Kendi malınızmış gibi dokunun

Dezentekte ede ede buyuttugunuz bebeginiz yuvarlanmaya baslayinca parkeleri yalamadi mi? Benimki bizzat dilini yere yapıştırıp yalıyor gidip duvarı yalıyor
Ben bebeğimi değil poposunu temizledikten sonra elini yıkayıp yikamadigini, beş dakika önce burnunu karıştırıp karistirmadigini bilmediğim başka insanları dezenfekte ettim. Onun dışında oğlumu ne topraktan sakindim, ne çamurdan. Arkadaşlarının elinden salatalık alip yediği de oldu. Zaten cocugun cok steril ortamda büyümesi doğru değil. Ama yabancı insanlar hem hijyen hem de çocuk psikolojisi adına dokunmamalı çocuğa. Yabancı olmayanlar da ancak ebeveynin koyduğu şartlarda ve yine sınırlı bölgeleri sevebilir. Ben bile çocuğumun poposuna temizlik dışında dokunmazken elin adamı ya da kadını şaplak atamaz. Dudağına dokunamaz. Kimsenin haddi değil.

Hahahah çok doğru.

Benim sikintim mikrop olmadi hicbir zaman.. yabanci biri benim cocugumu dokunarak sevemez, isterse gokten zembille inen melek hijyenliginde olsun farketmez, dokunamaz.. ben o cocugu bedenine izinsiz kimsenin dokunamayacagini anlatarak buyuttum, ilk gun nasil kimse dokunmadiysa 5 yasinda da yanagindan makas alamaz, izinsiz opemez.. bunun disinda gripli olan teyzesi sapir-supur opebilir, hastaliktir verirsin ilacini gecer.. fanus diyenler de baskasinin bebegini mincirmayi durduramiyorlarsa fanusu ellerine gecirsinler bir zahmet..

Hamileyim ve beni en çok strese sokan konu bu
İnsanlarımız anlayışsız
Çocuk görmemiş gibi saldırıyorlar
Uyarınca da küsüp tavır yapıyorlar

Yeğenim doğduğunda kardeşim herkesi uyardı, hiç çekinmedi her seferinde her ortamda ellemeyin, yüzüne dokunmayın, elini öpmeyin gibi uyarılarını hep tekrarladı çok da iyi yaptı

Zaten bebek ellenmez öpülmez
Sadece uzaktan izlenir

Benim bile dokunmaya öpmeye kiyamadigim bebeğime başkası neden saldirircasina yaklaşıyor
Galiba doğumdan sonra ben de çok kavga ederim bu tiplerle

Hay ağzın bal yesin

Ya keşke tüm anneler konu sahibi gibi olsa da ben de gördüğüm her bebeği aman annesi üzülmesin diye sevmek zorunda kalmasam. Ben de manyak mıyım neyim, sevmezsem öpmezsem annesi üzülür diye sevimsiz sevimsiz bebeleri pışpışlıyorum böh

O degil de40i cikmadan kimse evime gelsin istemiyorum ama bunu basta kendi annem vw kvalideme anlatamicam sanirim. Onlar gelsn sorun degil de gelmek isteyen es dostu davet etmesinler istiyorum .becerebilen var mi bunu?

O degil de40i cikmadan kimse evime gelsin istemiyorum ama bunu basta kendi annem vw kvalideme anlatamicam sanirim. Onlar gelsn sorun degil de gelmek isteyen es dostu davet etmesinler istiyorum .becerebilen var mi bunu?
Il dışinda calisiyorsan(memleketlere bir gün uzaklikta) ve öğretmensen, temmuzda doguruyorsan( es dost memleketine gitmis oluyor) mümkün:))

Aileden sakinan brz buyuyup ele gelen cocugu bi tek ben opebilirim diyen anneleri anlayamam.
Ama kartal bebegi duymayan yok eve gelen gripli ziyaretci yuzunden neler yasadi aile kim oldugunu bilmiyor ztn aramaya hali kalirmi insanin

Kopeklerimi gezdirirken cok fazla sevmek isteyen oluyor ve izin almadan seven yok
Boyle konular okudukca cok sasiriyorum o nedenle

Benim de hiç huyum değil sevmem ellemem bile başkasının çocuğunu
Bazı anneler Var bebeğimi sevmedi ilgi göstermedi diye üzülen anneler var gerçekten.Ayıp olmasın diye bir iki söz söylerim fındık cıncık boncuk diye o kadar
Ama böyle başkasının bebeğini yapışıp öpen mıncıklayanı da pek görmedim

ben dokunmak isteyene guzelce derdimi izah ediyorum
eminim art niyetiniz yok ama cocuklar sizin bu davranisinizla bana herkes dokunabilir mesaji aliyor ve allah korusun taciz olaylari oldugunda bunu normal karsiliyorlar diyorum herkes de anlayisla karsiliyor daha hic inatla sevecegim diyenine denk gelmedim

bizim insanimizda var arkadas illaaaa dokunarak sevecek.....bazen bosluguma gelip asansorde falan pat diye yanagini sevenler oluyor..deliricem cidden..kamu spotu falan hazirlansa keske..tv de gosterilse..dokunmadan sevin diye...

Hii yani cocuk bakkalda bir yabanci tarafindan kucagina alinmiyorsa sevgisiz büyüyor öyle mi??

Peki yetiskinlerinde sevgiye ihtiyaci var değil mi? Eh o zaman herkes sizide gelip öpsün, sarilsin. Tanidiniz, tanimadiniz ne fark eder dimi ama?

Ah yok, kimse siz istemediğiniz takdirde vücüdünüza dokunamiyormu? O zaman o ayni özgürlüğü cocuklarada verilmeli. Küçük oldugundan ve sesi olmadiğindan dolayi annesi göz kulak olacak.

Kimsenin çocuğunu birak sevmeyi karşıdan bile bakmamasimdir. Ama kendi çocuklarımı istediğim gibi seviyorum da öpüyorum da.

Bana her çocuk sevimli gelmiyor öyle ne bileyim.

Ben dokundurmam sanırım evladıma ya.
Tuvaletten çıkınca elini yıkamayan,burnunu eline silen,sabah dişlerini fırçalamayan insanlar vae. Bu riski göze alamam,dokunana da haddini bildiririm.

Nefret ederim çocuklara dokunularak sevilmesinden. Hele annesinden izinsiz. Hadi herşeyi bıraktım onca çocuk uçuklu dudakla öpüldü diye öldü. Hiç mi ders almazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…