- 6 Mart 2012
- 17.789
- 28.558
- 798
- 49
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Yaa evet ablacığım ,inanılmaz keyif veriyordur eminim. Bu tarz gördüğüm herşeyi kaydediyorum. Sen bayağı emek vermişsin bende başlayacağım inşallah..Çok teşekkür ederim izabelim,cidden çok keyifli oluyor bunlarla uğraşmak,daha neler var seyrederken bile keyif alıyorum inan.
Bunlar aslında kermes için yapıldı salgın düzelsin de satışa gidecek kısmetse.
Kozalak çok keyif veriyor bide tamamen hayal gücüne kalıyor,gerçi kopyada çekiyorum yaparken.
Harika olmuş canımcım ellerine sağlık bayıldım tepsiye,peçeteyi keserek yaptın demi yoksa transfer kağıdımı
Birde kafa dinlendiriyor bu arada da yemek yemek filan aklına gelmiyor hiç:))Yaa evet ablacığım ,inanılmaz keyif veriyordur eminim. Bu tarz gördüğüm herşeyi kaydediyorum. Sen bayağı emek vermişsin bende başlayacağım inşallah..
Kozalak benim de çok ilgimi çekiyor. Özellikle o kapı süsünden yapmak istiyorum .
Harikasın
Teşekkür ederim güzel kadın.Harika olmuş canımcım ellerine sağlık bayıldım tepsiye,peçeteyi keserek yaptın demi yoksa transfer kağıdımı
Harika olmuş cidden güzel kadın seniTeşekkür ederim güzel kadın.Peçete ile yaptım.
Seni takipteyim
Evet koli kullanmak mantıklı. Sert olduğu için kontrol edilebilir işlerken. Ben metal,ince elbise askıları var onu kullanacaktım. Ama koli kullanayım en iyisi mi.isabel kapı süsü için koli iyi oluyor ebat olarak istediğin gibi ayarlayabiliyorsun onu.
Jüt kumaşla çevirdim etrafını,yada keçe ilede yapabilirsin .
2 tane kesiyorsun silikonla yapıştırıyorsun sadece,daha sağlam oluyor.Evet koli kullanmak mantıklı. Sert olduğu için kontrol edilebilir işlerken. Ben metal,ince elbise askıları var onu kullanacaktım. Ama koli kullanayım en iyisi mi.Takıldığım yer olursa sorarım sana
Sağol calcim teşekkür ederim acemice hatalarla olan çalışmalar işte,düzeltecem tabi zamanla hepsini.ellerine sağlık Hanım ablahepsi birbirinden güzel
hangi kanal ?Teşekkür ederim sağol,çok fazla el becerisini kavrayamadım aslında oda zamanla düzelir herhalde.
Yotube kanalı çok iyi hanımlarımız o kadar güzel şeyler yapıyor ki orada hayran kalmamak mümkün değil.
Kanal olarak değil ne yapmak yada görmek istiyorsan searc kısmına yaz youtube'da onlar çıkıyor hemen.hangi kanal ?
Bende bakayım
Çok teşekkür ederim sağolun.Ellerinize sağlık
Sağol canım benim teşekkürlerTakibe aldım hemenellerine emeğine sağlık, çok güzel hepsi. Kozalak favori ürün her yere yakışıyor. Ben beceremem ama yapanlara ayrı bir hayranlığım var canım güzel kadın
Döktürmüşsün yineBunlarda evde ahşaplar vardı 2 tanesini ysn yana yapıştırdım önce mavi tonda boyadım kurudu sonrada kahverengi ile boyayıp kurumadan bezle sildim eskitme tarzı yaptım.
Eki Görüntüle 2768632
Eki Görüntüle 2768633 Eki Görüntüle 2768633 Eki Görüntüle 2768633
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?