Hamilelikle alakası yok ki bildiğiniz duaları okuyun gece lambası ışık açık yatin uyuyunArkadaşlar hayırlı akşamlar . Evde yalnız kalınca sürekli bir korku içindeyim nasıl baş edebilirim esim asker ve bazen akşamları geceleri evde olmayabiliyor. Hayatım boyunca sadece 3 gün korkum olmadan yalnız başıma evde rahat kalabildim gündüzleri pek sıkıntı yok ama akşamları korkuyorum gece uyanınca da korkudan uykum kacabiliyor. Bu durum beni artık rahatsız ediyor. Ne yapabilirim hangi duaları okumaliyim zihnimi nasıl dagitabilirim gerçekten çok korkuyorum. Bu korkularının başında bir kaç kere arkadaşım uyurken dokunmustu bana korkmuştum eşimde bir kaç kez uykudayken gündüz nöbetten gelince aniden kapıyı açtığında bir kaç kez sicramistim bunlardan olsa gerek bı hamilelik geçirdiğim vakit geldi başıma bunlar şuan hamile değilim . Korku hallerinde ne yapabilirim.
İnsAllah bende atlatacam . Aynı dediğiniz gibi yapayım.Sizi anlayabiliyorum. Benim esim de polis ve bazi aksamlar evde olmuyor. Gece yarisi uyandigimda birden icime sebepsiz yere bir urkme geliyor. Kucukken ablamlar beni sacma sapan seylerden cok korkutmuslardi, ondan kaynaklaniyor herhalde. Bilincalti derim. Zamanla buyudukce astim cogunu, yine de bazen oluyor bende geceleri yalniz iken. Cozumu gece lambasi almakla buldum. Korktugumda isiklari acip evi dolasirim. Sonra gelir geri yatarim tabi duami ederek.
Vesvese hepsi evde birşey varmış gibitam olarak neden korkuyorsunuz?
Çok doğru bunları düşünüyorum ama birinin demesiyle insan daha iyi hissediyorNekadar vesvese edersen okadar korkarsın.
Evini yalnızken bi gez bak emin ol ondan sonra da kapını kilitle, duanı oku yat.
Tamam . Hamilelikle illede alakası var demiyorum yani ne bileyim.Hamilelikle ne alaka? Uykunuzda ani uyandırılmadan kalmış korkunuz işte. Lamba filan kullanın gece.
Evde muhabbet kuşu var balıklar var.Evcil hayvan sahiplenmeyi düşündünüz mü?
Gece tepesine zıplarsa aklı çıkar konu sahibininEvcil hayvan sahiplenmeyi düşündünüz mü?
ne gibi bir şey? inanç boyutunda üç harfli gibi mi? yoksa eve birinin girmesi, hırsız vb insan mı?Vesvese hepsi evde birşey varmış gibi
Üç harfline gibi bir şey? inanç boyutunda üç harfli gibi mi? yoksa eve birinin girmesi, hırsız vb insan mı?
Ayetel Kürsi biliyorsanız okuyun.Evvelallah ölümden başka herşeyden insanı korur.Arkadaşlar hayırlı akşamlar . Evde yalnız kalınca sürekli bir korku içindeyim nasıl baş edebilirim esim asker ve bazen akşamları geceleri evde olmayabiliyor. Hayatım boyunca sadece 3 gün korkum olmadan yalnız başıma evde rahat kalabildim gündüzleri pek sıkıntı yok ama akşamları korkuyorum gece uyanınca da korkudan uykum kacabiliyor. Bu durum beni artık rahatsız ediyor. Ne yapabilirim hangi duaları okumaliyim zihnimi nasıl dagitabilirim gerçekten çok korkuyorum. Bu korkularının başında bir kaç kere arkadaşım uyurken dokunmustu bana korkmuştum eşimde bir kaç kez uykudayken gündüz nöbetten gelince aniden kapıyı açtığında bir kaç kez sicramistim bunlardan olsa gerek bı hamilelik geçirdiğim vakit geldi başıma bunlar şuan hamile değilim . Korku hallerinde ne yapabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?