• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi pisliğimi kendim temizleyecekmisim

Konstantinopolis1985

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
211
250
18
Kızlar merhaba eşimin anneannesi Almanya'da yaşıyor burada da evi (evleri) var arada sırada gidip geliyor şuan Türkiye'de eşim günlerdir hasta olmama rağmen git elini öp dedi bende akşam gelirim dedi tamam dedim atların minibüse yolda nezaketen arayayım ayıp olmasın diye düşündüm aradim güzelce konuştum müsaitsen sana geleceğiz el öpmeye dedim kadın selamami bile almadı sadece iyi dedi suratıma kapattı telefonu başka hiç bir kelam çıkmadı ağzından sadece iyi dedi ve hemen kapağı telefonu bende geri geldim evime eşime anlattım telefonda ara anneanneni gelmeyecegimizi şöyle dedim bana etmediği laf kalmadı kendi pisliğini kendin temizle dedi ben ne ettim kızlar pislik olacak

Aramışsaniz gitseydiniz keşke. Ettiği kabalık ama gittikten sonra laf arasında belirtirdiniz kırgınlıginizi.
Bu kaçıncı artık inan canıma yetti teyzesi kuzenleri dayısı filan kısaca tüm akrabaları almanyada yaşıyor kayınvalidem de sürekli gidip geliyor ve her geldiklerinde onlarca aşağılayıcı laflar.iyyy siz burda nasıl yaşıyorsunuz iğrenç burası trafiğe bak hatta kayinvalideme bir gün sordum anne dedim senin tezgah bezin çok iyiymiş nereden alıyorsun de hele bende alayım dedi bana dedigi laf senin gibi ucuuz Türkiye mali kullanmıyorum ben koskoca Alman malı kullaniyorum

Kaç yaşında bu anneanne ?
Belki yaşlılıktan dolayı ne yaptığını bilmiyordur ?
Yaşı var baya ama herşeyden hava atmalirindan biktim artık beni cahil görmelerinden usandım her laflarinda almanyayi içmelerini dinlemekten yoruldum artık ilk yürüyen merdiveni kayınvalidem görmüş Almanya'da yıllardır bana bu hikayeyi her görüştüğümuzde anlatir

arayıp güzelce konuştum demişsiniz..
suratınıza kapatmış oldugunu neden düşündünüz anlamadım.
ama eşiniz dogru söylemiş gitmeniz lazım ayıp olur şimdi..
zaten nekadar kalacaksınız ki yanında
Ben aradım selamün aleyküm anneanne nasılsın dedim cevap vermedi anneanne dedim müsaitsen sana gelicez el öpmeye ziyarete dedim iyi dedi bir baktim telefonu kapatmış bende kendi kendime konuşuyorum

Bu kaçıncı artık inan canıma yetti teyzesi kuzenleri dayısı filan kısaca tüm akrabaları almanyada yaşıyor kayınvalidem de sürekli gidip geliyor ve her geldiklerinde onlarca aşağılayıcı laflar.iyyy siz burda nasıl yaşıyorsunuz iğrenç burası trafiğe bak hatta kayinvalideme bir gün sordum anne dedim senin tezgah bezin çok iyiymiş nereden alıyorsun de hele bende alayım dedi bana dedigi laf senin gibi ucuuz Türkiye mali kullanmıyorum ben koskoca Alman malı kullaniyorum

Görmemişin :KK45:

Almanlar da ona bayılıyordu emin ol.

Ben aradım selamün aleyküm anneanne nasılsın dedim cevap vermedi anneanne dedim müsaitsen sana gelicez el öpmeye ziyarete dedim iyi dedi bir baktim telefonu kapatmış bende kendi kendime konuşuyorum
''Selamun aleyküm'' e mi bu tepkisi? Bir yerde içmelerinden bıktım demişsiniz. Yaşama bakışınız mı farklı ona mı bu tepki acaba? Ben mi yanlış anladım?

''Selamun aleyküm'' e mi bu tepkisi? Bir yerde içmelerinden bıktım demişsiniz. Yaşama bakışınız mı farklı ona mı bu tepki acaba? Ben mi yanlış anladım?
Onlar kendilerini modern görüyorlar bana kıyasla ama aslinda bende kendimi geliştirmek için uğraş veriyorum

Ne demesini beklersiniz ki?
Keşke dönmeseydiniz, yarım saat oturup kalkardınız. Ben sizi hatalı buldum

Süper Kaynanaymış :)

Kızlar merhaba eşimin anneannesi Almanya'da yaşıyor burada da evi (evleri) var arada sırada gidip geliyor şuan Türkiye'de eşim günlerdir hasta olmama rağmen git elini öp dedi bende akşam gelirim dedi tamam dedim atların minibüse yolda nezaketen arayayım ayıp olmasın diye düşündüm aradim güzelce konuştum müsaitsen sana geleceğiz el öpmeye dedim kadın selamami bile almadı sadece iyi dedi suratıma kapattı telefonu başka hiç bir kelam çıkmadı ağzından sadece iyi dedi ve hemen kapağı telefonu bende geri geldim evime eşime anlattım telefonda ara anneanneni gelmeyecegimizi şöyle dedim bana etmediği laf kalmadı kendi pisliğini kendin temizle dedi ben ne ettim kızlar pislik olacak

Nedendir bilmiyorum ama bu Almanya havasi soluyan cogu Turkte bu tuhaf kendini begenmis cok bilmis burnu havada tavirlari var. Istisnalar elbette vardir ama cevremde gozlemledigim insanlarin cogu böyle . Ayrıca bende olsam donerdim yoldan geri haketmis

Onlar kendilerini modern görüyorlar bana kıyasla ama aslinda bende kendimi geliştirmek için uğraş veriyorum
Modern görünmek falan tamam da sanki onlarınki sonradan görmelik biraz, daha önceki konularınızdan da hatırlıyorum sorunlu bi ailesi vardı sanırım eşinizin.Bence siz onlara iyi dayanıyorsunuz yine.

bende almanyada yaşıyorum ama Türkiyede herşeyin iyisi fazlasıyla var:) ne kadar sacma... madem öyle eşiniz niye Türkiyede kendi cocugu yani

Sirf kocanin ailesi diye,sirf senden buyukler diye saygi duymak,saygili davranmak zorunda degilsin.
Saygi hak edilen birseydir bana gore ve anlattiklarina bakilirsa onlar bu saygiyi hak etmiyorlar.
Tavirlari sonradan gorme bile degil son derece gorgusuzce..
Madem turkleri ve Turkiyeyi asagiliyorlar nr diye zirt pirt Turkiyeye geliyorlarmis bir sorsaydiniz?

Ben olsam beni asagilayan insanlarin yuzune bile bakmam.Esinizede firsat vermeyin sizi ezemesin bu yuzden.Cok biliyorsa o kendi ailesinin pisligini temizlesin.

Back
X