- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
hee onlarda sılah olurhayır asteğmen
evet insanlık namına ben iletişim kurdum dedim böyle böyle diyor ilgilenin sonra başka bir asteğmen beni aradı beni sürekli tehdit ediyor diye durumu açıkladım tamam dedi kapattı. yalan ya da blof olabilir ama ben korktum sürekli silahla geziyorlar o bölgede çünkü kendi odasında silahla yatıyorlar.Neyin altina ediyorsunuz cok pardonda bu kadar hastalikli bir adam bunca olaydan sonra size nasil ulasabiliyor birlikten biri sizi nasil ariyor siz degilmisiniz merakinizdan arkadasiyla iletisim kuran ha bire kanirtan ailesinin iletisimine izin veren hem egom oksansin hem heycan olsun burdan bakinca gorunen bu kusura bakmayin korkan insan nefesinin yonunu bile degistirir
Az kurcala ablammm patlatacan sonra silahiuzman cavus mu yanı
normal er de yıne beylık tabancası tarzında sılah olmaz cunku
normal er onun yanında çalışıyor daha önce şarjı bitince merak etme diye ondan mesaj attı bana ben de kaydettim. numara eskiden kalma yani. bana vurucam kendimi diyince hemen ona yazdım git yanına diye aynı binada görev yapıyorlar çünkübenım anlamadıgım teğmen asteğmen dururken normal erın neden telı sızde neden bırsey olursa bana yaz dıyorsunuz kı
adam astegmen sonucta ben merak edıyorum sen bızle mı dalga gecıyorsun yoksa nısanlın mı senle dalga gecıyor
bukadar saf olabılmene cok sasırıyorum gercekten gozun gor olmus resmen
teşekkür ederim bilgilendirme içineger boyle sureklı tehtıt ıle rahatsızlık verıyorsa bulundugu garnizon yanı baglı oldugu genel komutanlıgı ara ve bu konu hakkında sıkayetcı oldugunu bıldır kökten kurtulursun senden sonra kımsenın hayatını da zehır edemez
bulundugun sehırdekı askerlık subesı veya jandarma ,tugay komutanlıgı ne varsa konusabılırsın bu konuyu
cidden nasıl bir derde bulaştım ben ya offffAllah askina nasil bir insanla nisanlisin ? Nisanlinin acilen psikolojik tedaviye ihtiyaci var. Ailesine bunu bildirin ve kendinizi de biran once bu ruh hastasindan kurtarin.
Saçmalamayin ya, asıl böyle bir insanla hala sevgili olmak yanlış.askerdeki nişanlıdan ayrılmak çok mu yanlış peki?
ailem kendi ailesi bir şey demiyorsa biz ne yapalım diyor. kendi ailesinin haberi var sonuçtaAileniz ne diyor. Ucuncu konu oldu hala ailenize demedniz mi yani çekindiğiniz ne var.
vicdan işte napayım içim rahat değil hiç vurursa kendi psikolojik sorunlarından olur benden değil biliyorum ama iç sesim susmuyorKeisnlikle birliğe haber etmelisiniz böyle psikopatları hemen hastaneye gönderirler sonrada silahsız birliğe verirler yani nişanlınız kamu zararlısı ama sen niye hala bukadar önemsiyorsun anlamıyorum
durumu bilenler biliyor nişanlım sürekli tehdit ediyor beni kendini öldürmekle şimdi asker eline almış silahı vurucakmış aradılar beni durdurun diye durumu anlattım tmam diyip kapattılar. ben başka ne yapayım akıl verin duruşumdan taviz vermedim ben
güncelleme : babası aradı askerdeyken ayrılma istemiyorsan dönünce ayrıl böyle olmaz dedi ne düşünüyorsunuz
vurmaz. hazır askerdeyken uzaktayken kurtul bundandurumu bilenler biliyor nişanlım sürekli tehdit ediyor beni kendini öldürmekle şimdi asker eline almış silahı vurucakmış aradılar beni durdurun diye durumu anlattım tmam diyip kapattılar. ben başka ne yapayım akıl verin duruşumdan taviz vermedim ben
güncelleme : babası aradı askerdeyken ayrılma istemiyorsan dönünce ayrıl böyle olmaz dedi ne düşünüyorsunuz
blöf değil hem askerle konuştuö hem kıdemli biri aradı komutan da yanındaymış şimdi konuşuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?