- 5 Mayıs 2013
- 33.879
- 41.450
- 798
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Ben de bu fikirdeyim.Bu problemi çözebilsek bu bölümdeki konuların yüzde yetmişi de çözüme kavuşmuş olurduBizim toplumca hayir diyememe problemimiz var
Ne derdiniz, nasil hayir derdiniz?
Diyeceğin şu arkadaşım kusura bakms ben böyle işlere karışmak istemiyorum annen yada babanla halletTünaydin herkese,
arkadasim özel sebeplerden dolayi (eski es falan) kendi üzerine telefon almak istemiyor, bana sordu yapar misin diye? Benim özel bilgilerim gerekiyor tc falan, bir de benim üzerime olmus olcak yani. Ben sicak bakmiyorum ve yapmak istemiyorum ama nasil söyleyecegimi bilmiyorum. Hemen trip atan insan arakadasini zor durumda birakirmi diyen bir insan o yüzden ne diyecegimi bilemiyorum, benden cevap bekliyor. Siz olsaniz yapar misiniz, yapmazsaniz nasil aciklardiniz?
Benim anladigim kadariyla o hat üzerinden özel görüsmesi olursa gerceklestirecek, cünkü eski esi mahkemede telefon dökümü falan isteyebilir. Korktugu icin kendi adina olmasini istemiyor.Özel durumlar, eski eş, boşanmak üzere olması gibi şeylerle üzerine hat almaması arasındaki bağlantıyı anlayamadım
Boşanmak üzere olduğu eşi telefon numarasını sorduğunda hayır söyleyemem hat arkadaşımın üzerine mi diyecek?
Nereden baksanız arkadaşınızın sizin üzerinize hat alma bahaneleri saçma ve gereksiz.
Dertsiz başınıza dert açmayın bence, üzerinize alınacak hattın faturalarının ödenmemesini bile arayacak yasal sorunları yaşayabilirsiniz, böyle şeyler suç mahallindeki parmak izi gibidir, iz kime aitse suçlu o'dur.
Arkadaşım zamanında kendi adına dostu dediği biri için telefon hattı almış. Fetö olayları zamanında arkadaşı telefonuna Baylock uygulaması indirmiş. Sırf bu yüzden mesleğinden ihraç edildi. Hala da dönemedi. Ben olsam asla yapmazdım.Tünaydin herkese,
arkadasim özel sebeplerden dolayi (eski es falan) kendi üzerine telefon almak istemiyor, bana sordu yapar misin diye? Benim özel bilgilerim gerekiyor tc falan, bir de benim üzerime olmus olcak yani. Ben sicak bakmiyorum ve yapmak istemiyorum ama nasil söyleyecegimi bilmiyorum. Hemen trip atan insan arakadasini zor durumda birakirmi diyen bir insan o yüzden ne diyecegimi bilemiyorum, benden cevap bekliyor. Siz olsaniz yapar misiniz, yapmazsaniz nasil aciklardiniz?
yapmayacagimi söyledim zaten kötü olan ben oldumArkadaşım zamanında kendi adına dostu dediği biri için telefon hattı almış. Fetö olayları zamanında arkadaşı telefonuna Baylock uygulaması indirmiş. Sırf bu yüzden mesleğinden ihraç edildi. Hala da dönemedi. Ben olsam asla yapmazdım.
Eski eş döküm istesin, mahkemeye delil olarak sunulacak dökümlerde bir şey olmadıkça arkadaşınızın korkmasına gerek yok ki, telefon numarasını öğrenir diye endişeleniyorsa da bunu öğrenmesi çok da zor değil, birkaç ortak arkadaşa ben eşimi seviyorum barışmak istiyorum diye ağlasa kendini inandırsa öğrenir, kaldı ki yaşadığı yeri bildikten sonra numarasına bile gerek yok, adam kötü ve tehlikeli biriyse mahkemeden uzaklaştırma kararı çıkartmalı.Benim anladigim kadariyla o hat üzerinden özel görüsmesi olursa gerceklestirecek, cünkü eski esi mahkemede telefon dökümü falan isteyebilir. Korktugu icin kendi adina olmasini istemiyor.
Emin ol kendisi sizin için böyle bir şey yapmazdı. Kimse kimse için bu devirde böyle bir risk alamaz. Üzmeyin kendinizi. Ben olsam düşünmem bile. Siz demek ki orta yol bulmak ya da kendinizi ikna etmek için buraya konu bile açmışsınız. Kaybeden arkadaşınız olur.yapmayacagimi söyledim zaten kötü olan ben oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?