Kendi üzerinize arkadasiniza telefon alir misiniz?

Kesinlikle almam. Annesi babası yada kardesi almalı. Evli misin bilmiyorum ama eşime danıştım izin vermedi de. Evli değilsen babam izin vermedi de . Baska türlü nasıl söylenir bilmiyorum

Öldürse almam, kendi çocuğum hariç kimseye hat.
Daha yeni KKda konu açıldı, kadın yillar önce yaşı küçük çocuk diye kendi adina hat almış, sonra çocuk faturaliya geçmiş, faturasını ödememis, yıllar sonra borç katlanarak artmisz zavallı konu sahibi icralık olmusti. Ustelik zamanında hat aldığı kız da artık evlenmiş,başka yere gitmis. Umursamamisti bile .böyle nice nice örnekler var.
Trip atarsa atsın. Arkadaşım trip atacak diye kefil de olun madem kredisine...

Evliyseniz eşim asla izin vermiyor tartıştık bu yüzden.
Bekarsaniz babama bahsettim çok kizdi edevletten kontrol edecekmis beni başka hattım var mı diye.

Diyeceğin şu arkadaşım kusura bakms ben böyle işlere karışmak istemiyorum annen yada babanla hallet

Fetö soruşturmalarında neler gördük hatırlatmak isterim?
Adamın iş ortağı ile aynı wifiye bağlandığı için gözaltılar
İkinci el telefonlarda gözaltılar
Birbirinin üzerine alınan hatlar telefonlarda gözaltılar uzaklaştırmalar
Ve kimilerinde hemen çözün olmadı bilenuzun bir süre açıkta kalındı. O arkadaşınızın bu tarz iltisakları olmasa dahi etrafındaki birinin aynı işlere karışmayacaığının garantisi yok ki.

Bizim kullandıklarımiz telefonlar sanki hepsi üstümüze mi kayıtlı telefoncularda dünya kadar telefon var illa faturalı alması garantili alması şartmı alsın bir tane normal hayatı duzeldiginde kendi üstüne alır saçmalıyor yapmayın bu insanların birbirini kullanma fikri kendilerince çok yaratıcı galiba sınır oldum şimdi

Özel durumlar, eski eş, boşanmak üzere olması gibi şeylerle üzerine hat almaması arasındaki bağlantıyı anlayamadım
Boşanmak üzere olduğu eşi telefon numarasını sorduğunda hayır söyleyemem hat arkadaşımın üzerine mi diyecek?
Nereden baksanız arkadaşınızın sizin üzerinize hat alma bahaneleri saçma ve gereksiz.

Dertsiz başınıza dert açmayın bence, üzerinize alınacak hattın faturalarının ödenmemesini bile arayacak yasal sorunları yaşayabilirsiniz, böyle şeyler suç mahallindeki parmak izi gibidir, iz kime aitse suçlu o'dur.

Kizlar düzgün bir dille yazdim, yarim saat gec cevap verdigim icin ve hayir dedigim icin laf sokucu cevap vermis. Ben de benim de islerim var hemen yazamayabilirim dedim, o da simdi de benim isim var o zaman yazmis. Benim böyle bir arkadasliga ihtiyacim yok zaten.

Benim anladigim kadariyla o hat üzerinden özel görüsmesi olursa gerceklestirecek, cünkü eski esi mahkemede telefon dökümü falan isteyebilir. Korktugu icin kendi adina olmasini istemiyor.

Arkadaşım zamanında kendi adına dostu dediği biri için telefon hattı almış. Fetö olayları zamanında arkadaşı telefonuna Baylock uygulaması indirmiş. Sırf bu yüzden mesleğinden ihraç edildi. Hala da dönemedi. Ben olsam asla yapmazdım.

yapmayacagimi söyledim zaten kötü olan ben oldum

Benim anladigim kadariyla o hat üzerinden özel görüsmesi olursa gerceklestirecek, cünkü eski esi mahkemede telefon dökümü falan isteyebilir. Korktugu icin kendi adina olmasini istemiyor.
Eski eş döküm istesin, mahkemeye delil olarak sunulacak dökümlerde bir şey olmadıkça arkadaşınızın korkmasına gerek yok ki, telefon numarasını öğrenir diye endişeleniyorsa da bunu öğrenmesi çok da zor değil, birkaç ortak arkadaşa ben eşimi seviyorum barışmak istiyorum diye ağlasa kendini inandırsa öğrenir, kaldı ki yaşadığı yeri bildikten sonra numarasına bile gerek yok, adam kötü ve tehlikeli biriyse mahkemeden uzaklaştırma kararı çıkartmalı.

yapmayacagimi söyledim zaten kötü olan ben oldum
Emin ol kendisi sizin için böyle bir şey yapmazdı. Kimse kimse için bu devirde böyle bir risk alamaz. Üzmeyin kendinizi. Ben olsam düşünmem bile. Siz demek ki orta yol bulmak ya da kendinizi ikna etmek için buraya konu bile açmışsınız. Kaybeden arkadaşınız olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…