemen hastaneye gönderirler sonrada silahsız birliğe verirler yani nişanlınız kamu zararlısı ama sen niye hala bukadar önemsiyorsun anlamıyorum

Keisnlikle birliğe haber etmelisiniz böyle psikopatları hemen hastaneye gönderirler sonrada silahsız birliğe verirler yani nişanlınız kamu zararlısı ama sen niye hala bukadar önemsiyorsun anlamıyorum
vicdan işte napayım içim rahat değil hiç vurursa kendi psikolojik sorunlarından olur benden değil biliyorum ama iç sesim susmuyor

Dogal secilim, ayriligi ertelemeyin asker donusu baska bir silah alip sizi oldurmeyeceginin garantisi yok.
Tavriniz net olsun.

vurmaz. hazır askerdeyken uzaktayken kurtul bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…