- 9 Eylül 2013
- 12.072
- 27.798
- 798
İşim iyiyken iş ortamını bozup kaynana yanına taşınmazdımHerkese merhaba. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Yaklaşık 4 aydir evliyim. Hızlı nişan ve nikah surecinden sonra dugun fasli eşimin uzun dönem askerliğe gitmesiyle ertelendi ve bu yaz dugunu yapabildik. Aileler farkli sehirlerde bizde farkli bir şehirde yaşıyoruz. Dugunden sonra 3 hafta kaynanamlarda kaldik ve bu süreç pek iyi geçmedi. Ben uyum saglama konusunda güçlük cektim hem evlilige hemde farkli bir aileye alışma surecinde. Bu süreçte kaynanamda pek sabırlı olmadi ve bunu sorun etti bana soylememesi gereken seyleri söyledi. Aslında bu kısım cok uzun o yuzden kisa gecip asıl meseleye gecmek istiyorum. Tatil dönüşü kendi evimize geldik ve bir hafta sonra eşimin babasi rahatsizlandi yoğun bakimda yatti. Beyin kanamasi ve felç gecirdi. Bu surecte eşim babasinin yaninda kaldi. Ben calistigim icin bir hafta gidip geri geldim. Simdi babasi icin yapılacak tedavi kalmamis ve solunum cihazına bagli olarak hayatini sürdürecek bilinci de yerinde degil. Esime babasini yasadigimiz yere getirmeyi teklif ettim hem oda surekli gitmemis olacak. Ama o istemedi. Bana söylemese bile kendi oraya taşınmak istiyor farkındayım. Bende oraya yerlesmek istemiyorum yasayabilecegim bir yer degil. Hem kaynanamla aramizin iyi olmamasi hemde yeni bir yere yerlesmek yeni iş ortamina girmek benim için çok korkutucu. Yasadigimiz yerde de cok zorluklae cektim ve yillar sonra yeni yeni cevrem oldu iyi is ortamim oldu. Su an kendimi çok bencil hissediyorum esime karsi. Diyorum o gidip bir sure ailesiyle yasasin sonra geri gelir ama mantikli olmadigininda farkindayim. Bana yardimci olun içimi rahatlatacak cumlelere ihtiyacim var
İş ortamında huzur çok önemli
Bu devirde bulunmaz nimet
Ayrıca o kayınvalideyle ev ortamında huzursuz olacak en iyisi herkes kendi evinde
Gerekirse her haftasonu ailesinin yanına girsin