Kendi kendime korkmuyorum

Annema

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2021
61
8
3
27
Arkadaşlar hayırlı akşamlar . Evde yalnız kalınca sürekli bir korku içindeyim nasıl baş edebilirim esim asker ve bazen akşamları geceleri evde olmayabiliyor. Hayatım boyunca sadece 3 gün korkum olmadan yalnız başıma evde rahat kalabildim gündüzleri pek sıkıntı yok ama akşamları korkuyorum gece uyanınca da korkudan uykum kacabiliyor. Bu durum beni artık rahatsız ediyor. Ne yapabilirim hangi duaları okumaliyim zihnimi nasıl dagitabilirim gerçekten çok korkuyorum. Bu korkularının başında bir kaç kere arkadaşım uyurken dokunmustu bana korkmuştum eşimde bir kaç kez uykudayken gündüz nöbetten gelince aniden kapıyı açtığında bir kaç kez sicramistim bunlardan olsa gerek bı hamilelik geçirdiğim vakit geldi başıma bunlar şuan hamile değilim . Korku hallerinde ne yapabilirim.

Hamilelikle alakası yok ki bildiğiniz duaları okuyun gece lambası ışık açık yatin uyuyun

Nekadar vesvese edersen okadar korkarsın.
Evini yalnızken bi gez bak emin ol ondan sonra da kapını kilitle, duanı oku yat.

Bilinç altınızı doldurmuşsunuz bu korkularla orayı bi boşaltın derim

Sizi anlayabiliyorum. Benim esim de polis ve bazi aksamlar evde olmuyor. Gece yarisi uyandigimda birden icime sebepsiz yere bir urkme geliyor. Kucukken ablamlar beni sacma sapan seylerden cok korkutmuslardi, ondan kaynaklaniyor herhalde. Bilincalti derim. Zamanla buyudukce astim cogunu, yine de bazen oluyor bende geceleri yalniz iken. Cozumu gece lambasi almakla buldum. Korktugumda isiklari acip evi dolasirim. Sonra gelir geri yatarim tabi duami ederek.

İnsAllah bende atlatacam . Aynı dediğiniz gibi yapayım.

Nekadar vesvese edersen okadar korkarsın.
Evini yalnızken bi gez bak emin ol ondan sonra da kapını kilitle, duanı oku yat.
Çok doğru bunları düşünüyorum ama birinin demesiyle insan daha iyi hissediyor

Neden korkuyorsunuz tam olarak? Onu anlamadım.

Ayetel Kürsi biliyorsanız okuyun.Evvelallah ölümden başka herşeyden insanı korur.

Her şey beyninizde bitiyor konu sahibi. Aklınıza korkunç görüntüler getirirseniz, görüntüde görürsünüz, seste duyarsınız. Ama böyle şeyleri düşünmez, kendi kendinizi korkutmazsaniz, yalnız yaşayan milyonlarca insanın başına, cin, hayalet gibi şeyler yüzünden hiçbir şey gelmediğini, esas korkulması gerekenin dışarıda olduğunu anlarsınız. Kapınızı kitleyin, duanızı okuyun ve yaşamınıza bakın. Ben hamileliğim.boyunca tek kaldım evimde. Hamilelikte insan daha da hassas oluyor. Sanırım bunu kastettiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…